Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 supper, że foty będą :angel: :angel: :angel: już się nie mogę doczekac :) My tez moze cos cykniemy :lol: Quote
M&M&O&I Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 wszystkiego najlepszego dla psiaka :lol: super psiak :oops: strasznie mi sie podoba :oops: Quote
sota36 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Goldenmanka napisał(a):wszystkiego najlepszego dla psiaka :lol: super psiak :oops: strasznie mi sie podoba :oops: - dzieki za cieple slowa - ale zakochalbys sie w nim, kiedy bys poznala jego charakter! to taki pluszak!!!! Quote
anetta Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 :angel: juz sie nie moge doczekac fotek :D Ale fajny teren do spacerkow macie :fadein: Quote
M&M&O&I Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 to musze go poznać :oops: bo taki śliczny :P Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 sota36 napisał(a):Dzis znow w domu "impreza" - mlody konczy 16 miesiecy!!! Jak na briarda, to to jeszcze smarkate stworzenie, ale... pewnie jemu sie wydaje, ze to juz chlopisko!!!! trzeba by bylo zrobic jakies fajne foty - i wstawic - co prawda roboty duzo (zaleglosci szkolne), ale owe "miesieczniny" trzeba uczcic - obfocimy i wieczorem wstawiny!!!! Zapraszamy! teraz solenizant nie wyglaa ciekawie, bo walnal sie pod drzwiami i spi - nie wiem, gdzie przod, a gdzie tyl tej kupy futra. :new-bday: z okazji 16 mieięcznicy :wink: :drinking: łyczek młodego winka nie zaszkodzi :wink: za Zdrówko Gutka Quote
sota36 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 oto zdjecia ze spacerku = poczatek - trzeba sie przywitac z naszymi konikami - potem trzeba troche pobiegac i skontrolowac teren troche piruetow tez nie zaszkodzi koniecznie sprint z butelka no i przeszkody musza byc na kazdym szanujacym spacerze - Quote
Teklunia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 uaha :) co za cyrkowiec! jak dzielnie lazi po oponach! Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Super fotki z rodzinnego spacerku :angel: Ciekawe kto pierwszy wlazł na przeszkody :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Joluś super rodzinne zdjęcia z wypadu na spacerek. Koniki miodzio, ale Agat i tak nie ma sobie równych. Jest the best ! a to za jego 16 m-cy :drinking: :drinking: :BIG: :BIG: Quote
sota36 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Super fotki z rodzinnego spacerku :angel: Ciekawe kto pierwszy wlazł na przeszkody :wink: - Darek !! Darek wskoczyl, niczym rącza sarna!!! Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 sota36 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Super fotki z rodzinnego spacerku :angel: Ciekawe kto pierwszy wlazł na przeszkody :wink: - Darek !! Darek wskoczyl, niczym rącza sarna!!! :wink: tak własnie myślałam 8) :lol: Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Oto zdjecia z wczorajszego "salonu pieknosci" - zaczelo sie niewinnie - pierw Gutek nie dal spac panci, potem dorwal go pan i zaczelo sie czesanie, potem bylo "mordowanie psa", a na koncu - sen sprawiedliwego . Quote
Katerinas Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Piękne zdjęcia :D :D A to jest super :angel: Strasznie lubię zdjęcia briardów w ruchu... ten ich rozwiany włos :D sota36 napisał(a): dziki ped Quote
sota36 Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Dziekujemy - trza by bylo porobic jakies znow.... Quote
Moniś Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ślicznie się Agat prezentuje Takiego słodziaka to tylko wyprzytulać i wycałować Quote
sota36 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Alus - duuuuuuuuuuuza niespodzianka - moja przyjaciolka przyslala mi pare zdjec mlodego Gutka, ktore my stracilismy - pamietasz - Agat zniszczyl nam wiele, ale najgorsze co mogl pozrec, to 2 plytki ze swoimi zdjeciami kiedy byl malutki. Wiec moja Kasia przyslala pare zdjec, ktore jej skopiowalam,, a ta zabrala do siebie , do Niemiec - oto niekore: to jeden z powaznych pierwszych spacerow - Agat byl u nas 2 tydzie (lub trzeci) - wybralismy sie na konie, do Grodzca Kolejne - to mlody w kuchni - jaki on byl malutenki!!!! Teraz klebem siega ponad drzwiczki!!! A to pierwsza w zyciu kasura mlodego - http://img231.imageshack.us/img231/6326/czesanie3uj.jpg Quote
sota36 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Cos nie wyszlo - musze poprawic - to zjdecie z jednych pierwszych czesan - jaki on byl wkurony, a jaka ja bylam pogryziona!!! Quote
sota36 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 A oto "sprawicielka" mojego szczescia - czyl odzyskanych zdjec - Kasia i Agat No i znow szczotka i czesanie - ale ten szczenior mial zycie.... Mlody jak byl mlody mial pociag do alkoholu - tu popijal sobie caipirinie - wie co dobre!!!! i jeszcze jedno - mniam, mniam - wypil, co mu sie nalezalo - teraz jest juz abstynentem Tu zdjecie z kapieli - on sie uwielbia taplac - woda musi byc szumiaca, szemrzaca no i pies i jego dumny PAN - dla Ciebie Darku - Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Joluś , super , że chociaż troszkę foteczek udało sie odzyskać :angel: Mały Gutek jest słodziakowy :wink: . Największą zazdrośc wzbudza we mnie fotka z kąpieli :oops: :-? , Ozzulec nigdy nie lubił się kąpać :-? Quote
sota36 Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 A Gutek zawsze! Jest warunek - nie lubi stojacej wody, ale jak mu tak zazemrze, to... W kapieli stoi spokojnie - sam wchodzi i wychodzi z wanny - taki jest!!!!!! Quote
Teklunia Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 o Boziu... Jolu, jaki on był slodziutki :angel: :angel: :angel: Po prostu sam miodzio :) Nie moge sie napatrzec! Tym bardziej ze przypomina mi Tenka :oops: - przez te krotkie wloski :) Quote
Recommended Posts