zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziendoberek rodzynkowa paniusiu ;-) heheehehheh Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Z pamietnika psa... Bylem na psacerku, ale pogoda jest podla,mnie to tam nie wadzi, i tak wiem, ze skoncze w wannie na myciu podwozia :) No wiec, kiedytylko wbiegam na te moja "gielde" - szukam badyla. Bo dobry badyl to podstawa udanego psacerku! Mam! Mam! Moge wreszcie okladac Mójów. lać Ich i sie znecac! Biegalem i lalem Ich , choc nei wiem za co? Oni sie wskiekali, ale mnie sie podobalo! Jak rozga, nie? W koncu mnie ochrzanili, badyl wywalili i zrobilo sie juz nie tak wesolo... Ale nie bylbym soba, gdybym nie wlazl do kaluzy- w koncu jak ma byc mycie podwozia, to cos mi sie od zycia nalezy! Quote
eria Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dobre!!!!!! ale nie lepsze od niektórych poprzednich :evil_lol: :evil_lol: widać Gucio ma lepsze i gorsze dni na pisanie pamiętników :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Wlasnie sie dowiedziaalm, ze dostane prezent!!! Oto ON!!!! Boze - to Gutek!!!!!! Dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Zuzolandia dala 2500 poscik na 250 stronce!!! Hurrra!!! Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 oooooooo w mordeeee ......alem pojechała heeheheheh;-).... Quote
Katerinas Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='sota36']Wlasnie sie dowiedziaalm, ze dostane prezent!!! Oto ON!!!! Boze - to Gutek!!!!!! Dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale śliczne :loveu: :loveu: :multi: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dziendoberek panciu najbardziej całusnego briarda w Polszcze ;-) Buziaczki Quote
Teklunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 rany, ale Gutek ma piękny portret!!! :loveu: Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a kaj to się dzisiaj kudłaty i nerwuska podziewają dzisiaj ???? a ja jestem na 115 stronie tej galerii , strona po stronie :cool3: nic się nie ukryje!!!!! i nadziwić się nie mogę że jak szukałam zdjęć do banerów to jakoś nie było - a teraz- tam jest cała masa tego. Nawet kilka takich debeściackich se skopiowałam :cool3: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pancia kudłatego i pyskatego siedzi dzisiaj do 19 stej w szkoleeee;-) Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Pancia kudłatego i pyskatego siedzi dzisiaj do 19 stej w szkoleeee;-) o biduuulaaaaa :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc Sasiadeczko :multi: Qrcze wieki mnie u Was nie bylo, ale to wszytsko przez tą uczelnie :evil_lol: za duzo od Nas wymagaja :evil_lol: :eviltong: Najpierw napisze, ze macie sliczny bannerek i avatarek, a i zdjecia Twoje z Gutkiem takie cieplutkie i powiewajace miloscia - takie juz walentynkowe :loveu: :loveu: :lol: Cudna pare tworzycie, musicie sie czesciej razem fotografowac :razz: Quote
sota36 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='eria']a kaj to się dzisiaj kudłaty i nerwuska podziewają dzisiaj ???? a ja jestem na 115 stronie tej galerii , strona po stronie :cool3: nic się nie ukryje!!!!! i nadziwić się nie mogę że jak szukałam zdjęć do banerów to jakoś nie było - a teraz- tam jest cała masa tego. Nawet kilka takich debeściackich se skopiowałam :cool3: a tak kwekała,ze zdjec nie ma!!!:mad: [quote name='eria']o biduuulaaaaa :shake: noooooooooooo, i jeszcze po drodze kolizje mielismy! Darek jechal z Gutenkiem!Ale oprocz potrzaskanych 2 aut (zderzyl sie Darek z przemila Pania prokurator) , to spoko! [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Sasiadeczko :multi: Qrcze wieki mnie u Was nie bylo, ale to wszytsko przez tą uczelnie :evil_lol: za duzo od Nas wymagaja :evil_lol: :eviltong: Najpierw napisze, ze macie sliczny bannerek i avatarek, a i zdjecia Twoje z Gutkiem takie cieplutkie i powiewajace miloscia - takie juz walentynkowe :loveu: :loveu: :lol: Cudna pare tworzycie, musicie sie czesciej razem fotografowac :razz: myslisz? Sie zastanowie! [quote name='Guffi']Śliczny Gutek;) Nooooooooooooo:) Quote
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 skończyłam dziś na 190 stronie... a teraz ryczę jak bóbr -weszłam tam gdzie wczoraj w sms-ie napisałaś On żyje w Tobie... Quote
zuzolandia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dziendoberek kochana;-) zbliza sie 15 sta wiec pewnikiem juz wyjeszzzzzzzzzzzzz ze szczesciaaaaaaaaaaa ;-) Buziaczki Quote
Teklunia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Bry wieczór :bye: Co tam u Was w ten piątkowy karnawałowy wieczór? Może jakiś bal przebierańców czy cuś? :cool3: Quote
eria Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dawi00 napisał(a):Zaczynamy FERIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: oooo kto przyszedł !! wpuściła cie przed kompa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='zuzolandia']Pancia kudłatego i pyskatego siedzi dzisiaj do 19 stej w szkoleeee;-):pw kozie siedziałaś:cool3: [quote name='dawi00']Zaczynamy FERIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::razz:o rany .....czyli to są ferie rodzinne;) Quote
sota36 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='eria']oooo kto przyszedł !! wpuściła cie przed kompa :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pw kozie siedziałaś:cool3: Nie! Alus - na DYSKOTECE!!! Jasie nie bawilaM! Wypisywalam arkusze oce!!!! :razz:o rany .....czyli to są ferie rodzinne;) NIE! To Moje OSOBISTE FERIE!!! Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='sota36']NIE! To Moje OSOBISTE FERIE!!!:placz::placz::placz:ja też chcę osobiste ferie:placz::placz:mam tylko 2 dni wolnego ....za odpracowane wcześniej godzinki:cool3: Quote
eria Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a jo wos ochrzania teraz !!!!! Ferie mo ! Wzięłaby psa na spacer, fot ze 100 porobiła jak ja i miałaby co wklejać do galerii !!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts