Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goldenmanka napisał(a):
wszystkiego najlepszego dla psiaka :lol:
super psiak :oops: strasznie mi sie podoba :oops:
- dzieki za cieple slowa - ale zakochalbys sie w nim, kiedy bys poznala jego charakter! to taki pluszak!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Dzis znow w domu "impreza" - mlody konczy 16 miesiecy!!! Jak na briarda, to to jeszcze smarkate stworzenie, ale... pewnie jemu sie wydaje, ze to juz chlopisko!!!!
trzeba by bylo zrobic jakies fajne foty - i wstawic - co prawda roboty duzo (zaleglosci szkolne), ale owe "miesieczniny" trzeba uczcic - obfocimy i wieczorem wstawiny!!!! Zapraszamy! teraz solenizant nie wyglaa ciekawie, bo walnal sie pod drzwiami i spi - nie wiem, gdzie przod, a gdzie tyl tej kupy futra.
:new-bday: z okazji 16 mieięcznicy :wink: :drinking: łyczek młodego winka nie zaszkodzi :wink: za Zdrówko Gutka

Posted

oto zdjecia ze spacerku =
poczatek - trzeba sie przywitac z naszymi konikami -

potem trzeba troche pobiegac i skontrolowac teren

troche piruetow tez nie zaszkodzi

koniecznie sprint z butelka

no i przeszkody musza byc na kazdym szanujacym spacerze -

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Super fotki z rodzinnego spacerku :angel:
Ciekawe kto pierwszy wlazł na przeszkody :wink:
- Darek !! Darek wskoczyl, niczym rącza sarna!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Super fotki z rodzinnego spacerku :angel:
Ciekawe kto pierwszy wlazł na przeszkody :wink:
- Darek !! Darek wskoczyl, niczym rącza sarna!!!
:wink: tak własnie myślałam 8) :lol:

Posted

Oto zdjecia z wczorajszego "salonu pieknosci" - zaczelo sie niewinnie - pierw Gutek nie dal spac panci, potem dorwal go pan i zaczelo sie czesanie, potem bylo "mordowanie psa", a na koncu - sen sprawiedliwego .

• 3 weeks later...
Posted

Alus - duuuuuuuuuuuza niespodzianka - moja przyjaciolka przyslala mi pare zdjec mlodego Gutka, ktore my stracilismy - pamietasz - Agat zniszczyl nam wiele, ale najgorsze co mogl pozrec, to 2 plytki ze swoimi zdjeciami kiedy byl malutki. Wiec moja Kasia przyslala pare zdjec, ktore jej skopiowalam,, a ta zabrala do siebie , do Niemiec - oto niekore:
to jeden z powaznych pierwszych spacerow - Agat byl u nas 2 tydzie (lub trzeci) - wybralismy sie na konie, do Grodzca

Kolejne - to mlody w kuchni - jaki on byl malutenki!!!! Teraz klebem siega ponad drzwiczki!!!

A to pierwsza w zyciu kasura mlodego -

http://img231.imageshack.us/img231/6326/czesanie3uj.jpg

Posted

A oto "sprawicielka" mojego szczescia - czyl odzyskanych zdjec - Kasia i Agat

No i znow szczotka i czesanie - ale ten szczenior mial zycie....

Mlody jak byl mlody mial pociag do alkoholu - tu popijal sobie caipirinie - wie co dobre!!!!

i jeszcze jedno - mniam, mniam - wypil, co mu sie nalezalo - teraz jest juz abstynentem

Tu zdjecie z kapieli - on sie uwielbia taplac - woda musi byc szumiaca, szemrzaca

no i pies i jego dumny PAN - dla Ciebie Darku -

Posted

Joluś , super , że chociaż troszkę foteczek udało sie odzyskać :angel: Mały Gutek jest słodziakowy :wink: .
Największą zazdrośc wzbudza we mnie fotka z kąpieli :oops: :-? , Ozzulec nigdy nie lubił się kąpać :-?

Posted

A Gutek zawsze! Jest warunek - nie lubi stojacej wody, ale jak mu tak zazemrze, to... W kapieli stoi spokojnie - sam wchodzi i wychodzi z wanny - taki jest!!!!!!

Posted

o Boziu... Jolu, jaki on był slodziutki :angel: :angel: :angel: Po prostu sam miodzio :)
Nie moge sie napatrzec!
Tym bardziej ze przypomina mi Tenka :oops: - przez te krotkie wloski :)