Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Guciu,

choć jesteś moim rywalem w walce o wdzięki pięknej Zuzi. to i tak życzę Ci wesołych walentynek.

Hau, hau,
Ten

a ja Ciebie nie lubiem!!!

Posted

[quote name='sota36']

Witam! :lol:
Wpadliśmy z rewizyta i właśnie się zachwyciłam:loveu::loveu::loveu:ahhhh:loveu:

BTW. Kochany Gutku, Negro nie stanowi żadnej konkurencji w walce o względy Zuzanki, możesz go więc lubieć:cool3:
Pozostali moi przystojnacy mają jeszcze dalsze królewskie korzenie, tym bardziej nie stanowiąc zagrozenia:razz:

Posted

[quote name='Dobcia']Witam! :lol:
Wpadliśmy z rewizyta i właśnie się zachwyciłam:loveu::loveu::loveu:ahhhh:loveu:

BTW. Kochany Gutku, Negro nie stanowi żadnej konkurencji w walce o względy Zuzanki, możesz go więc lubieć:cool3:
Pozostali moi przystojnacy mają jeszcze dalsze królewskie korzenie, tym bardziej nie stanowiąc zagrozenia
:razz: ufffffffffffffffffffffffffff

Posted

[quote name='sota36']ferie mamy!!

Nooo to jak macie ferie, to zapraszam do NAS :loveu:

[quote name='sota36']To sa rzepy!!! To wrog kazdego szanujacego sie psa!

chyba, że ów pies jest krótkowłosy :diabloti:

[quote name='Dobcia']Witam! :lol:
Pozostali moi przystojnacy mają jeszcze dalsze królewskie korzenie, tym bardziej nie stanowiąc zagrozenia:razz:

Hahaha, Ben też nie zabiega o względy Zuzanki wiec powinienes go, Gutku, teoretycznie lubic ;-) Ale chyba jednak ta teoria sie nie sprawdza :evil_lol: ale za to pojawił sie ktos u nas kto moze zawrocic Ci w glowie :evil_lol: ale o tym to na pw jesliś ciekaw:loveu:

Posted

Jola jadła serniczek w ogromnych ilościach, jak z pączkami to nie wiem :evil_lol:
wklejaj kochana foty wklejaj bo doczekać się nie mogę!:loveu:

Posted

Poza pamietnikiem - to dostalismy!!!! Kubki od Zozoli pierwszy Darka, drugi moj:) DZIEKUJEMY! To na Walentynki!!!

To Atos - moj ukochany Atos... Prezent od Erii :) DZIEKUJEMY!!!

No i jeszcze portet Gucia, rowniez olowka Erii -

Posted

Z pamietnika psa tlustoczwartkowego...
Ojej... brzuszek mnie boli!!! Tyle sklodkosci!!! W koncu dzis Tlusty Czwartek- nie bardzo wiem, co to znaczy, ale wiem, ze to pyszny dzien!!!

Bylem wraz z Foxi dzis w gosci! U Zuzanki!!!!:multi::loveu:
Ale Ona dzis bardzo pilnowala swego domku!!!
No ja tez nie lubie wyrekiem sie dzielic, ale cchialem tylko sprawdzic, czy jest takie fajne jak moje! Nie udalo sie! co podchodzilem,to pyskowala, hmmm globusa miala, czy co???

To wlasnie moje milosci dwie - Ciocia Inka i ONA -Zuzanka!!!!
Ladne nie? No,ale w koncu - mam niezly gust!

A to Ciocia, Zuzanka i Wujek Adik - widzicie jaki z Niej przytulasiek!

i sepiara.... swidruje tymi oczkami... a ta fryzzurka!!!

O! Zobaczcie - jaka Ona jest mila! p.s. jak cos chce!
[SIZE=2]Byla tez ania (Eria) - e tam... dla mnie Ciocia Aniula - Maruda, choc tak serio, to Ona jakos dzis malo marudzila. No i Foxi!!!!

cdn...

Posted

Witaj sasiadeczko :multi:

Ale mialyscie super spotkanko w ten tlustopączkowy czwartek :multi: :loveu: i jakie cudne prezenty pozbieraliscie, bardzo podobaja mi sie te kubeczk i isliczne rysuneczki :loveu:
Czekam na c.d fot :razz:

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa tlustoczwartkowego...
Ojej... brzuszek mnie boli!!! Tyle sklodkosci!!! W koncu dzis Tlusty Czwartek- nie bardzo wiem, co to znaczy, ale wiem, ze to pyszny dzien!!!

Bylem wraz z Foxi dzis w gosci! U Zuzanki!!!!:multi::loveu:
Ale Ona dzis bardzo pilnowala swego domku!!!
No ja tez nie lubie wyrekiem sie dzielic, ale cchialem tylko sprawdzic, czy jest takie fajne jak moje! Nie udalo sie! co podchodzilem,to pyskowala, hmmm globusa miala, czy co???

To wlasnie moje milosci dwie - Ciocia Inka i ONA -Zuzanka!!!!
Ladne nie? No,ale w koncu - mam niezly gust!

A to Ciocia, Zuzanka i Wujek Adik - widzicie jaki z Niej przytulasiek!

i sepiara.... swidruje tymi oczkami... a ta fryzzurka!!!

O! Zobaczcie - jaka Ona jest mila! p.s. jak cos chce!
[SIZE=2]Byla tez ania (Eria) - e tam... dla mnie Ciocia Aniula - Maruda, choc tak serio, to Ona jakos dzis malo marudzila. No i Foxi!!!!

cdn...

no pieknie gucio nie dosc ze sie nawachał takich pysznosci to jeszcze sie napatrzyl na takie slicznosci fiu fiuuuu :lol:

Posted

Cd. z pamietnika tlustoczwartkowego psa...
O tu znow Cicia Maruda, ups...Aniula i Foxiatko (ja nie wiem, czemu Jola mowi ciagle "Foxi na salony! Foxi na salony!")

Potem zeby spalic no te... kururie (???, czyjakos - chodzi mi o to, co kobitki nibymja zawsze za duzo) poszlismy na psacer - a deszcz lal, i lal, lecz nam to nie rzeszkadzalo.Poszlismy we 3, to jest 3 psy i Ludzie.

Latalismy, latalismy i bylo ekstra!!!! Ekstra!!! Troche Zuzanka nie bardzo biegala, Ona jest taka delikatna - moze nie chciala sie spocic i brzydko pachniec? Nie wiem.. .A moze to te "kururie", albo "globus"???

Zawsze sie Cioci trzymala - a przeciez ja ja obronie!
Potem mialy byc foty, ale jakos tak nie bardzo moglismy sie zgrac. Jak Zuza czekala, to ja uciekalem. Jak w koncu ja usiadlem, to Foxi tak dziwnie wygladala i tak w kolko... ciezkie jest zycie paparazzich, czy jak im tam!

Ale kazdy sobie rzepke skrobie...

No i taki mielismy ten Tlusty Czwartek!
A to jeszcze ja - chapol! Trzecia zabawka tez by mi sie w paszczy zmiescila!