Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']A oto pare zdjatek
Zaczynam pyskowac, al etak troszeczke....

"Mały" krzykacz? :wink:

[quote name='sota36']Grunt to sznurek - ale niech mi go juz Jola wypierze, bo troche ...smierdzi... w koncu swieta tuz- tuz....

ooo.... a tu widać oko :D

Śliczne zdjęcia :D :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniki to moja druga milosc - na wlasnosc nie mam , bo nie sztuka miec, ale sztuka to cale gractwo utrzymac - mam nadzieje, ze przeprowadze sie na wies i wtedy (sa juz wstepne plany) stajnia bedzie!!! Ten niby - moj to kon , ktory sie pojawia juz w galerii z Gutkiem z listopada - jeden z nich, bo jest ich tam kilkoro - kochane konisko - wiele mnie nauczyl! Na imie ma Szaman.
Ale wlasciwie to chyba moge znlaezc jego portret - tylko, ze nie ja zdjecie robilam - robil to prawdziwy fotograf
Juz szukam.

Posted

Ooooo bejrzałam sobie fotki i mnie się podobać bardzo ! w każdej wersji, a najbardziej w stylu wenezuelskim !!! szkoda że moj potwor nie jest takim pieściochem, tylko piłą tarczową ;D

Posted

To fajnie, ze zdjecia Ci sie podobaja - wiem, co to znaczy miec w domu piranie, anie takiego p[luszaka jak Agat - chcialoby sie przytulic, a on mowi - NIE!I zebami , oj moj Staruszek to taki indywidualista byl......

Posted

no tak, rób mi "smaka" ;DDDDD tęsknie do takich przytulań, a Twoja bestia jest pluszakiem jakich mało, przekochanym w dodatku. Z przyjemnością oglądam jego fotki bo... są cieple i beztroskie. Chcialabym ich widziec tu więcej ;D ja chce gutka !!!!!

Posted

Ale przytulanki 8)
To ja już teraz wiem dlaczego jak przyjeżdzalismy z Ozzulcem to Jola pakowała Gutka do sypialni :-? my nie mieliśmy ze sobą piwa i żwaczy :wink:

Posted

sota36 napisał(a):
Nie dam Gutka!!! Przyjedz sie poprzytulac! 5 zloty na godzine, albo 2 zwacze i jedno piwo dla opiekinki, czyli mnie.....

:lol: :lol: :lol: jak będe w okolicy to płacę 5 zł - tylko Gutek ma nie spożywac dwie doby wcześniej żadnych żwaczy !!!!!! jak to cuchnie :roll:
:wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

EEEE nie cuchnie! Zwacze sa lepsze niz bydlece siusiaki, podobo, ktos na DM to mowil.
Daga - mozesz przyjechac, faktycznie Corzow jest strasznie daleko od Siemcow.

Posted

Hm.........a ja myslalam ze moj Amos to pluszak jednak Twoje maleństwo jest dopiero pluszakiem ......i to prześlicznym.....Zyczymy zdrówka i bardzo goraco pozdrawiamy ......:):):):)

Posted

"Malenstwo" - 37 kilo zywej wagi, kiedy dzis mi polozyl sie na brzuchu to zaczelam dziwnie nogami "majtac", bo mi w plucach powietrza braklo!!! A ten lezal i lezal, a ja nie mialam sily go wygonic.

Posted

sota36 napisał(a):
EEEE nie cuchnie! Zwacze sa lepsze niz bydlece siusiaki, podobo, ktos na DM to mowil.
Daga - mozesz przyjechac, faktycznie Corzow jest strasznie daleko od Siemcow.

Joluś może w środę wpadnę po p0ołudniu jak będziesz oczywiście w domku. Ja będę koło 13 więc daj znać :-D