sota36 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Cd. Przyjaciele: 11. Zabiegom upiekszajacym: 12. Obijaniem sie po knajpach... 13. karierze w TV! 14. Patyczkom Cdn. Quote
sota36 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Cd. 15. Przytulanie. 16. Wietrzeniem brzusia. 17. Przemyslem oponiarskim. niezaleznie od pogody... Cdn. Quote
sota36 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Cd. i tak moi Drodzy z malucha ... zrobil sie pies, Pan Pies... A teraz... tylko swietowac! Quote
eria Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSIEJSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: I NAJBARDZIEJ KUDŁATEGO !!!! I OPUNKOWEGO !!!! Quote
brydzia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO od mnie i mojej kudłatej małpki:BIG::new-bday::knajpa: Quote
Alicja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Psiowego Naj Naj NAj :BIG::tort::BIG: :laola::laola: Quote
sota36 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Pan Pies bardzo dziekuje za pamiec, teraz wiesiuje i odpoczywa! Dopiesek. Dzis, po 2 tygodniowym podawaniu Uroseptu,przyszly do weta badania powtorne siuskow z wczoraj. Spodziewalam sie chyba najgorszego - kamicy... Bo nie podobalo mi sie siusianie Gutka. Bylo podwyzszone bialko i leukocyty. Dzis - spadek, i bialka i zdecydowanie leukocytow, a wiec to przeziebienie! I dziekuje Bogu:) Quote
lespaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Gdzie jest Nemo????? Brachu, słyszałem że Ty rybka jesteś, co to się porobiło Kolego??? Zdrowy jak .....rybka ;) To teraz będę wołac na Ciebie Nemo, mnie to rybka, mogę być Lemurem w tym ukladzie albo lyszczem, skoro wchodzimy w zdrowa żywność :lol: Ja też byłem u tych krwiopijców, ło Chłopie, ale mnie zbrudzili, zanim wyszedłem sie musialem wyczyscic bo za drzwiami 3 piekne labradorki stesknione juz czekały to nie moglem sie im pokazac taki zbrudzony. No skonczyło mi się excluzywne zycie Brachu, nic tylko te watróbki w groszkach i watróbki. Tłumacza mi to kryzysem, ze zaciskac pasa musimy. No ja to mam co zacisnąć ;) Pozdrawiam Cie Nemo, i z tym pecherzem - nie siadaj na zimnym. My faceci mamy problem:roll: Quote
Medorowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sota36 napisał(a):Pan Pies bardzo dziekuje za pamiec, teraz wiesiuje i odpoczywa! Dopiesek. Dzis, po 2 tygodniowym podawaniu Uroseptu,przyszly do weta badania powtorne siuskow z wczoraj. Spodziewalam sie chyba najgorszego - kamicy... Bo nie podobalo mi sie siusianie Gutka. Bylo podwyzszone bialko i leukocyty. Dzis - spadek, i bialka i zdecydowanie leukocytow, a wiec to przeziebienie! I dziekuje Bogu:) super wieści:bigcool: Quote
sota36 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 lespaa napisał(a):Gdzie jest Nemo????? Brachu, słyszałem że Ty rybka jesteś, co to się porobiło Kolego??? Zdrowy jak .....rybka ;) To teraz będę wołac na Ciebie Nemo, mnie to rybka, mogę być Lemurem w tym ukladzie albo lyszczem, skoro wchodzimy w zdrowa żywność :lol: Ja też byłem u tych krwiopijców, ło Chłopie, ale mnie zbrudzili, zanim wyszedłem sie musialem wyczyscic bo za drzwiami 3 piekne labradorki stesknione juz czekały to nie moglem sie im pokazac taki zbrudzony. No skonczyło mi się excluzywne zycie Brachu, nic tylko te watróbki w groszkach i watróbki. Tłumacza mi to kryzysem, ze zaciskac pasa musimy. No ja to mam co zacisnąć ;) Pozdrawiam Cie Nemo, i z tym pecherzem - nie siadaj na zimnym. My faceci mamy problem:roll: Danio, nie napiszem "danonku", boc juz stary chlop i nie wypada.... No wiec tak: ja szczekalem, ze ze mna jest oki ( poza rozumkiem), ale Mója sie uparla - i zrobla przeglad techniczny - taki full serwis... Niech ma! Jeszcze tylko za tydzien kontrola krwie i mam spokoj na rok. Taaaa, zebys Ty ja slyszal! Ze jakas kamnica, ze watroba, ze cholesterol i takie tam ...duperele... Ale spoko - jest dobrze! Jakies tam bialko wsyslo , a i leuko cos tam cos tam zniakaja! Czyli ...PRZEZIEBILEM SIUSIORA! ps. Jak znam Mója to mi ocieplacz na niego poszyje:):):):) Szczekne Ci, ze i Ty i ja mamy przewalkowane - z takimi Ludzmi. Ale lepiej tacy, co sa przewazliwieni, niz olewacy, a potem "ola boziu" wiec dzielnie Mója znosze! Teraz jestem na wiesi, dycham po tym calym zamieszaniu wokol mej skromnej ... Szykuje sie na wesele! Niech wies sie ze mnie smieje, ale ucalowac Panne mloda musze! Juz widze, jak sie rzuce na nia, ale chyba Jej maz nie bedzie zadowolony:( ale raz sie szczeka! Mucha bedzie, kffiaty tez! I zalapie sie na Panne Mloda! Potem ma do mnie przyjechac Safira, wiec bedzie impra! Korzystam z okazji, bo Zuza jest narazie - uziemiona!!! Jej Ludzie pojechali na wywczasy! I ja tez do dziadkow wyslali. Tyle u mnie, chlopie, Ty wylecz te watrobke, bo tez masz przerabane - z Twójami - martwia sie o Cie! I , Stary daj na luz - i na grilla rusz doopke! Sie ma! Gut! Quote
stokrotka.af Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Spóźnione, ale szczere życzonka STU LAT w zdrowiu dla Gutka od Boreckiego, Zuzy i ich pańci:new-bday: Quote
sota36 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Z pamietnika Pana Psa, a raczej "Wielkiej zoltej lodzi podwodnej" sterowanej wesolym ogonkiem: Albo to peryskop??? Quote
eria Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ja nie mogę :crazyeye: Gut płynie !! A ja myślałam że on to tylko szemrzącą wodę lubi :cool3: Quote
lespaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Kolego, Ty pływasz a ja buduje. Nie tylko swoj wizerunek. Nie tylko masę tłuszczową. I nie tylko atmosferę. Ja buduję altankę. Zebym cienia zaznał. Zebym miał swoja XXL budę. Zebym lezał niczym sułtan pod baldachimem. Ogromna Ci ona. Ogromna. Kolego. Cieżka to robota wzrokiem budować. Mieć baczenie i pilnować. Ale mój wzrok surowy działa motywująco. Ilekroc siła pracy słabnie ja patrzę swoim wzrokiem patrona, wstaje leniwie niczym lew i robota na nowo sie zaczyna. Kraj mój widzę wielki. I co ci powiem, drewna mam teraz pod dostatkiem. Czasem jak mam czas w pilnowaniu przenoszę go z miejsca jednego do drugiego gdzie moim zdaniem bedzie wyglądało lepiej. No. I te promocje w Tesco. Kolego. Weź arbuza i przyjeżdzaj. Danptyś. Quote
DorkaWD Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://images48.fotosik.pl/164/b75a9719261a2e42.jpg Obstawiam peryskop :cool3: Piękne to zdjęcie :loveu: erii i aris konkurencja rośnie :diabloti: Quote
basia2202 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 hello Joluś:) no nie wieeerzę... zobaczyłam pływające futro :multi: http://images48.fotosik.pl/164/b75a9719261a2e42.jpg normalnie potfffóóóórrrrr z Loch Ness ;) :loveu: Quote
stokrotka.af Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wpadłam się przywitać i znowu zmykam na działeczkę:lol: Ale Joluś moje uznanie za foty Guta w kąpieli:multi: jak to miło popatrzeć jak taki mopek zasuwa...ech pomarzyć można tylko.... Pięknie się Gutosław prezentuje:loveu: Do zobaczonka w niedługim czasie:razz: Buziole dla Waszej 3:eviltong: Quote
sota36 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 eria napisał(a):Jolcia wstawiaj fryzy!Beda! W wakacyjnych wspomnieniach AD 2009! Quote
DorkaWD Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Czy Gutosław wie, że tak bardzo go zaniedbujesz (wirtualnie) i musimy czekać i żebrać o nowe fotki? :diabloti: Quote
stokrotka.af Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ech pewnie nie wie:mad: bo gdyby się dowiedział to by naszą Jolcię kochaną:mad::mad::mad::mad::evil_lol: Quote
sota36 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli wakacyjna pora... No dobra...ciotki marudy. Wy mi tu na Mója nie narzekajcie, nie staszcie Ja, bo Ona wycykana jest. Dorwalem "łaptopa" i macie! ''Pienkne" okolicznosci przyrody. Jakis tam ..."molypek". I zas ten sam. A wczoraj bylismy na kuniach! To sa fryzy = jedyna hodowla na pd w Polsce. To 2 ogierki! Mója mowila, ze bardzo grzeczne! prawie jak ja...choc ogierkiem nie jezdem:oops: Tylko wystarczy napisac - zapraszamy na krycia tymi ogierkami! Bo one sa "papierzaste" made in Holland! Quote
Recommended Posts