Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecalam Wam, ze tym roku nie bede zaniedbywala galerii Gutkowej jak w 2005. Chyba poszlo mi to znacznie lepiej. Jest wiecej fot, opisow. No to ten mijajacy rok tez trzeba faotami zaliczyc! Pojdziemy na psacer, a potm Sylwester - tylko Gutka musze poczesac! Kokot na gume postawic i muche zalozyc! A potem beda zyczenia! Za stary rok i jeszcze starszy i jeszcze "starciejszy" - dzieki Wam, ze byliscie, jestescie i mamnadzieje,ze bedziecie z nami!!!!!

Posted

Joluś jest trocha jędza, ale my ja bardzo kochomy i oczywistym jest że zostaniemy z Wami :loveu: :loveu: :loveu: a jo Ci Joluś życza żebyś w Nowym Roku się wreszcie nauczyła banerki robić :p

Posted

Z pamietnika psa.
Dzis wielki dzien! Ostatni w 2006 roku. Ludzie oszaleli,ciesza sie,ze to koniec,aleja tego nie rozumie, przeciez staja sie starsi, kobiety tez ;) Choc im sie wieku nie wypomina...
Przed Sylwestrem trzeba troche odpoczac,nabrac sily na cala noc i sza
lenstwa - eeee tam - siedze w domu, bez kumpli, to jakie to "szalenstwo"?

Potem bylem, a wlasciwie zabralem Mójów, na ostatni w tym roku spacer. Poszlismy do Atosa - on mieszkamtam, wysoko...

A potem na moja gielde!

Pobiegalem, powydurnialem sie - czyli "standart".
Wialo Wiało przeokropnie jakos, jakby nad morzem...
Ale co tam - twardy trza byc, a nie mietkim!

No i tak zakonczylem swoje ostatniew tym roku bieganie1

Posted

Kochani!

Przede wszystkim dziekujemy Wam, ze zagladacie tu do nas, ze Was jeszcze nie zanudzilismy swoimi opowiadaniami, ze pozostawiacie tu swoje, a dla nas cenne wpisy!
Dziekujemy za rady, okazane serce, cierpliwosc, za to ze poprostu jestescie!!
A teraz tak moze bardziej intymnie..
Ali R. za calosc, za to ze jest taka jaka jest! No i za te rozmowy sobotnie prze telefon...
Zuzolandii - ło Matyldo - duzo by tego tu trzeba napisac! Kochamy Was Ludzie od Zuzy- bardzo,bardzo!
Erii -naszemu ''miszczowi" od banerkow!!!! Dziekuje Ci Aniu za cierpliwosc, za to, ze nigdy nie odmawialas i zawsze sluzylas pomoca! I niech tak zastanie!
Katerinas - Kasiu - za to, ze wiesz co to znaczy milosc do naszych braci mniejszych! Dziekuje Ci za to, ze Gaja z Wami byla taka szczesliwa! Teraz jest szczesliwa z Atosem i innymi Przyjaciolmi za TM.
Alce Tuffikowej - dzieki Alu, ze jestes taka sympatyczna i o nas pamietasz!! Wystawa w Katowicach - tuz - tuz!!!!
Tinie, Limonci, Jo - jo i Guffi- ze w koncu do nas zawitala i mam nadzieje, ze bedziemy sie odwiedzac w 2007 roku:)
Madzi18 - och Madzia - moja Ty briardzia Przyjaciolko!!!!
Paniencebubu - za mile towarzyswo - niestety tylko na jednym, ale nie ostatnim obfoconym spacerku!!!!!
Tekluni - dzieki, ze starasz sie nas Slazakow rozumiec. No i dzieki za Tena!!!!
Kati - za odwiedziny rowniez na TM! to dla mnie baaardzo wazne!
I innym wpadajacym do nas - DZIEKUJE!!!!
DZIEKI, ZE JESTESCIE!!!

A w Nowym roku zyczymy wraz z Darkiem (to moj TZ - ten od tego fajnego avatarka z Gutkiem w policyjnej czapce) no i samym Agatem - DOSIEGO ROKU!!!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa.
Dzis wielki dzien! Ostatni w 2006 roku. Ludzie oszaleli,ciesza sie,ze to koniec,aleja tego nie rozumie, przeciez staja sie starsi, kobiety tez ;) Choc im sie wieku nie wypomina...
Przed Sylwestrem trzeba troche odpoczac,nabrac sily na cala noc i sza
lenstwa - eeee tam - siedze w domu, bez kumpli, to jakie to "szalenstwo"?

Ależ on ma zabawek :crazyeye: :lol: :lol: I jakie wszystkie w idealnym stanie :p

Posted

[quote name='sota36']

Kochani!

Przede wszystkim dziekujemy Wam, ze zagladacie tu do nas, ze Was jeszcze nie zanudzilismy swoimi opowiadaniami, ze pozostawiacie tu swoje, a dla nas cenne wpisy!
Dziekujemy za rady, okazane serce, cierpliwosc, za to ze poprostu jestescie!!
A teraz tak moze bardziej intymnie..
Ali R. za calosc, za to ze jest taka jaka jest! No i za te rozmowy sobotnie prze telefon...
Zuzolandii - ło Matyldo - duzo by tego tu trzeba napisac! Kochamy Was Ludzie od Zuzy- bardzo,bardzo!
Erii -naszemu ''miszczowi" od banerkow!!!! Dziekuje Ci Aniu za cierpliwosc, za to, ze nigdy nie odmawialas i zawsze sluzylas pomoca! I niech tak zastanie!
Katerinas - Kasiu - za to, ze wiesz co to znaczy milosc do naszych braci mniejszych! Dziekuje Ci za to, ze Gaja z Wami byla taka szczesliwa! Teraz jest szczesliwa z Atosem i innymi Przyjaciolmi za TM.
Alce Tuffikowej - dzieki Alu, ze jestes taka sympatyczna i o nas pamietasz!! Wystawa w Katowicach - tuz - tuz!!!!
Tinie, Limonci, Jo - jo i Guffi- ze w koncu do nas zawitala i mam nadzieje, ze bedziemy sie odwiedzac w 2007 roku:)
Madzi18 - och Madzia - moja Ty briardzia Przyjaciolko!!!!
Paniencebubu - za mile towarzyswo - niestety tylko na jednym, ale nie ostatnim obfoconym spacerku!!!!!
Tekluni - dzieki, ze starasz sie nas Slazakow rozumiec. No i dzieki za Tena!!!!
Kati - za odwiedziny rowniez na TM! to dla mnie baaardzo wazne!
I innym wpadajacym do nas - DZIEKUJE!!!!
DZIEKI, ZE JESTESCIE!!!
A w Nowym roku zyczymy wraz z Darkiem (to moj TZ - ten od tego fajnego avatarka z Gutkiem w policyjnej czapce) no i samym Agatem - DOSIEGO ROKU!!!!!!!

sota ... dopiero teraz dojrzałam...
popłakałam się ze wzruszenia :oops: :smile: :smile:
piękne życzenia :smile::kiss_2:

Posted

popłakałam się ze wzruszenia

ja też........Jola to jak telenowela brazylijska wyciska łzy :placz: ale jo ją baaaardzo kochom mimo że zrzęda straszna i .....historyca do tego.....Ale kochano jest !

Posted

[quote name='Tina.Sara']mimo że właśnie popsułam sobie komputer musiałam tu zajrzeć i poczytać... wszystkiego najlepszego i mam nadzieję że będziesz ciągle pisała pamiętniki :loveu: to PISZE GUTEK!!!!!!:)

[quote name='eria']ja też........Jola to jak telenowela brazylijska wyciska łzy :placz: ale jo ją baaaardzo kochom mimo że zrzęda straszna i .....historyca do tego.....Ale kochano jest ! Ty to masz doswaidczenia z tymi historycami... trza to zmienic!

[quote name='zuzolandia']oooooooo Jolciu .....poczytałam i sie wzruszyłam .....
My DZIEKUJEMY WAM !!! .... ZA TO ZE PO PROSTU JESTESCIE !!!!!!

I KOCHAMY CAłA GUTOLANDIE NIEPRZYTOMNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
ło matko! i sie nie poplacz tu...

Posted

:loveu:Joluś Ty Moja GADUŁKO przekochana:calus:

...;)...a pamiętasz nasze 1sze rozmowy;)...a potem 1 sze spotkanie:multi: ......kurcze gdyby nie Dogo to pewno nie spotkałybyśmy się nigdy:cool3:

Posted

[quote name='sota36']

Oj, troszkie grzyweczka mi cos sie przekrecila...

Wiadomo chyba ktora to pilka, a ktory to nos, nie..?

Powiem Wam, ze dla tej pilki, to ja nawet mojego ciastka nie chcialem!

hej Jolu!!
Ja tutaj pierwszy raz:oops: Kasia od Tenka kiedys mi tam nagadala o pileczce ktora dostał Gutek i wpadlam ja zobaczyc:evil_lol: My mamy podobna tylko niebieska i tez jako prezent od Mikolaja:p
Hihi.....

Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!

Posted

[quote name='sota36']

Ja również dziękuję, gdyby nasi panowie się polubili, to na pewno spacerków byłoby więcej :oops: Ale jak już będę mieć suczkę kiedyś, to no problem ze spacerkami :loveu: Mimo wszystko i tak zapraszamy, bo bardzo miło było mi Was poznać i miło spędziłam z Wami czas :loveu:

Ja też życzę DOSIEGO ROKU :)

Wszystkeigo dobrego Kochani :)