Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
Jola ma baaaaaaaaaaaaaardzo dlugi weekend :wink:
No, ale moze w zwiazku z tym zdjec tez bedzie cale mnostwo!

oj pewno poczekamy do Ferii świątecznych :wink: :lol: :lol: :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Teklunia napisał(a):
Jola ma baaaaaaaaaaaaaardzo dlugi weekend :wink:
No, ale moze w zwiazku z tym zdjec tez bedzie cale mnostwo!

oj pewno poczekamy do Ferii świątecznych :wink: :lol: :lol: :lol:

a ja tu wchodze, patrze a zdjec i Joli ani widu ani sluchy :P oby te Twoje przepowiednie Alus, ze do Świat bedziemy czekać się nie sprawdziły :P

Posted

Juz!!!! Z 40 zdjec niewiele ciekawych, niestety, ale w zblizajacy sie weekned odbijemy - mam nadzieje...

[img=http://img255.imageshack.us/img255/6865/dsc019100lg.th.jpg]" class="ipsImage" alt="">

Posted

Ano jakos nie mam weny do zdjec, a poza tym slabe jakies wyszly bo obiekt, czyli Gutek tylko auta pilnowal, bo Darek myl samochod, a to bardzo widac bylo dla psa absorbujace, wiec ile mozna??? Ale sie poprawimy!!!

Posted

O to Gutek bylby szczesliwy!!!! Zastanawiam sie nad anonsem w prasie - "chetny, mlody, ciciaty - umyje samochod dostarczjac ogladaczom tej czynnosci frajdy" - pozostalo ustalic z owym "ciciatym" cene za usluge - a ten to pewno ma wymagania!!! Jak to "francuski piesek" - :)

Posted

sota36 napisał(a):
O to Gutek bylby szczesliwy!!!! Zastanawiam sie nad anonsem w prasie - "chetny, mlody, ciciaty - umyje samochod dostarczjac ogladaczom tej czynnosci frajdy" - pozostalo ustalic z owym "ciciatym" cene za usluge - a ten to pewno ma wymagania!!! Jak to "francuski piesek" - :)

oj owo CICIATY mogło by zostać różnie odebrane :lol: :lol: :lol:
ale pomysł na anons REWELKA :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
boooziu jaki on słodki tej Gutek i chyba mieszka gdzieś nie daleko mnie :o

noooo mieszka :):):) i to calkiem niezle, tak mysle, bo po prawdzie to on jest pierwszy w domu, a potem luuuuuugo nic, a na koncu my... :( - wychowal se nas nasz chlopok :)

Posted

sota36 napisał(a):
Ano jakos nie mam weny do zdjec, a poza tym slabe jakies wyszly bo obiekt, czyli Gutek tylko auta pilnowal, bo Darek myl samochod, a to bardzo widac bylo dla psa absorbujace, wiec ile mozna??? Ale sie poprawimy!!!

Aluś no ja myślę, że się poprawicie i na spacerek z utęsknieniem czkeam :D Może przyszły tydzień środa :D ?
To siem jeszcze zgadamy :D

Posted

UWAGA SA!!! Pokonalam lenia!!!
Zdjecia pochodza z wiekiej kapieli- mozna zauwazyc mokrego mopa - to te ze sznurkiem w pycholu oraz z wyjazdu na weekend na wies - w koncu to pastuch, wiec na wsi czuje sie najlepiej - czyli w ogole sie nie slucha, ale raz sie zyje, nich smarkaczowi bedzie wolno.

Posted

sota36 napisał(a):
Jak mozesz to moje malenstwo tak po lesie gonic??? To brak humanitaryzmu!!! niech czarna robote odwala pan lub pancia.
e no rozpieszczesz chłopaka 8) to ty nie wiesz że miłością możesz mu zaszkodzić , ooo zabić :evil: :lol: :lol: :lol: