Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa...
Bylem na psacerku, ale pogoda jest podla,mnie to tam nie wadzi, i tak wiem, ze skoncze w wannie na myciu podwozia :)
No wiec, kiedytylko wbiegam na te moja "gielde" - szukam badyla.

Bo dobry badyl to podstawa udanego psacerku! Mam! Mam!

Moge wreszcie okladac Mójów. lać Ich i sie znecac!

Biegalem i lalem Ich , choc nei wiem za co? Oni sie wskiekali, ale mnie sie podobalo! Jak rozga, nie?

W koncu mnie ochrzanili, badyl wywalili i zrobilo sie juz nie tak wesolo...

Ale nie bylbym soba, gdybym nie wlazl do kaluzy- w koncu jak ma byc mycie podwozia, to cos mi sie od zycia nalezy!

Posted

dobre!!!!!! ale nie lepsze od niektórych poprzednich :evil_lol: :evil_lol:
widać Gucio ma lepsze i gorsze dni na pisanie pamiętników :evil_lol:

Posted

a kaj to się dzisiaj kudłaty i nerwuska podziewają dzisiaj ????
a ja jestem na 115 stronie tej galerii , strona po stronie :cool3: nic się nie ukryje!!!!! i nadziwić się nie mogę że jak szukałam zdjęć do banerów to jakoś nie było - a teraz- tam jest cała masa tego. Nawet kilka takich debeściackich se skopiowałam :cool3:

Posted

Czesc Sasiadeczko :multi:

Qrcze wieki mnie u Was nie bylo, ale to wszytsko przez tą uczelnie :evil_lol: za duzo od Nas wymagaja :evil_lol: :eviltong:

Najpierw napisze, ze macie sliczny bannerek i avatarek, a i zdjecia Twoje z Gutkiem takie cieplutkie i powiewajace miloscia - takie juz walentynkowe :loveu: :loveu: :lol: Cudna pare tworzycie, musicie sie czesciej razem fotografowac :razz:

Posted

[quote name='eria']a kaj to się dzisiaj kudłaty i nerwuska podziewają dzisiaj ????
a ja jestem na 115 stronie tej galerii , strona po stronie :cool3: nic się nie ukryje!!!!! i nadziwić się nie mogę że jak szukałam zdjęć do banerów to jakoś nie było - a teraz- tam jest cała masa tego. Nawet kilka takich debeściackich se skopiowałam :cool3: a tak kwekała,ze zdjec nie ma!!!:mad:

[quote name='eria']o biduuulaaaaa :shake: noooooooooooo, i jeszcze po drodze kolizje mielismy! Darek jechal z Gutenkiem!Ale oprocz potrzaskanych 2 aut (zderzyl sie Darek z przemila Pania prokurator) , to spoko!

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Sasiadeczko :multi:

Qrcze wieki mnie u Was nie bylo, ale to wszytsko przez tą uczelnie :evil_lol: za duzo od Nas wymagaja :evil_lol: :eviltong:

Najpierw napisze, ze macie sliczny bannerek i avatarek, a i zdjecia Twoje z Gutkiem takie cieplutkie i powiewajace miloscia - takie juz walentynkowe :loveu: :loveu: :lol: Cudna pare tworzycie, musicie sie czesciej razem fotografowac :razz: myslisz? Sie zastanowie!

[quote name='Guffi']Śliczny Gutek;) Nooooooooooooo:)

Posted

dawi00 napisał(a):
Zaczynamy FERIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

oooo kto przyszedł !! wpuściła cie przed kompa :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Pancia kudłatego i pyskatego siedzi dzisiaj do 19 stej w szkoleeee;-):pw kozie siedziałaś:cool3:

[quote name='dawi00']Zaczynamy FERIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::razz:o rany .....czyli to są ferie rodzinne;)

Posted

[quote name='eria']oooo kto przyszedł !! wpuściła cie przed kompa :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pw kozie siedziałaś:cool3:
Nie! Alus - na DYSKOTECE!!! Jasie nie bawilaM! Wypisywalam arkusze oce!!!!
:razz:o rany .....czyli to są ferie rodzinne;)
NIE! To Moje OSOBISTE FERIE!!!

Posted

[quote name='sota36']NIE! To Moje OSOBISTE FERIE!!!:placz::placz::placz:ja też chcę osobiste ferie:placz::placz:mam tylko 2 dni wolnego ....za odpracowane wcześniej godzinki:cool3:

Posted

a jo wos ochrzania teraz !!!!! Ferie mo ! Wzięłaby psa na spacer, fot ze 100 porobiła jak ja i miałaby co wklejać do galerii !!!

:evil_lol: :evil_lol: