Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa przedkapielowego!
Jeny! Chyba sie mi nie uda! tez z Jej strony sciema byla. a ja 'gupi" sie potem domyslilem...
Dla wyprowadzenia przeciwnika w pole ( czyli mnie) poszla ze mna pobiegac. Wiedzial gdzie -zabrala mnie do hipermarkeru opunkowego!

Taka sciema! A ja nie moglem jakzobaczylem tyle punków!

Ze szczescia to "zgluplem"!

Utytlalem sie nieziemsko - pewno musze odpuscic i skoncze w wannie.. :(

Posted

taki piykny wyczesany Gut w takie bagno poszedł :evil_lol:

o banerku pisałam na 'odległą przyszłość' :cool3: a powyższe foty to za ciymne:eviltong:

Posted

[quote name='eria']taki piykny wyczesany Gut w takie bagno poszedł :evil_lol:

o banerku pisałam na 'odległą przyszłość' :cool3: a powyższe foty to za ciymne:eviltong:
cimne, nie cimne, ale jaki czad!

Posted

Ja pitolę :crazyeye:
Guciol, jakiś Ty piekny!!!!! Wszystkie fryzy Ci pasują ale dla mnie najpiękniejsza to ta "na inny boczek" :multi:Normalnie zwala z nóg.
No i ten paptop z Darkiem , pewnie babki jakieś lecą:crazyeye:.Jola, przykróc im trochę :mad:

Posted

Z pamietnika Pana Psa - kukurykowego.
Dzis mi cos wyroslo na glowie. Chyba Jola mi jak spalem uchole skopiowala.

I najlepsiejsze!

Aaaa - wczoraj mi glowy nie myla...Udalo sie, ale pewno dzis mnei to czeka...:(

Posted

Z pamietnika Pana Psa - znow " miesiecznina".
Juz myslalem, ze zapomnieli! Bo dzisiaj mam ZNOW Swieto! Dzis mija 40 miesiecy mojej mordegi z Mójami. No i myslalem, ze zapomnieli o tym i nie kupili mi prezentu. I sie pomylilem! Nie dosc, ze mycia lba nie bylo! Hura - Dzien Dziecka mam! To jeszcze Mój przytargal nowego zwierza dla mnie, zebym zamordowal, to sie wie!
Takiego dluuuugiego i zielonego ( tak mowia, bo ja sie na kururach nie znam).
Ten zwierz mieszkal u niego w rekawie. Pierw myslalem, ze Darkowi reka spuchla, czy cos...:shake:

Ale chyba nie, kazal mi zlapac za reke.A ja se mysle, ze pewno w doopke chce mi klapsika dac, bo ja czesto Mójów za rece obgryzam. Ale NIE! SWIETO!
I wyciagam!

Ale fajne! takie miekuchne!

I fajnie sie go gryzie.

I ma dlugi jezor! Bo to waz jakis, albo co? Ale i tak jezor to ja mam wiekciejszy!

Posted

Drogi Brachu:grins:

W pierwszych słowach Tego listu pozdrawiam Ciebie i Twójów .
Troszeczkę zwlekałem z pisaniem tego listu , ale obowiązki szczekacza i lizacza domowego nie pozwoliły mi na oderwanie sie od obowiązków.
Jak wiesz na butelce po jakims napoju alkoholizowanym rozciałem sobie łapę , oj krew lała sie potężnie ...ale nie miej obaw juz jest oki ...na mnie się goi jak na psie :razz::razz:.Mója trochę panikowała , jak zalałem krwia wyro to w środku nocy urządziła pranie :cool1:...ale cóż kobieta ...
Teraz już jest wporzo .
Móje postanowili zakupić mi nowe wyrko a stare Mója zawiezie do schroniska dla naszych kuzynów czekających na domeczki .
POza tym czas mi płynie leniwie na spaniu , jedzeniu i zabawie ...:cool1:
Pozdrawiam raz jeszcze ..
OZZY

lizy dla Twójów :loveu:

Posted

Nie! To nie jest list Alicji! To Ozzulec napisal do mnie.On tez umie pisac, ino ino robi mniej bykow! No, ale coz... ja jestem duuuuzypies z malym rozumkiem i ogromnym serduszkiem! Ale mam nadzije, ze kiedys sie dobrze naucze pisac. Pozdrawiam Ciotki i ide dalej psac, ...tj. spac! Gutek.
Psss. reczniki na dzis sie susza.... bedzie mycie lba!Fuj!

Posted

Tobie myją łeb , a mnie doopkę !! bom miał taką przypadłość pewną i żem se pół zadka ufajdał :cool1:a mója łazi na spacery z toalet-papierem
Kreon

Posted

Z pamietnika Pana Psa - panna z mokra glowa? Nie, kawaler z mokra glowa!
Dopadla mnie! Kazala wlezc do wanny, no to jak ciele - wlazlem!

Lala mnie woda! I to calego! A miala byc tylko moja lepetyna!

I cos mi sie w glowke stalo!

Obiecala, ze jednak tylko szamponem leb i podwozie i ogun umyje,a reszte mego cialka zleje woda.
Uwierzylem, ale mine miala nietega!

Dotrzymala slowa, a ja na jakis czas ma SPOKOJ! SWIETY SPOKOJ!

Teraz to tylko szuszarka pojdzie w ruch!