Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Pies bardzo dziekuje za pamiec, teraz wiesiuje i odpoczywa!

Dopiesek.
Dzis, po 2 tygodniowym podawaniu Uroseptu,przyszly do weta badania powtorne siuskow z wczoraj. Spodziewalam sie chyba najgorszego - kamicy... Bo nie podobalo mi sie siusianie Gutka. Bylo podwyzszone bialko i leukocyty. Dzis - spadek, i bialka i zdecydowanie leukocytow, a wiec to przeziebienie! I dziekuje Bogu:)

Posted

Gdzie jest Nemo?????
Brachu, słyszałem że Ty rybka jesteś, co to się porobiło Kolego???
Zdrowy jak .....rybka ;) To teraz będę wołac na Ciebie Nemo, mnie to rybka, mogę być Lemurem w tym ukladzie albo lyszczem, skoro wchodzimy w zdrowa żywność :lol:
Ja też byłem u tych krwiopijców, ło Chłopie, ale mnie zbrudzili, zanim wyszedłem sie musialem wyczyscic bo za drzwiami 3 piekne labradorki stesknione juz czekały to nie moglem sie im pokazac taki zbrudzony. No skonczyło mi się excluzywne zycie Brachu, nic tylko te watróbki w groszkach i watróbki. Tłumacza mi to kryzysem, ze zaciskac pasa musimy. No ja to mam co zacisnąć ;)
Pozdrawiam Cie Nemo, i z tym pecherzem - nie siadaj na zimnym. My faceci mamy problem:roll:

Posted

sota36 napisał(a):
Pan Pies bardzo dziekuje za pamiec, teraz wiesiuje i odpoczywa!

Dopiesek.
Dzis, po 2 tygodniowym podawaniu Uroseptu,przyszly do weta badania powtorne siuskow z wczoraj. Spodziewalam sie chyba najgorszego - kamicy... Bo nie podobalo mi sie siusianie Gutka. Bylo podwyzszone bialko i leukocyty. Dzis - spadek, i bialka i zdecydowanie leukocytow, a wiec to przeziebienie! I dziekuje Bogu:)

super wieści:bigcool:

Posted

lespaa napisał(a):
Gdzie jest Nemo?????
Brachu, słyszałem że Ty rybka jesteś, co to się porobiło Kolego???
Zdrowy jak .....rybka ;) To teraz będę wołac na Ciebie Nemo, mnie to rybka, mogę być Lemurem w tym ukladzie albo lyszczem, skoro wchodzimy w zdrowa żywność :lol:
Ja też byłem u tych krwiopijców, ło Chłopie, ale mnie zbrudzili, zanim wyszedłem sie musialem wyczyscic bo za drzwiami 3 piekne labradorki stesknione juz czekały to nie moglem sie im pokazac taki zbrudzony. No skonczyło mi się excluzywne zycie Brachu, nic tylko te watróbki w groszkach i watróbki. Tłumacza mi to kryzysem, ze zaciskac pasa musimy. No ja to mam co zacisnąć ;)
Pozdrawiam Cie Nemo, i z tym pecherzem - nie siadaj na zimnym. My faceci mamy problem:roll:

Danio, nie napiszem "danonku", boc juz stary chlop i nie wypada....
No wiec tak: ja szczekalem, ze ze mna jest oki ( poza rozumkiem), ale Mója sie uparla - i zrobla przeglad techniczny - taki full serwis... Niech ma! Jeszcze tylko za tydzien kontrola krwie i mam spokoj na rok. Taaaa, zebys Ty ja slyszal! Ze jakas kamnica, ze watroba, ze cholesterol i takie tam ...duperele... Ale spoko - jest dobrze! Jakies tam bialko wsyslo , a i leuko cos tam cos tam zniakaja! Czyli ...PRZEZIEBILEM SIUSIORA! ps. Jak znam Mója to mi ocieplacz na niego poszyje:):):):)
Szczekne Ci, ze i Ty i ja mamy przewalkowane - z takimi Ludzmi. Ale lepiej tacy, co sa przewazliwieni, niz olewacy, a potem "ola boziu" wiec dzielnie Mója znosze!
Teraz jestem na wiesi, dycham po tym calym zamieszaniu wokol mej skromnej ... Szykuje sie na wesele! Niech wies sie ze mnie smieje, ale ucalowac Panne mloda musze! Juz widze, jak sie rzuce na nia, ale chyba Jej maz nie bedzie zadowolony:( ale raz sie szczeka! Mucha bedzie, kffiaty tez! I zalapie sie na Panne Mloda! Potem ma do mnie przyjechac Safira, wiec bedzie impra! Korzystam z okazji, bo Zuza jest narazie - uziemiona!!! Jej Ludzie pojechali na wywczasy! I ja tez do dziadkow wyslali.
Tyle u mnie, chlopie, Ty wylecz te watrobke, bo tez masz przerabane - z Twójami - martwia sie o Cie! I , Stary daj na luz - i na grilla rusz doopke! Sie ma! Gut!

Posted

Kolego, Ty pływasz a ja buduje. Nie tylko swoj wizerunek. Nie tylko masę tłuszczową. I nie tylko atmosferę. Ja buduję altankę. Zebym cienia zaznał. Zebym miał swoja XXL budę. Zebym lezał niczym sułtan pod baldachimem. Ogromna Ci ona. Ogromna. Kolego. Cieżka to robota wzrokiem budować. Mieć baczenie i pilnować. Ale mój wzrok surowy działa motywująco. Ilekroc siła pracy słabnie ja patrzę swoim wzrokiem patrona, wstaje leniwie niczym lew i robota na nowo sie zaczyna. Kraj mój widzę wielki. I co ci powiem, drewna mam teraz pod dostatkiem. Czasem jak mam czas w pilnowaniu przenoszę go z miejsca jednego do drugiego gdzie moim zdaniem bedzie wyglądało lepiej. No. I te promocje w Tesco. Kolego. Weź arbuza i przyjeżdzaj. Danptyś.

Posted

Wpadłam się przywitać i znowu zmykam na działeczkę:lol:
Ale Joluś moje uznanie za foty Guta w kąpieli:multi: jak to miło popatrzeć jak taki mopek zasuwa...ech pomarzyć można tylko....
Pięknie się Gutosław prezentuje:loveu:
Do zobaczonka w niedługim czasie:razz:
Buziole dla Waszej 3:eviltong:

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli wakacyjna pora...
No dobra...ciotki marudy. Wy mi tu na Mója nie narzekajcie, nie staszcie Ja, bo Ona wycykana jest. Dorwalem "łaptopa" i macie!
''Pienkne" okolicznosci przyrody.
Jakis tam ..."molypek".

I zas ten sam.

A wczoraj bylismy na kuniach! To sa fryzy = jedyna hodowla na pd w Polsce.
To 2 ogierki! Mója mowila, ze bardzo grzeczne! prawie jak ja...choc ogierkiem nie jezdem:oops:
Tylko wystarczy napisac - zapraszamy na krycia tymi ogierkami! Bo one sa "papierzaste" made in Holland!