sota36 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ha! Na banerosa mowisz... to dzis jeszcze wrzucimy wlasnie co z zakonczonego psacerku jakies foty! Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Z pamietnika Pana Psa przedkapielowego! Jeny! Chyba sie mi nie uda! tez z Jej strony sciema byla. a ja 'gupi" sie potem domyslilem... Dla wyprowadzenia przeciwnika w pole ( czyli mnie) poszla ze mna pobiegac. Wiedzial gdzie -zabrala mnie do hipermarkeru opunkowego! Taka sciema! A ja nie moglem jakzobaczylem tyle punków! Ze szczescia to "zgluplem"! Utytlalem sie nieziemsko - pewno musze odpuscic i skoncze w wannie.. :( Quote
eria Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 taki piykny wyczesany Gut w takie bagno poszedł :evil_lol: o banerku pisałam na 'odległą przyszłość' :cool3: a powyższe foty to za ciymne:eviltong: Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='eria']taki piykny wyczesany Gut w takie bagno poszedł :evil_lol: o banerku pisałam na 'odległą przyszłość' :cool3: a powyższe foty to za ciymne:eviltong: cimne, nie cimne, ale jaki czad! Quote
Monia70 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja pitolę :crazyeye: Guciol, jakiś Ty piekny!!!!! Wszystkie fryzy Ci pasują ale dla mnie najpiękniejsza to ta "na inny boczek" :multi:Normalnie zwala z nóg. No i ten paptop z Darkiem , pewnie babki jakieś lecą:crazyeye:.Jola, przykróc im trochę :mad: Quote
Agga Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_4320.jpg To jest straszne. Jolu wiesz jak on się czuł. Piesek chciał się bawić a pan zapatrzony w kompa:mad: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Bylam dzisiaj na naukach u ERIACZKA i taka oto katke wymodzilam hihihihhih Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Piykno! Przepiykno! Gut dziekuje! Szczegolnie to serduszko sie mu podoba! Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale maczo:loveu::loveu: http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_4299.jpg Quote
Katerinas Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Uśmiałam sie setnie z rozdziału o uciekaniu z "pachnącą" mordką od SPA :lol: :lol: Gut chowający się w posłaniu rewelacja :lol: Quote
Agushka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Przyszłam sie pozachwycać Gutowymi fryzami :) No i się zachwycam a tu jeszcze salon opunowy.. Tyle dobrego na raz ) Quote
sota36 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Z pamietnika Pana Psa - kukurykowego. Dzis mi cos wyroslo na glowie. Chyba Jola mi jak spalem uchole skopiowala. I najlepsiejsze! Aaaa - wczoraj mi glowy nie myla...Udalo sie, ale pewno dzis mnei to czeka...:( Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_4464.jpg buahaha :lol: boskie :lol: Jolu, nie rób dziewczynki z Gutka ;) Aaaa - wczoraj mi glowy nie myla...Udalo sie, ale pewno dzis mnei to czeka...:( Przesyłam Ci Guciu wyrazy współczucia ;) A może .... :hmmmm: warto by jednak tę głowę umyć ;) Będziesz się bardziej psim laskom podobał ;) Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko My tu pierwszy raz Uwielbiam bru=iady, to moja milosc po szelciakch i dogach niemieckich Pozdrawiamy i zaparszamy do siebie Quote
sota36 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Z pamietnika Pana Psa - znow " miesiecznina". Juz myslalem, ze zapomnieli! Bo dzisiaj mam ZNOW Swieto! Dzis mija 40 miesiecy mojej mordegi z Mójami. No i myslalem, ze zapomnieli o tym i nie kupili mi prezentu. I sie pomylilem! Nie dosc, ze mycia lba nie bylo! Hura - Dzien Dziecka mam! To jeszcze Mój przytargal nowego zwierza dla mnie, zebym zamordowal, to sie wie! Takiego dluuuugiego i zielonego ( tak mowia, bo ja sie na kururach nie znam). Ten zwierz mieszkal u niego w rekawie. Pierw myslalem, ze Darkowi reka spuchla, czy cos...:shake: Ale chyba nie, kazal mi zlapac za reke.A ja se mysle, ze pewno w doopke chce mi klapsika dac, bo ja czesto Mójów za rece obgryzam. Ale NIE! SWIETO! I wyciagam! Ale fajne! takie miekuchne! I fajnie sie go gryzie. I ma dlugi jezor! Bo to waz jakis, albo co? Ale i tak jezor to ja mam wiekciejszy! Quote
eria Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 dwa kukuryki :crazyeye: niy, jo już nic niy godom Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Drogi Brachu:grins: W pierwszych słowach Tego listu pozdrawiam Ciebie i Twójów . Troszeczkę zwlekałem z pisaniem tego listu , ale obowiązki szczekacza i lizacza domowego nie pozwoliły mi na oderwanie sie od obowiązków. Jak wiesz na butelce po jakims napoju alkoholizowanym rozciałem sobie łapę , oj krew lała sie potężnie ...ale nie miej obaw juz jest oki ...na mnie się goi jak na psie :razz::razz:.Mója trochę panikowała , jak zalałem krwia wyro to w środku nocy urządziła pranie :cool1:...ale cóż kobieta ... Teraz już jest wporzo . Móje postanowili zakupić mi nowe wyrko a stare Mója zawiezie do schroniska dla naszych kuzynów czekających na domeczki . POza tym czas mi płynie leniwie na spaniu , jedzeniu i zabawie ...:cool1: Pozdrawiam raz jeszcze .. OZZY lizy dla Twójów :loveu: Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Nowa zabawka Gutka rewelacyjne :lol: oj.... rozpieszczany ten Gut, rozpieszczany ;) Alicja List bomba :lol: Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam i melduje ,ze pooli nadrabiam:)a list jest super Alicja:):) Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Nie! To nie jest list Alicji! To Ozzulec napisal do mnie.On tez umie pisac, ino ino robi mniej bykow! No, ale coz... ja jestem duuuuzypies z malym rozumkiem i ogromnym serduszkiem! Ale mam nadzije, ze kiedys sie dobrze naucze pisac. Pozdrawiam Ciotki i ide dalej psac, ...tj. spac! Gutek. Psss. reczniki na dzis sie susza.... bedzie mycie lba!Fuj! Quote
Agushka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale masz Gutek wypasionego węża! Nie martw się tym myciem łba, pomyśl, że już jutro nie będziesz miał się czym martwić bo będzie już po :) Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gutek pożyczę Ci słomkę, żebyś mógł oddychać podczas kąpieli - Ben. :evil_lol: Quote
eria Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Tobie myją łeb , a mnie doopkę !! bom miał taką przypadłość pewną i żem se pół zadka ufajdał :cool1:a mója łazi na spacery z toalet-papierem Kreon Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witanko Ale bombowa zabawka, ja tez taka ce Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Z pamietnika Pana Psa - panna z mokra glowa? Nie, kawaler z mokra glowa! Dopadla mnie! Kazala wlezc do wanny, no to jak ciele - wlazlem! Lala mnie woda! I to calego! A miala byc tylko moja lepetyna! I cos mi sie w glowke stalo! Obiecala, ze jednak tylko szamponem leb i podwozie i ogun umyje,a reszte mego cialka zleje woda. Uwierzylem, ale mine miala nietega! Dotrzymala slowa, a ja na jakis czas ma SPOKOJ! SWIETY SPOKOJ! Teraz to tylko szuszarka pojdzie w ruch! Quote
Recommended Posts