Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika szczesliwe psa, Pana Psa...
No to mamy FERIE! Juz to slowo znam, bo je przerabiam trzeci raz! Ferie sa swietne - Jola nie spieszy sie do pracy , nie musze sluchac, ze niestety trzeba wyjsc "zarabiac na Ciebie Darmozjadzie" - hmmm, nie wiem co to znaczy (ten "Darmozjad"), ale chyba nic strasznego, bo usmiecha sie i caluje mnie w nochal, kiedy to gada. Ma wiecej czasu dla mnie - juz dala mi to do zrozumienia, bo wczoraj urzadzila mi "Salon Pienkosci", kurcze, a co ja - baba jezdem?!
No wiec rano dzis Darek poszedl do pracy (ale nie mowi On o tym "Darmozjadzie") , Jola dalej w wyrku lezy, ja tez, a co se bede zalowal. Udawalem,ze spie, bo nie kcialo mi sie isc na siq tak rano. Pomyslalem se, ze kiedy Jola wstanie, to mnie wysika.
Wiec, kiedy Jola wstala, poszlismy na psacer.Na bieganie -moze spotkamy Azulke....

No wiec czekam i sie za Nia rozgladam za jedna z moich ksiezniczek...
Widac,ze sie gapce,nie? To tu, to tam...

A moze z tej strony moja Azulka przybezie...????
Azulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Hmmm, moze poczekam, moze sie zjawi?
Azuuulkaaaaaaaa!

Chyba jednak nie przyjdzie, no wiec trzeba sie zajac soba. Dobrze, ze mam pileczke, to se pobiegam...

I se poszarpie, troche Jola mnie okrzyczywała (hmm - tak sie pisze? No wiecie ( darla sie - ze "pusc", ze "nie wolno", ale mialem Ja w nosie...) i dalej szarpalem! W kocu ja tez mam ferie, nie? Dosc nauki - na zywiol ide!!!

biegalem, slonko swiecilo, kurcze (ups - Ona nie lubi jak brzydko szczekam... ale FERIE mam!!)

Nawet Matrixa strzelilem - oderwalem sie od ziemi!!!
A co? FERIE mam!!!

cdn...

Posted

Cdn. z psiego pamietnika... psa szczesliwego!
Szarpalem, plulem, zostawialem takies tajemnicze DNA - to slowo juz slyszalem, bo Móje ogladaja TVN 24 i tam cos na ten temat bylo!!!

W koncu padlem! A slonko swieciloooooo...

Az do domku nie kcialo sie wracac!!!

Posted

[quote name='eria']
[quote name='eria']
może i darmozjad, ale urok to on ma !! :loveu: :loveu: :loveu:
czekam na ciąg dalszy no ma! i kochom go przeokrutnie!!!

[quote name='Guffi']Ja nie wiem, jak on może być tak słodki:loveu: :loveu: :loveu: - oj moze!!1 To nasze sloneczko!!! Slodziak i tyle!

[quote name='eria']ja już się tak zachwycam tymi fotami, kurde musiałabym kiedyś ponarzekac.... :evil_lol: - bos maruda!!! I pierdoła i safanduła,ale i tak Cie kochomy!!!

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Witajcie,

piękna galeryjka...cudne foty, wysmienity model......i bede zagladac do Was....:loveu: nie mam wyjscia:loveu: Je!! ANrescie!! Calusy Kochani!!!

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:skąd ja znam ten uśmiech;)
- to usmiech pirani!

[quote name='Agunia-Pańciunia)']niech zgadne....
albo sie znacie???? albo juz tu bywałas Alicjo???:diabloti: Z Ala? No jasne! NAwet na "chacie " u nas byla i mysle, ze znow tak bedzie, kiedy wystawa w Katowicach bedzie!!!

Posted

[quote=sota36;3269037

Z Ala? No jasne! NAwet na "chacie " u nas byla i mysle, ze znow tak bedzie, kiedy wystawa w Katowicach bedzie!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niejeden sernik się zjadło;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Wy tu gadu gadu...a lepiej powiedzcie kiedy wystawa w Katowicach to moze sie spotkamy i poznamy face to face...to znaczy ze mna sie poznacie... bo Wy sie juz znacie....bo przecia trzeba moja kobietka sliczna pokazac....:loveu: no to by bylo super!!!! Ale, niesty, juz nie przyjmuja zgloszen!No chyba, ze cosik przedluza...
Co nie znaczy, ze mozesz przyjechac, by poznac NAS! Czyli Dogomaniakow! JA w tamtym roku odpuscilam i zaluje, ale teraz!!! Nie!!!
Wystawa 16, 17, 18 marca!!

Posted

[quote name='sota36']no to by bylo super!!!! Ale, niesty, juz nie przyjmuja zgloszen!No chyba, ze cosik przedluza...
Co nie znaczy, ze mozesz przyjechac, by poznac NAS! Czyli Dogomaniakow! JA w tamtym roku odpuscilam i zaluje, ale teraz!!! Nie!!!
Wystawa 16, 17, 18 marca!!

to sie zoorientuje jak jest..i czy jedziemy grupa na wystawke w Katowicach...jesli tak to na bank dam znak...a zaszczyty w okolicach bede zdobywac:diabloti:

Posted

:pMoje plany co Katowic sa takie ze na dziś nie wiem ile dni będę:cool3:na 99% będę w sobotę .....i mam nadzieje że uda nam się spotkać ......:oops:w galerii Ozzulca jest moja fota:oops:to se popatrzajta co by mnie poznać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo w zeszłym roku to jednoi z transparentami chodzili:razz:

Posted

Z pamietnika sępiącego psa szczesliwego...
No tak, jestem zebrak! Trzeba sie do tego przyznac.
Daj mi kielbaski, daj... zeb, zeb....

No daj, popatrz jak lapka prosze... Jestem przecie kurturalny - sam ze stolu nie wymiatam, a przeciez moglbym...

I sępię oczkami, no daj, no daj...

Dała! Dała! Hmmm, ale co te kielbaske czuc... malizna!!!

Za to potarmosze Stefanka i jego zjem!!!

Ło cholera! Cos mnie ten Stefanek suszy!!