Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Głuptasku Ty moj - jak moglas tak pomyslec?! jestescie moimi najfajniejszymi Promyczkami, za ktorymi okroooopniście mi się tęskni :placz: dobrze że chociaz mam tu wasze foteczki :placz:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to jola napisala liscik do Danonka" oj Danonku, uciekaj do cioci Joli bo pancia chce cie wirowac !!!" :multi: Jola nas chyba adoptuje i tez bedziemy jej rodzinką ;D

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ooooo patrycja to ty tez bedziesz :multi: :multi: :multi:

widzę, ze pol okolicy poznam :eviltong: :eviltong: :eviltong:

a wogóle to czesc i czołem jola:buzi:jak tam zdrówko?przechodzi cos?czy dopiero nadchodzi :lol:
- Patka bedzie! W niedziele - poznasz ja - fajna z niej babeczka, co do choroby to chyba kryzys.

Posted

sota36 napisał(a):
ło matko - nie wiedzialm, ze zarazki przechodza necikiem :( myslalam, ze jesli o grypie (ptasiej tez) mowa, to nadciaga z telewizorka, z Warszawki.
:cool3:ostatnio to od Moniki złapałam z netu :evil_lol:........:cool3: myślisz że teraz to już ta kacza nas dosięgła :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:ostatnio to od Moniki złapałam z netu :evil_lol:........:cool3: myślisz że teraz to już ta kacza nas dosięgła :razz:
- nie mysle, bo jestem chora, ja wiem! I widze!

Posted

Witam serdecznie - dalej jestem chora, ale juz jest o duzo lepiej, z nudow wymyslilam nowa zabawke dla Gucia- 2 pileczki tenisowe i 2 9czyste!!!) skarpetki, zwiazac razem i serio - czad!
Oto dowod
Konkurencja o nazwie - przeciaganie skarpetek (CZYSTYCH!!!)

Mam! Dorwalem - 1:0 dla mnie

drugie starcie - ja czy moze Jola (ale ona jest slaba, bo choruje...)

No kto wygra??? "Zaloz sie" !!!

Posted

lespaa napisał(a):
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
strasznie lubie tego miłośnika-związanych-skarpetek :mdleje:
- CZYSTYCH SKARPETEK!!! Zeby mnie nikt nie posadzal o niewiadomo co i do TOZ"u nie podal!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
- CZYSTYCH SKARPETEK!!! Zeby mnie nikt nie posadzal o niewiadomo co i do TOZ"u nie podal!!!!

ale takie tygodniowe skarpetki by byly bardziej interesujące :evil_lol: