Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']

dupcia czy głowa? hihihihi głowaGlowa1

[quote name='zuzolandia']SPODE KOSMYKóW WYłAZI NOCHOL HEEHEHE;-)bRAWO!

[quote name='LAZY']ALeś Gutek teraz przystojny po tym salonie pięknosci! nO!!!

Posted

Z pamietnika psa...
ojej - zapomialem Wam powiedziec, ze dzis dostalem druga taka sama pilke! Kukurowa, z dzwoneczkiem.

Jest fajna (te pierwsza to juz zmeczylem...), bo mozna szalec, kopac po meblach i meble sa cale! I Jola tak nie wrzeszczy, ze cos zmalujemy!

Nawet sama rzuca nia, ale mamy zabawe... tylko szkoda,ze tamta ...nie zyje...:placz:

No, a teraz ide na siku i spac. Dobranoc! p.s. chyba o niczym juz nie zapomnialem...???

Posted

[quote name='sota36']te rynca cuda robia - na 5 minut! Potemjuz tylko Bob Marley!

o jak to dobrze, ze nie tylko u Gajki tak jest :diabloti:

[quote name='Agga']

dupcia czy głowa? hihihihi głowa

ja myslalam, ze łapa :oops:

Posted

Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle....

Posted

[quote name='sota36']Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hotel otwierasz ;)

Hi hi Tina Turnerowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle....

ja z checia Gutka wyczesze :loveu: ostatnio lubie to robic :loveu: zapytaj Madzie :loveu:

Posted

[quote name='sota36']

Ależ on cierpliwy :-)
A jaki efekt :-o :-) :-)

[quote name='sota36']Z pamietnika psa...
ojej - zapomialem Wam powiedziec, ze dzis dostalem druga taka sama pilke! Kukurowa, z dzwoneczkiem.

rany julek :lol:Ależ on ma dobrze ;)

[quote name='sota36']Jak bym wiedziala, ze tyle trudnosci Wam - kochane - sprawi zgadywanie czesci Gutoslawa, to rozpisalabym konkurs z "nagrodami", kto nie zgadnie - czesze psa! Chociaz... moze nad konkursem takim pomysle.... Ja się piszę na czesanie bez udziału w konkursie :-)

Posted

No dobra - nad konkursem juz mysle - przyjelam zgloszenia! Eria chce Gutka, co by bylo go widac, a ze ladna pogoda,choc jakos kiepsko sie czuje, chlopaki wyciagmneli mnie na psacer. No i teraz Pamietnikarz Gutoslaw Kudlaty zasiada do wspomnien....

Z pamietnika psa - szczesliwego Pana Psa...
O jeny! Ale sloneczko! Wiosna jakas, czyco?! Zaczalem nawet mruczen piosenke "Wiosna - cieplejszy wieje wiatr, wiosna juz na ubylo lat...." i dalej nie umie...
No wiec poszlismy na dzialeczke! A tam! Krokusy pachniace...... tylipany blyskajace.....sloneczko swiecace...

Kosci trzeba grzac! A i ryjem nie zawadzi poszczekac! "Wiosna, cieplejszy wieje wiatr..."

a i slipiem łypnac...

Widzicie - Gutosław - Łypiący!
A i doopke do slonka wystawic!

A i poturlac sie po trawie! Kocham siersc!

Poganiac z moim kaczorkiem, a w zasadzie z jego zwlokami - nie, nie, to nie prezydent. Ja z "tym Panem" nie mam nic wspolnego!!!! I nie chce miec!!!

Pokrzyczec... na kaczora i sie nie bac, ze sadem postrasza...

Cdn...

Posted

Cd. pamietnika wiosenno - szczesliwego Pana Psa.
Ale przede wszystkim wygrzewac "stare" kosci... i patrzec, ze wszystko tu, na MOJEJ ZIEMI, jest ok:)
p.s. a kaczorek - pod lapkami, ani dycho...

[SIZE=2][SIZE=1]Nic dziwnego jak Jola nim rzucala, a ja Jej przynosilem, duszac w dziobie...ach szkoda, ze to tylko zabawa,niewinna zabawa.... Ale mu lapki majtaja:)
:):):)

No dobra, skonczy te drobiarskie opowiesci.... Pospiewamy? "Wiosna..."

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Eeeeee jakos falszuje....

Ide! Bo jeszcze wiosne poprzestaszam...

Posted

no trzeba przyznać że się Jola postarała z fotami dzisiaj !! :loveu: :loveu:

cud i miód i brzoskwiniowe konfitury za które się dziś zabieram :evil_lol:

Posted

Czesc Jolus :multi:

Świetne te zdjecia z dzialeczki, gdyby nie data na nich to ciezko byloby uwierzyc ze sa robione w polowie lutego, wygladaja jakby conajmniej byly robione w dobrze zaawanswoana wiosenke, takie cieple sa hihi
Dzisiaj bedac w Chorzowie i przejezdzajac tramwajem przy konikach pomyslalam sobie o Was i stwierdzilam, ze musimy sie tam w jakis dzien umowic, kiedy bedzie takie ladne sloneczko i Oskar przed kapaniem :evil_lol:

a my mamy identiko pileczke i tez tak sobie ja czasem w pyszczku trzymamy, o prosze :razz:

Pozdrawiamy :loveu: