zuzolandia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 eheheheh ADIK przechwolony odstawił fuszera normalnie ;-) a przeca my som takie pikne ;-) heheheehehe Quote
Teklunia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czesc kochani! Wróciłam już, bardzo za Wami stęskniona :p Guciu, ale miałeś zabawowy tydzień - imprezy, randka - pozazdrościć takiego życia ;) Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 eria napisał(a):pięknie wyszła ta wspólna fotka!!!!! oczywiście,:loveu: i nie rozumiem dlaczego ta Inka marudzi...:cool3: Quote
panienkabubu Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dochodzę do wniosków, że dla mnie wszystkie briardy są takie same :evil_lol: Quote
Czoko Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Systematycznie milcząco każdego ranka odwiedzam Waszą Galerię i mam dzięki temu dobry humor na cały dzień - bardzo mi się podoba styl w jakim piszecie! Poproszę o wygłaskanie i wymizianie Gutka w naszym imieniu. Pozdrawiam Ewa Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='sota36']To my!!! TZ'y - FOCA! [FONT=Arial]:multi::multi::multi:i one 3 i on 1;)[/FONT] Quote
panienkabubu Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:i one 3 i on 1;)[/FONT] to zupełnie tak jak u mnie jak idę z Madzią, Gają i Benem na wspólny spacer:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Śliczna ta wpólna fotka:loveu: Widać na niej, że briary bardzo różnią się od siebie....fryzurą....:cool3: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Dobcia']Śliczna ta wpólna fotka:loveu: Widać na niej, że briary bardzo różnią się od siebie....fryzurą....:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial] cześć Joluś ...dziś chyba też nasze święto:evil_lol: [/FONT] Quote
sota36 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cześć Joluś ...dziś chyba też nasze święto:evil_lol:[/FONT] No jasne!!! Wszystkim dzieciom tym malym i tym duzym - wszystkiego najlepszego! A psim dzieciom - tez!!!! Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 to wszystkiego naj z okazji Waszego Święta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 JESTEM SZCZESLIWYM DZIECKIEM;-) .I szczesliwa niby mama mojego ciciatego niby dziecka ;-) ehehhehehehheheh buziaczki na dzien dziecka ;-) Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:multi:heyka Jolanto z chłopakami;)[/FONT] Quote
sota36 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:heyka Jolanto z chłopakami;)[/FONT]hej:):):):):):)Hej Alutko & Spolkas Quote
sota36 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 UWAGA!!! Zuzola do mnie jedzie!!!! Mial byc fajny spacer,ale leje u nas!!!Bedziem "na chacie"!!! Quote
Dobcia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ale wam dobrze:loveu: Ciekawe, kiedy Zuzanki zatęsknią za górami....hmmmm;) Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hej, hej!!! Co tam u Ciebie Guciu słychać? Z narzeczona wyglądasz super! A w odwiedzinach byłeś naprawdę grzeczny. Spoko...Ida też nie pozwala sie do nas zblizać..no bo i po co ryzykować?:razz: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziendoberek sister;-) .....kaj som te fotecki krziwych zymboli Zuzoli ??;-) heheehehehehehhe;-) Quote
sota36 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Z pamietnika psa... Byl week!! I byla ONA!!! Ale pomalu, po kolei... W tym tygoniu Ja dwa razy widzialem! Ale pomalu...po kolei... Ciezko - bo tak mi zawrocial w tym moim kudlatym lbie...pomalu... Kiedy na Nia czekalem, albo ...czekalem... Jola odkryla (ale mi ...odkrywca....), ze ja lubiem markiefffki! Ugotowane!Slodziutki!! Mysle se, ze jak bede zarl, to zas szybciej zleci... No to zarlem! No dawaj!No rzuc te marchewa!No co sie gapisz? Wcinalem i wcinalem...I chyba mi sie juz niedobrze robilo... Ale sie poswiecam dla tej mojej Zuzi!!! Potem, kiedy juz tak nazalem sie tych markiefffek, pomyslalem, ze moze zamorduje czas grajac w noge - moze mnie jakis "Piechniczek" zobaczy i na Euro zapisze za ...euro!!! Najlepsiej wychodzily mi zwody! W koncu - przyjechali!!! To moja Ciocia Inka!!! Dostalem od niej kosc! A Zuzia jak mnie zobaczyla - jak sie nie usmiechnela!!!!!! Kochana dziewczyna, mam gust, nieee? Quote
eria Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no po prostu oplułam monitor i wytzrzałam się w łóżku :shocked!: :laugh2_2: :rofl: :klacz: :roflt: :mdleje: widzę że się wreszcie udao złapać uśmiech zuzanki :evil_lol: Inka chcesz banerek z tą fotą ??? :cool3: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 .tak sie objawio alergia na Gutkowe markieffffki ;-) heheeheheheheheh Quote
Teklunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 sota36 napisał(a): W koncu - przyjechali!!! To moja Ciocia Inka!!! Dostalem od niej kosc! uśmiech faktycznie zwala z nóg :lol: ale popatrzcie tylko jakie ta nasz Ślązaczka ma niezłe nogi!!! :-o do pozazdroszczenia :p Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nio nogi to mam całkiem niezłe ;-)heheeh za to reszta........oj pozostawia wiele do zyczenia heheehhhehehehheh;-) tak szczerze powiedziawszy to gdybym nie znała swojego mopa to bym sie normalnie wystraszyła;-) Quote
Recommended Posts