Alicja Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Teklunia napisał(a):Jola ma baaaaaaaaaaaaaardzo dlugi weekend :wink: No, ale moze w zwiazku z tym zdjec tez bedzie cale mnostwo! oj pewno poczekamy do Ferii świątecznych :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Teklunia napisał(a):Jola ma baaaaaaaaaaaaaardzo dlugi weekend :wink: No, ale moze w zwiazku z tym zdjec tez bedzie cale mnostwo! oj pewno poczekamy do Ferii świątecznych :wink: :lol: :lol: :lol: a ja tu wchodze, patrze a zdjec i Joli ani widu ani sluchy :P oby te Twoje przepowiednie Alus, ze do Świat bedziemy czekać się nie sprawdziły :P Quote
sota36 Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Juz!!!! Z 40 zdjec niewiele ciekawych, niestety, ale w zblizajacy sie weekned odbijemy - mam nadzieje... [img=http://img255.imageshack.us/img255/6865/dsc019100lg.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> Quote
asher Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 I to już koniec??? :o Tylko 2 zdjęcia??? :evil: Quote
sota36 Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Ano jakos nie mam weny do zdjec, a poza tym slabe jakies wyszly bo obiekt, czyli Gutek tylko auta pilnowal, bo Darek myl samochod, a to bardzo widac bylo dla psa absorbujace, wiec ile mozna??? Ale sie poprawimy!!! Quote
Alicja Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 No Jolusia nam sie objawiła :wink: . Coś nas wszystkich ostatnio wena opuszcza :-? , ja jestem padnięta :x /My też mamy auto do umycia :oops: :wink: :lol: / Quote
sota36 Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 O to Gutek bylby szczesliwy!!!! Zastanawiam sie nad anonsem w prasie - "chetny, mlody, ciciaty - umyje samochod dostarczjac ogladaczom tej czynnosci frajdy" - pozostalo ustalic z owym "ciciatym" cene za usluge - a ten to pewno ma wymagania!!! Jak to "francuski piesek" - :) Quote
Alicja Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 sota36 napisał(a):O to Gutek bylby szczesliwy!!!! Zastanawiam sie nad anonsem w prasie - "chetny, mlody, ciciaty - umyje samochod dostarczjac ogladaczom tej czynnosci frajdy" - pozostalo ustalic z owym "ciciatym" cene za usluge - a ten to pewno ma wymagania!!! Jak to "francuski piesek" - :) oj owo CICIATY mogło by zostać różnie odebrane :lol: :lol: :lol: ale pomysł na anons REWELKA :wink: Quote
Alicja Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 sota36 napisał(a):Ala!!!! no wiesz... ;) :oops: no co , no co :oops: :wink: Quote
Teklunia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ala ma racje :) mi "ciciaty" kojarzy sie tak jakos :oops: :oops: :oops: a sio kudlate mysli :wink: Quote
anushka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 boooziu jaki on słodki tej Gutek i chyba mieszka gdzieś nie daleko mnie :o Quote
sota36 Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Ania-k napisał(a):boooziu jaki on słodki tej Gutek i chyba mieszka gdzieś nie daleko mnie :o noooo mieszka :):):) i to calkiem niezle, tak mysle, bo po prawdzie to on jest pierwszy w domu, a potem luuuuuugo nic, a na koncu my... :( - wychowal se nas nasz chlopok :) Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Wyciągnęłam Gutka z przepastnych odchłani strony kolejnej , bo Jola obiecała dziś fotki :angel: :angel: no i po co ma dziewczyna długo szukać :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 sota36 napisał(a):Ano jakos nie mam weny do zdjec, a poza tym slabe jakies wyszly bo obiekt, czyli Gutek tylko auta pilnowal, bo Darek myl samochod, a to bardzo widac bylo dla psa absorbujace, wiec ile mozna??? Ale sie poprawimy!!! Aluś no ja myślę, że się poprawicie i na spacerek z utęsknieniem czkeam :D Może przyszły tydzień środa :D ? To siem jeszcze zgadamy :D Quote
sota36 Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 UWAGA SA!!! Pokonalam lenia!!! Zdjecia pochodza z wiekiej kapieli- mozna zauwazyc mokrego mopa - to te ze sznurkiem w pycholu oraz z wyjazdu na weekend na wies - w koncu to pastuch, wiec na wsi czuje sie najlepiej - czyli w ogole sie nie slucha, ale raz sie zyje, nich smarkaczowi bedzie wolno. Quote
sota36 Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 No i ciag dalszy - Gutek grzybiarz.... Gutek cieszy sadelko - Gutek poza Prezentuj sie, tylko mi sie "kukuryku" troche popsulo na glowie... Quote
sota36 Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 I reszta... Z serii - Fajna mordzia (zobacznie jakie zabki ma) ... Jak tu takiej nie kochac!!!!! I na Jego punkcie nie zeswirowac????? Quote
Camara Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 sota36 napisał(a): Gutek filut :P oczkiem (jednym :wink: ) kokietuje :D Quote
sota36 Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Oj kokietowac to on potrafi, a zwlaszcza kiedy co chce -a wymagania to on ma!!! Ale to sama slodycz!!!! Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 a gdzie koszyczek :o Gutek - Słodziak :calus: Quote
sota36 Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Alu - On i koszyczeK? Jeszcze sie zmeczy - pancia miala przewiewny plecaczek.... Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 sota36 napisał(a):Alu - On i koszyczeK? Jeszcze sie zmeczy - pancia miala przewiewny plecaczek.... nosidełko na plecki i wio w lasek :wink: Quote
sota36 Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Jak mozesz to moje malenstwo tak po lesie gonic??? To brak humanitaryzmu!!! niech czarna robote odwala pan lub pancia. Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 sota36 napisał(a):Jak mozesz to moje malenstwo tak po lesie gonic??? To brak humanitaryzmu!!! niech czarna robote odwala pan lub pancia. e no rozpieszczesz chłopaka 8) to ty nie wiesz że miłością możesz mu zaszkodzić , ooo zabić :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts