Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 byczycie się na dziłeczce, co? :razz: a czemu my nie zostalismy zaproszeni, hę? w końcu tez jesteśmy briardem ;) Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej Guciu! Tu Ida..mam teraz cieczke i Panica nie zabiera mnie na dogo...o długich spacerach na wolności nie ma co marzyc...Ehh..ale widzę, ze Ty żyjesz soibie rewelacyjnie! Quote
eria Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 uhu widzę że do Guta następna panna pisze :evil_lol: :evil_lol: co na to Zuzanka? pozdrawiam, Kreoś. Quote
sota36 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Sie ma to powodzenie! To pisza! izuza, i Idzia, i Foxi (ale ona Kreosiowa), i teraz nawet mam nowe Ciocie! Kocham Was wszystkich!! a TERAZ... z PAMIETNIKA PSA - BURAKA! No wiec bylem na wiesi - zaczeło sie tak sobie- jak mozna powiedziec o tym, ze po przyjezdzie nie bylo prądzia! Ale Mój i Wujek Adi (bo Zuzia z nami byla!!! Hurrrra!!!!) uporali sie z tym szybciutko (jakies ..hm... nascie godzin!). Rano, kiedy wszyscy spali, ja z Jola poszlismy w las! Pobiegac! Zebym jak Zuza wstała widziala moje wytrenowane ciałko! Poranna zaprawa w slonku! Cwiczylem, latalem po lesie jak ten "gupi", ale - oplacalo sie!!! Jest tego warta nie? To ONA z Ciocia! A potem zaczeły sie harce - chyba Jej wpadlem w slip?!?! Bo Cioci - z pewnoscia!!! Dla Niej tonawet za pajaca robilem! ( Ciociu! Ciociu! Te dwa ostanie foty to Ci rąbnąłem z galerii - sorry!!!) Potem zaprosilem zuzie na ognisko - wiecie... kobitki lubia takie szmery - bajery! Ale i tak spac - poszlismy osobno! Móje pilnowali! Zreszta Jej tez nie sa swieci! Ona spala w WYRKU!!!! LUDZKIM WYRKU!!! SKANDAL!!! I jeszcze jakie wygibasy robila! Móje nie zabieraja mnie do łóżka! Quote
sota36 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Cdn.. Ze zlosci to 15 misek wyzarlem!!!! Ze sledziamii konfiturami brzoskwiniowymi!!! Fuuuj! I mialem takiego dola,co mnie trzymal nawet kiedy pojechali, ze sie ...ululalem! Jednak nie cierpialem dlugo! Nie! Nie! Nie! Niech se nie mysla! Zacząlem sie bawic! Czasem se tylko patrzalem, czy moze wroca, ale trudno - laski bez! Zająlem sie soba! Łazilem po stodole, po innych katach, ale tak szczerze, to brakowało mi tej pyskaczki! Zuziu...:placz: No Zuziu! "Zabrałas moje serce, zabrałas moje sny...hau hau, hau i tylko zostawilas te łzy plynace lzy". Jeny- ja chyba oświrowalem! Lekarza! Lekarza na głowe! Nawet pilka mnie nie bawi!!!! Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :mad:Zuza co ty zrobiłas z Gutkiem toż to strzępek nerwów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Zuza co ty zrobiłas z Gutkiem toż to strzępek nerwów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: napisz! Napisz!!! Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hello Gutos;-) Ale było fajnie na wiesi !!!! .....kudły fruwały ,zeby blyszczały, słoneczko swieciło ,kleszcze łaziło ;-) .....piłeczki sie turlały i w powietrzu fruwały ;-)......swieze powietrzeeeee i ogromniastyyyy las .....echhh ..zawiesiowana jestem strasznie ..;-)i te wyrko ....ciasne ..ale i tak sie zmiesciłam wowow..w takim miejscu to psiok jest odlotowo szczesliwy ;-) Jak sie moim zas uwidzi to pewnikiem przyjedziemy siem powiesiowac to se znowu pozolytujymy wow! Buziaczki słodkie przesyłom !!!!!!! Twoja ZUZANKA ;-) Quote
eria Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='zuzolandia']Hello Gutos;-) Ale było fajnie na wiesi !!!! .....kudły fruwały ,zeby blyszczały, słoneczko swieciło ,kleszcze łaziło ;-) .....piłeczki sie turlały i w powietrzu fruwały ;-)......swieze powietrzeeeee i ogromniastyyyy las .....echhh ..zawiesiowana jestem strasznie ..;-)i te wyrko ....ciasne ..ale i tak sie zmiesciłam wowow..w takim miejscu to psiok jest odlotowo szczesliwy ;-) Jak sie moim zas uwidzi to pewnikiem przyjedziemy siem powiesiowac to se znowu pozolytujymy wow! Buziaczki słodkie przesyłom !!!!!!! Twoja ZUZANKA ;-) a uśmiech ??? a uśmiech???? Zuzankowy uśmiech jeszcze słodszy niż te buziaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Psa Buraka?!? :crazyeye: Gutek, weź Jej coś odgryź, bo Ona cie obraża normalnie :mad: [quote name='sota36'] to chyba będzie moje ukochane zdjęcie Gucia :loveu: normalnie mnie rozwaliło! aż mi brak słów jak on tu słodko i uroczo wyszedł :loveu::loveu::loveu: Guciu, kochanie Ty moje puchate :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jolcia, daj jeszcze słodkiego działkowego Gucia :oops::loveu: Quote
sota36 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Pies spiacy - fota mnie powala...."To" zastalismy raniutko budzac sie! Chodzilismy na paluszkach, by nie zbudzic Pana Psa... Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 noooo Gut się kształci!! prawie jak u R. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='sota36']Pies spiacy - fota mnie powala...."To" zastalismy raniutko budzac sie! Chodzilismy na paluszkach, by nie zbudzic Pana Psa... hmmm... miałam na myśli trochę inną "słodycz" ale tak też może byc ;) Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No prosze jak sie rudzielec wywalił heheheh ;-) do gory kopytkami ;-) Quote
panienkabubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ło jezu, może biegł przez sen i się potknął i wywrócił? :evil_lol: Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Futruś się tak rozkłada codziennie..., ale w wykonaniu Gutka to jeszcze takiej pozycji nie widziałam:eviltong: Ale może potwierdzi się teoria Panienkibubu:evil_lol: Quote
sota36 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Z pamietnika psa - wiejskiego buroka! Znow tam bylem! Znow!!! Dbia o to , bym "obcowal z nautra"! Tym razem to chyba przezylem huragan! Ale wialo!!!! Kudły mi furtały! Jak na dworcu w ... Nie bede mowi, gdzie.... Takmnie pokosmalo, zem sam sie nie poznal! W sobote pogoda byl a zarabista - ups... znow mi sie dostanie, ze "nieciekawie" mowie... Bylo sloneczko i chmurki na niebie... I byla ONA!!!! Pojechalismy do Dzialoszyna po ...KOSC!!! Jakby u nas na wiesi takowych nie bylo...??? AL ewidocznie -nie! No i kupilimi - pachanca,duza, smakowita!! Jeny - SWIETO!!! No rormalnie zglupialem - co robic?! Czy ja od razu wciąć, czy moze pierw na sloneczko -, zeby troszke sie zasmierdła. Nie wytrzymalem - pomyslalem... i brutalnie - zazarłem! Achten sam!!! Czemu - Móe tak rzadko mi kostyry daja?!?!? Tak sie cieszyle, ze mam JA! Ze ... z radochy... posikalem Joli spodnie!! Taka desperacja! Jej sie tak mnie zal zrobilo ( i barzo dobrze!!!), ze postanowila raz na tydzien kupowac mi pachniace kostyry!!! Miala wyrzuty tego..., no..., sumienia! A potem to bylo juz tylkowspomnienie o schabowej kosci - nawet pileczka mnie tak nie krecila, ale ...do czasu! Sie taki ospaly zrobilem... Ale potem, ajk juz moj brzuszek przetrawil wszystko - dalem czadu! Potem mordowanie pilki!!! Cdn... Quote
sota36 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Z pamietnika wiejkiego buroka! Cd... Mordowanie pilki - bom "AGRESYWNY" - po Tatusiu - :) I to jeszcze jak!!! Nawet wczoraj na kure sie rzucilem - ( przezylem to starcie - kura jak najbardziej tez - no i mit o mojej genetycznej agresji - znikł, ale i tak ludzie po wsi - i nie tylko - beda gadac...A kurybylysoltysa - fajne byly!!!!) A potym szalenstwie - odpoczywalem i sie opalalem! Jednym szczekiem - porzadzilem!!!! Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 .eheheh prawdziwe oblicze kosmatego Guta;-) heheehehehehehehehehh Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 .co jo widzaaaaaaaaaa zas żarli dobroci ;-) bez nos ;-) .slinotok mom heeh Quote
Recommended Posts