zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 SPODE KOSMYKóW WYłAZI NOCHOL HEEHEHE;-) Quote
LAZY Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ALeś Gutek teraz przystojny po tym salonie pięknosci! Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Agga'] dupcia czy głowa? hihihihi głowaGlowa1 [quote name='zuzolandia']SPODE KOSMYKóW WYłAZI NOCHOL HEEHEHE;-)bRAWO! [quote name='LAZY']ALeś Gutek teraz przystojny po tym salonie pięknosci! nO!!! Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Z pamietnika psa... ojej - zapomialem Wam powiedziec, ze dzis dostalem druga taka sama pilke! Kukurowa, z dzwoneczkiem. Jest fajna (te pierwsza to juz zmeczylem...), bo mozna szalec, kopac po meblach i meble sa cale! I Jola tak nie wrzeszczy, ze cos zmalujemy! Nawet sama rzuca nia, ale mamy zabawe... tylko szkoda,ze tamta ...nie zyje...:placz: No, a teraz ide na siku i spac. Dobranoc! p.s. chyba o niczym juz nie zapomnialem...??? Quote
panienkabubu Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='sota36']te rynca cuda robia - na 5 minut! Potemjuz tylko Bob Marley! o jak to dobrze, ze nie tylko u Gajki tak jest :diabloti: [quote name='Agga'] dupcia czy głowa? hihihihi głowa ja myslalam, ze łapa :oops: Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle.... Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć Jolacia, słoneczko świeci, czas na spacerek :D Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 eria napisał(a):cześć Jolacia, słoneczko świeci, czas na spacerek :D Jola dopiero kawkę pije...;) cześć Joluś!:multi: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) oj z samego ranca sie kobita trujeee ;-) heheeh co do konkursu .to ja chyba odpadam eheheheh ;-) za dobra jestem w te klocki ;-) heheheheehehehe Buziole Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sota36 napisał(a):te rynca cuda robia - na 5 minut! Potemjuz tylko Bob Marley! :roflt: Te Twoje hasła mnie zwalają z krzesła:roflt:! Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sota36']Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hotel otwierasz ;) Hi hi Tina Turnerowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 a dzisiaj życzę sobie piękne,słoneczne zdjęcia spacerkowe Gutosława Wyczesanego ! Ale piękne mają być!! i żeby psa było widać !! Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sota36 napisał(a):Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle.... ja z checia Gutka wyczesze :loveu: ostatnio lubie to robic :loveu: zapytaj Madzie :loveu: Quote
Katerinas Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='sota36'] Ależ on cierpliwy :-) A jaki efekt :-o :-) :-) [quote name='sota36']Z pamietnika psa... ojej - zapomialem Wam powiedziec, ze dzis dostalem druga taka sama pilke! Kukurowa, z dzwoneczkiem. rany julek :lol:Ależ on ma dobrze ;) [quote name='sota36']Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle.... Ja się piszę na czesanie bez udziału w konkursie :-) Quote
sota36 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 No dobra - nad konkursem juz mysle - przyjelam zgloszenia! Eria chce Gutka, co by bylo go widac, a ze ladna pogoda,choc jakos kiepsko sie czuje, chlopaki wyciagmneli mnie na psacer. No i teraz Pamietnikarz Gutoslaw Kudlaty zasiada do wspomnien.... Z pamietnika psa - szczesliwego Pana Psa... O jeny! Ale sloneczko! Wiosna jakas, czyco?! Zaczalem nawet mruczen piosenke "Wiosna - cieplejszy wieje wiatr, wiosna juz na ubylo lat...." i dalej nie umie... No wiec poszlismy na dzialeczke! A tam! Krokusy pachniace...... tylipany blyskajace.....sloneczko swiecace... Kosci trzeba grzac! A i ryjem nie zawadzi poszczekac! "Wiosna, cieplejszy wieje wiatr..." a i slipiem łypnac... Widzicie - Gutosław - Łypiący! A i doopke do slonka wystawic! A i poturlac sie po trawie! Kocham siersc! Poganiac z moim kaczorkiem, a w zasadzie z jego zwlokami - nie, nie, to nie prezydent. Ja z "tym Panem" nie mam nic wspolnego!!!! I nie chce miec!!! Pokrzyczec... na kaczora i sie nie bac, ze sadem postrasza... Cdn... Quote
sota36 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Cd. pamietnika wiosenno - szczesliwego Pana Psa. Ale przede wszystkim wygrzewac "stare" kosci... i patrzec, ze wszystko tu, na MOJEJ ZIEMI, jest ok:) p.s. a kaczorek - pod lapkami, ani dycho... [SIZE=2][SIZE=1]Nic dziwnego jak Jola nim rzucala, a ja Jej przynosilem, duszac w dziobie...ach szkoda, ze to tylko zabawa,niewinna zabawa.... Ale mu lapki majtaja:):):):) No dobra, skonczy te drobiarskie opowiesci.... Pospiewamy? "Wiosna..." Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Eeeeee jakos falszuje.... Ide! Bo jeszcze wiosne poprzestaszam... Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Guciorek wypatruje jaskólek Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Gutek w słonecznych promieniach:lol::loveu: Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no trzeba przyznać że się Jola postarała z fotami dzisiaj !! :loveu: :loveu: cud i miód i brzoskwiniowe konfitury za które się dziś zabieram :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :mdleje: ahhhhhhhh jaki ten Gutek jest pikny! :mdleje: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czesc Jolus :multi: Świetne te zdjecia z dzialeczki, gdyby nie data na nich to ciezko byloby uwierzyc ze sa robione w polowie lutego, wygladaja jakby conajmniej byly robione w dobrze zaawanswoana wiosenke, takie cieple sa hihi Dzisiaj bedac w Chorzowie i przejezdzajac tramwajem przy konikach pomyslalam sobie o Was i stwierdzilam, ze musimy sie tam w jakis dzien umowic, kiedy bedzie takie ladne sloneczko i Oskar przed kapaniem :evil_lol: a my mamy identiko pileczke i tez tak sobie ja czasem w pyszczku trzymamy, o prosze :razz: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Boziu jaki słodki:loveu: Coraz bardziej mnie ciągnie do Waszej galerii:loveu: ! Quote
Dobcia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 "Oświecony" Gutek:loveu: [quote name='sota36'] [SIZE=2] A kaczka na to " duszeee się....niech mnie ktoś uwolni!":evil_lol: Quote
Recommended Posts