madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 gucio biedaku, powiedz cioci madzi jaka chcesz, to kupie, ale masz tych panciow nooo :mad: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='sota36'] :-o :-o wow ... z jakim wielkim badylem biega... :razz: Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochani ;-)...jako ze juz SYLWESTER .... ....wiec zyczymy WAM...... SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi::multi::multi:hey Gutkowe w ostatnim dniu Starego Roku:multi: Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Joluś , wpadłam i do Was w starym roku :multi: Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Obiecalam Wam, ze tym roku nie bede zaniedbywala galerii Gutkowej jak w 2005. Chyba poszlo mi to znacznie lepiej. Jest wiecej fot, opisow. No to ten mijajacy rok tez trzeba faotami zaliczyc! Pojdziemy na psacer, a potm Sylwester - tylko Gutka musze poczesac! Kokot na gume postawic i muche zalozyc! A potem beda zyczenia! Za stary rok i jeszcze starszy i jeszcze "starciejszy" - dzieki Wam, ze byliscie, jestescie i mamnadzieje,ze bedziecie z nami!!!!! Quote
eria Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Joluś jest trocha jędza, ale my ja bardzo kochomy i oczywistym jest że zostaniemy z Wami :loveu: :loveu: :loveu: a jo Ci Joluś życza żebyś w Nowym Roku się wreszcie nauczyła banerki robić :p Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Z pamietnika psa. Dzis wielki dzien! Ostatni w 2006 roku. Ludzie oszaleli,ciesza sie,ze to koniec,aleja tego nie rozumie, przeciez staja sie starsi, kobiety tez ;) Choc im sie wieku nie wypomina... Przed Sylwestrem trzeba troche odpoczac,nabrac sily na cala noc i sza lenstwa - eeee tam - siedze w domu, bez kumpli, to jakie to "szalenstwo"? Potem bylem, a wlasciwie zabralem Mójów, na ostatni w tym roku spacer. Poszlismy do Atosa - on mieszkamtam, wysoko... A potem na moja gielde! Pobiegalem, powydurnialem sie - czyli "standart". Wialo Wiało przeokropnie jakos, jakby nad morzem... Ale co tam - twardy trza byc, a nie mietkim! No i tak zakonczylem swoje ostatniew tym roku bieganie1 Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Kochani! Przede wszystkim dziekujemy Wam, ze zagladacie tu do nas, ze Was jeszcze nie zanudzilismy swoimi opowiadaniami, ze pozostawiacie tu swoje, a dla nas cenne wpisy! Dziekujemy za rady, okazane serce, cierpliwosc, za to ze poprostu jestescie!! A teraz tak moze bardziej intymnie.. Ali R. za calosc, za to ze jest taka jaka jest! No i za te rozmowy sobotnie prze telefon... Zuzolandii - ło Matyldo - duzo by tego tu trzeba napisac! Kochamy Was Ludzie od Zuzy- bardzo,bardzo! Erii -naszemu ''miszczowi" od banerkow!!!! Dziekuje Ci Aniu za cierpliwosc, za to, ze nigdy nie odmawialas i zawsze sluzylas pomoca! I niech tak zastanie! Katerinas - Kasiu - za to, ze wiesz co to znaczy milosc do naszych braci mniejszych! Dziekuje Ci za to, ze Gaja z Wami byla taka szczesliwa! Teraz jest szczesliwa z Atosem i innymi Przyjaciolmi za TM. Alce Tuffikowej - dzieki Alu, ze jestes taka sympatyczna i o nas pamietasz!! Wystawa w Katowicach - tuz - tuz!!!! Tinie, Limonci, Jo - jo i Guffi- ze w koncu do nas zawitala i mam nadzieje, ze bedziemy sie odwiedzac w 2007 roku:) Madzi18 - och Madzia - moja Ty briardzia Przyjaciolko!!!! Paniencebubu - za mile towarzyswo - niestety tylko na jednym, ale nie ostatnim obfoconym spacerku!!!!! Tekluni - dzieki, ze starasz sie nas Slazakow rozumiec. No i dzieki za Tena!!!! Kati - za odwiedziny rowniez na TM! to dla mnie baaardzo wazne! I innym wpadajacym do nas - DZIEKUJE!!!! DZIEKI, ZE JESTESCIE!!! A w Nowym roku zyczymy wraz z Darkiem (to moj TZ - ten od tego fajnego avatarka z Gutkiem w policyjnej czapce) no i samym Agatem - DOSIEGO ROKU!!!!!!! Quote
Katerinas Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='sota36']Z pamietnika psa. Dzis wielki dzien! Ostatni w 2006 roku. Ludzie oszaleli,ciesza sie,ze to koniec,aleja tego nie rozumie, przeciez staja sie starsi, kobiety tez ;) Choc im sie wieku nie wypomina... Przed Sylwestrem trzeba troche odpoczac,nabrac sily na cala noc i sza lenstwa - eeee tam - siedze w domu, bez kumpli, to jakie to "szalenstwo"? Ależ on ma zabawek :crazyeye: :lol: :lol: I jakie wszystkie w idealnym stanie :p Quote
Katerinas Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='sota36']Kochani! Przede wszystkim dziekujemy Wam, ze zagladacie tu do nas, ze Was jeszcze nie zanudzilismy swoimi opowiadaniami, ze pozostawiacie tu swoje, a dla nas cenne wpisy! Dziekujemy za rady, okazane serce, cierpliwosc, za to ze poprostu jestescie!! A teraz tak moze bardziej intymnie.. Ali R. za calosc, za to ze jest taka jaka jest! No i za te rozmowy sobotnie prze telefon... Zuzolandii - ło Matyldo - duzo by tego tu trzeba napisac! Kochamy Was Ludzie od Zuzy- bardzo,bardzo! Erii -naszemu ''miszczowi" od banerkow!!!! Dziekuje Ci Aniu za cierpliwosc, za to, ze nigdy nie odmawialas i zawsze sluzylas pomoca! I niech tak zastanie! Katerinas - Kasiu - za to, ze wiesz co to znaczy milosc do naszych braci mniejszych! Dziekuje Ci za to, ze Gaja z Wami byla taka szczesliwa! Teraz jest szczesliwa z Atosem i innymi Przyjaciolmi za TM. Alce Tuffikowej - dzieki Alu, ze jestes taka sympatyczna i o nas pamietasz!! Wystawa w Katowicach - tuz - tuz!!!! Tinie, Limonci, Jo - jo i Guffi- ze w koncu do nas zawitala i mam nadzieje, ze bedziemy sie odwiedzac w 2007 roku:) Madzi18 - och Madzia - moja Ty briardzia Przyjaciolko!!!! Paniencebubu - za mile towarzyswo - niestety tylko na jednym, ale nie ostatnim obfoconym spacerku!!!!! Tekluni - dzieki, ze starasz sie nas Slazakow rozumiec. No i dzieki za Tena!!!! Kati - za odwiedziny rowniez na TM! to dla mnie baaardzo wazne! I innym wpadajacym do nas - DZIEKUJE!!!! DZIEKI, ZE JESTESCIE!!! A w Nowym roku zyczymy wraz z Darkiem (to moj TZ - ten od tego fajnego avatarka z Gutkiem w policyjnej czapce) no i samym Agatem - DOSIEGO ROKU!!!!!!! sota ... dopiero teraz dojrzałam... popłakałam się ze wzruszenia :oops: :smile: :smile: piękne życzenia :smile::kiss_2: Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 oooooooo Jolciu .....poczytałam i sie wzruszyłam ..... My DZIEKUJEMY WAM !!! .... ZA TO ZE PO PROSTU JESTESCIE !!!!!! I KOCHAMY CAłA GUTOLANDIE NIEPRZYTOMNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 mimo że właśnie popsułam sobie komputer musiałam tu zajrzeć i poczytać... wszystkiego najlepszego i mam nadzieję że będziesz ciągle pisała pamiętniki :loveu: Quote
eria Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 popłakałam się ze wzruszenia ja też........Jola to jak telenowela brazylijska wyciska łzy :placz: ale jo ją baaaardzo kochom mimo że zrzęda straszna i .....historyca do tego.....Ale kochano jest ! Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Tina.Sara']mimo że właśnie popsułam sobie komputer musiałam tu zajrzeć i poczytać... wszystkiego najlepszego i mam nadzieję że będziesz ciągle pisała pamiętniki :loveu: to PISZE GUTEK!!!!!!:) [quote name='eria']ja też........Jola to jak telenowela brazylijska wyciska łzy :placz: ale jo ją baaaardzo kochom mimo że zrzęda straszna i .....historyca do tego.....Ale kochano jest ! Ty to masz doswaidczenia z tymi historycami... trza to zmienic! [quote name='zuzolandia']oooooooo Jolciu .....poczytałam i sie wzruszyłam ..... My DZIEKUJEMY WAM !!! .... ZA TO ZE PO PROSTU JESTESCIE !!!!!! I KOCHAMY CAłA GUTOLANDIE NIEPRZYTOMNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! ło matko! i sie nie poplacz tu... Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :loveu:Joluś Ty Moja GADUŁKO przekochana:calus: ...;)...a pamiętasz nasze 1sze rozmowy;)...a potem 1 sze spotkanie:multi: ......kurcze gdyby nie Dogo to pewno nie spotkałybyśmy się nigdy:cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 sota36 napisał(a):to PISZE GUTEK!!!!!!:) dobra, no to powiedz Gutkowi żeby nadal takie pisał:loveu: Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='sota36'] Oj, troszkie grzyweczka mi cos sie przekrecila... Wiadomo chyba ktora to pilka, a ktory to nos, nie..? Powiem Wam, ze dla tej pilki, to ja nawet mojego ciastka nie chcialem! hej Jolu!! Ja tutaj pierwszy raz:oops: Kasia od Tenka kiedys mi tam nagadala o pileczce ktora dostał Gutek i wpadlam ja zobaczyc:evil_lol: My mamy podobna tylko niebieska i tez jako prezent od Mikolaja:p Hihi..... Wszystkiego najlepszego w nowym roku!! Quote
panienkabubu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='sota36'] Paniencebubu - za mile towarzyswo - niestety tylko na jednym, ale nie ostatnim obfoconym spacerku!!!!! A w Nowym roku zyczymy wraz z Darkiem (to moj TZ - ten od tego fajnego avatarka z Gutkiem w policyjnej czapce) no i samym Agatem - DOSIEGO ROKU!!!!!!! Ja również dziękuję, gdyby nasi panowie się polubili, to na pewno spacerków byłoby więcej :oops: Ale jak już będę mieć suczkę kiedyś, to no problem ze spacerkami :loveu: Mimo wszystko i tak zapraszamy, bo bardzo miło było mi Was poznać i miło spędziłam z Wami czas :loveu: Ja też życzę DOSIEGO ROKU :) Wszystkeigo dobrego Kochani :) Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Joluś, czy Ty wiesz że jesteś wspaniała! i mądra i dobra i taka kochana, że hej!!! I bądź taka cały czas!!! Quote
panienkabubu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Teklunia napisał(a):Joluś, czy Ty wiesz że jesteś wspaniała! i mądra i dobra i taka kochana, że hej!!! I bądź taka cały czas!!! popieram :loveu: Quote
Recommended Posts