sota36 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Z pamietnika pana Psa - wygonili nas na Bezludzie ( jak mawia Cioteczka Alutka!!!). No nie ruszylaby sie,nie ruszyla! Gdyby Jej nie pogonily Cioteczki z Dogo! Dzieki Wam za to kobitki! Poszlismy na te Bezludzia, czy jakos! Sloneczko przygrzewala, az nie chcialo sie wracac, ale niestety... Och, ile bym dal, zeby tak z Zuzinka pohasac przez te trawska - a dodam, ze wczoraj mnie czesali - hihihi. Nie bylo zle, nie zostawilem klakow na lace, za to padlem prawie martwy! Ale jeszcze chcem!!!!! Zaczelo sie, ze Jola mi gdzis smygła, w jakies krzoki. A ze to stworzenie nieporadne, moze sie zgubic, musialem Jej poszukac. Ach ci ludzie! Zero przystosowania do terenu! "Kiedys Cie znajde, znajde Cie..." tralalala... "Jestes coraz blizej mnie...' tralala... Szukam cie... No gdzie zes sie podziala?!?!? No gdzie???? Quote
sota36 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Cd. Jeny - jeszcze mi sie zgubi!!! Łolaboga!!!! Kto mi zarło da? mrowki Ja zjedza - chudzinke moja! Trzeba uruchowmic prace wechowa! Szukam! Jest! Cos jest! Wyczulem! Znalazlem, cala i zdrowa!!!! jestem 'miszcz"! Potem znalazlem badolka!!!! U mnie badylomania to podstawa zycia!!!! Rzucaj!!! Nie byc mietka! twarda trza byc! Quote
sota36 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Cd. No rzucaj!!!! Ogluchla w tym trawsku, czy co? Albo szarp sie ze mna! W koncu agresywny jezdem ( wiadomo po kim :) ) No dobra... to chodz poskakac! Tez nie? Polezec mam, taaaa???? Polezec, polezec na cieplej trawce :) Tez fajna sprawa!!!! Cieszmy sie, ze taka super pogoda!!!!! Quote
eria Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00714.jpg najcudowniejsza fota :loveu::loveu::loveu: ino weź zmniejsz pierwszo fota w pamiętniku, bo Cię modzi przeklną :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Dobra Ciociu - zmniejszylem! Gucio Quote
natija Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bylam widzialam no i w koncu znalazlam Was :) Zdjecia super,a Gutek rewelacyjny :) zaluje,ze jak bylam to sie nie zgadalismy i nie poznalam Gutka osobiscie,no ale moze kiedys sie uda :) Pozdrawiamy... Quote
Monia70 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nooooooooooo, jesteście rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ludziopsy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00718.jpg .oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo cio to ????? ehhehehheh ale WAM zazdroszcze takiego spacerku jo bidno na zuzolkowe waciki musialach robic fujjjjjjjjjjjjjj ;-) Quote
gosikf & dogs Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hau Gutek! Ale ta Twoja pańcia nieporadna jakaś...Gubi się, głucha, patyków nie rzuca:roll: no cóż mimo wszystko pozdrów ją ode mnie! A! Gutek wpadnij do galerii wrocławskich koleszkuff, dwie stronki zdjęc czekają;) Quote
despera Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00714.jpg achhh jaki piękny pies tropiący:loveu::evil_lol: Sota ty to masz dobrze, mój by mnie zostawił i jeszcze sie cieszył:roll: Quote
gosikf & dogs Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hau Gutek! Zapomniałam Ci powiedzieć, że fajne zdjęcia masz! Uciekła Ci i z ukrycia foty robiła, a ty jej tak wiernie szukałeś:lol:. Dobry pies:p Quote
natija Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nastepnym razem pewnie sie Gutek odwdzieczy i sie schowa a ona go bedzie szukac,a on fotki bedzie pstrykal ;) Quote
sota36 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Kochane Ciotki!!! Dzis jade na randkie!!!!!!!! foty beda!!!! buziaki - gucio! Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :shake::shake::shake:[FONT=Arial]Joluś ....strasznie ludziowe to Wasze Bezludzie;) ale Gutek jak zawsze :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
sota36 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 no wiem, Alus, wiem - ale co zrobie?Wytruje teblokowisko??? Ale i tak jest fajnie, bo przychodza psiarze i koniarze! Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='sota36']no wiem, Alus, wiem - ale co zrobie?Wytruje teblokowisko??? Ale i tak jest fajnie, bo przychodza psiarze i koniarze! :multi::multi::multi:[FONT=Arial]wytruj ...wytruj .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
panienkabubu Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Wam :cool3: Nie zmoczyło Was? :cool3: Quote
sota36 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Randka Jutro _ Bo Zaczelo Lac!!! Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W końcu pogoda dopisze i będą fotki kudłatego dueciku:lol: Quote
natija Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 szkoda,ze randka sie nie odbyla,ale trzymam kciuki,ze jutro bedzie ladna pogoda i nie bedzie lalo,no i chcemy oczywiscie zdjecia z randki:) Mam nowe zdjecia Agenta wpadnij zobaczyc,moze Gutek bedzie mial konkurencje ;) Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='sota36']Randka Jutro _ Bo Zaczelo Lac!!! [FONT=Arial]to ja trzymam :kciuki: za pogodę ...ja wprawdzie nie na randke ale deszcz niewskazany:diabloti:[/FONT] Quote
eria Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gut Ty to mosz pecha chłopie , Ci powiem! Wszyscy się ty Twoi Zuzanki uczepili :evil_lol::evil_lol: pzdr Kreoś Quote
gosikf & dogs Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Łoj Gutek, pewno Ci smutno:glaszcze: Quote
Recommended Posts