Katerinas Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='sota36']A oto pare zdjatek Zaczynam pyskowac, al etak troszeczke.... "Mały" krzykacz? :wink: [quote name='sota36']Grunt to sznurek - ale niech mi go juz Jola wypierze, bo troche ...smierdzi... w koncu swieta tuz- tuz.... ooo.... a tu widać oko :D Śliczne zdjęcia :D :D Quote
Katerinas Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 sota36 napisał(a):Do calej rodzinki t brakuje zdjec krolika, papug i mojego ukochanego konika! No to szybciochem dawać mi tu zdjęcia :evil: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Koniki to moja druga milosc - na wlasnosc nie mam , bo nie sztuka miec, ale sztuka to cale gractwo utrzymac - mam nadzieje, ze przeprowadze sie na wies i wtedy (sa juz wstepne plany) stajnia bedzie!!! Ten niby - moj to kon , ktory sie pojawia juz w galerii z Gutkiem z listopada - jeden z nich, bo jest ich tam kilkoro - kochane konisko - wiele mnie nauczyl! Na imie ma Szaman. Ale wlasciwie to chyba moge znlaezc jego portret - tylko, ze nie ja zdjecie robilam - robil to prawdziwy fotograf Juz szukam. Quote
lespaa Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ooooo bejrzałam sobie fotki i mnie się podobać bardzo ! w każdej wersji, a najbardziej w stylu wenezuelskim !!! szkoda że moj potwor nie jest takim pieściochem, tylko piłą tarczową ;D Quote
sota36 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 To fajnie, ze zdjecia Ci sie podobaja - wiem, co to znaczy miec w domu piranie, anie takiego p[luszaka jak Agat - chcialoby sie przytulic, a on mowi - NIE!I zebami , oj moj Staruszek to taki indywidualista byl...... Quote
sota36 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 A jeszcze pare fotek se wstawie - a macie mniec - a co! Patrycjo - to dla Ciebie - Quote
lespaa Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 no tak, rób mi "smaka" ;DDDDD tęsknie do takich przytulań, a Twoja bestia jest pluszakiem jakich mało, przekochanym w dodatku. Z przyjemnością oglądam jego fotki bo... są cieple i beztroskie. Chcialabym ich widziec tu więcej ;D ja chce gutka !!!!! Quote
sota36 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Nie dam Gutka!!! Przyjedz sie poprzytulac! 5 zloty na godzine, albo 2 zwacze i jedno piwo dla opiekinki, czyli mnie..... Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ale przytulanki 8) To ja już teraz wiem dlaczego jak przyjeżdzalismy z Ozzulcem to Jola pakowała Gutka do sypialni :-? my nie mieliśmy ze sobą piwa i żwaczy :wink: Quote
sota36 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Noooooooooo - i wyszlo na jaw, ze my zadamy lapowek!!!! Quote
Alicja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 sota36 napisał(a):Noooooooooo - i wyszlo na jaw, ze my zadamy lapowek!!!! :wink: ależ Joluś :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Joluś, a dla sąsiadki przytulanie się do Gutka może będzie o połowę tańsze? :lol: :lol: :lol: Swoją drogą to coś nie mogę dojechać do tego Chorzowa :oops: a może sobota po południu/pod wieczór? Quote
Camara Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 sota36 napisał(a):Nie dam Gutka!!! Przyjedz sie poprzytulac! 5 zloty na godzine, albo 2 zwacze i jedno piwo dla opiekinki, czyli mnie..... :lol: :lol: :lol: jak będe w okolicy to płacę 5 zł - tylko Gutek ma nie spożywac dwie doby wcześniej żadnych żwaczy !!!!!! jak to cuchnie :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 EEEE nie cuchnie! Zwacze sa lepsze niz bydlece siusiaki, podobo, ktos na DM to mowil. Daga - mozesz przyjechac, faktycznie Corzow jest strasznie daleko od Siemcow. Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Hm.........a ja myslalam ze moj Amos to pluszak jednak Twoje maleństwo jest dopiero pluszakiem ......i to prześlicznym.....Zyczymy zdrówka i bardzo goraco pozdrawiamy ......:):):):) Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 "Malenstwo" - 37 kilo zywej wagi, kiedy dzis mi polozyl sie na brzuchu to zaczelam dziwnie nogami "majtac", bo mi w plucach powietrza braklo!!! A ten lezal i lezal, a ja nie mialam sily go wygonic. Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Tak bardzo Ciebie kocha moj pluszak troszke lżejszy 34,5 :):):) wiec wiem jak to jest .....ale i tak uwielbiam kiedy to robi......buziaki dla Was Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Fakt - on zakochany jest w nas, a my w nim i tak sobie zyjemy i cieszymy sie soba :) Oby jak najdluzej!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sota36 napisał(a):EEEE nie cuchnie! Zwacze sa lepsze niz bydlece siusiaki, podobo, ktos na DM to mowil. Daga - mozesz przyjechac, faktycznie Corzow jest strasznie daleko od Siemcow. Joluś może w środę wpadnę po p0ołudniu jak będziesz oczywiście w domku. Ja będę koło 13 więc daj znać :-D Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Mozesz wpasc, ale poznym popoludniem, mam spotkanie z moimi maurzystami Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sota36 napisał(a):Mozesz wpasc, ale poznym popoludniem, mam spotkanie z moimi maurzystami a która godzina przypada u Ciebie na późne popołudnie :lol: ? Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Tak 17.00 to moze byc - zdaze wrocic Quote
Recommended Posts