Katerinas Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jolu - Jak tam Gutek, jak Buffy? ... Czekam na fotki, na wieści... a tu cisza... A na fb nie mogę Cię znaleźć :( Quote
zuzolandia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Hello;-) wstawiasz foty na fb dałabyś i tu kilka;-) cmokaski!!! Quote
Alicja Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 ona sam tukej nie zaglądo ....a do nas to już wcale Quote
Alicja Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 sota36 napisał(a):Zagaladam, zagladam...............:shake: Quote
zuzolandia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='sota36']Zagaladam, zagladam. czajnikowanie uprawio hihihih Quote
Katerinas Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='zuzolandia']Hello;-) wstawiasz foty na fb dałabyś i tu kilka;-) cmokaski!!! tiaaa.... ale ja nie mogę znaleźć Joli na FB :( [quote name='sota36']Zagaladam, zagladam. A ja chcę obejrzeć zdjęcia....buuuuu :( Quote
zuzolandia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Aaaaaaaaaaaaaaaa Jolka mo dziecko małe dzieckoo kudlate dzieckoo tzn dziewczynke tralalalalla ;-))))))) Quote
stokrotka.af Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 wiemy, wiemy :) 3 futra jak ona to ogarnia ;)??????? Quote
katik Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ale nowina, super. Z niecierpliwością czekam na fotki. :) Quote
Doginka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 zuzolandia napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaa Jolka mo dziecko małe dzieckoo kudlate dzieckoo tzn dziewczynke tralalalalla ;-))))))) Ooooooo:crazyeye: Kiedy je nam pokaże?:hmmmm: Czy może ja coś przegapiłam?:hmmmm: Quote
eria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Joluś to nas tu już opuściła na dobre, całe szczęście ,że na fejsie są fotki. Ale i tak szkoda, bo pamiętniczki uwielbiałam :( Quote
stokrotka.af Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 a bo one nas z tym Fejsem zdradzaja ot co ;( Quote
sota36 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Nareszcie zalogowalam sie - mimo miesiecznych, nieudanych prob, ale sie udalo - na Dogo! Witajcie. U mnie duzo zmian. ALe oddam glos Guciowi:) Z pamietnika Pana Psa. Ojojoj... duzo sie zmienilo. 1. Posunalem sie w czasie - o rok... w licpcu stuknelo mi ...8 lat, ale...dziarski chlopak jezdem wciaz. 2. Moje zdrofffko - ok...daje rade...nerki i stawy sa leczone, ale biegam, skaczem i w ogole jest zjezyscie. 3. Trochem popodrozowalem po Europie - ano bylem to tu to tam... i... 4.Przywiozlem siore nowa! Smarkata, ale ...hm...fajna!Móje mowia na nia "popierdulka" - ma 3 miesiace - w piatek skoncyla - dla mnie bomba, bomba, bo kolejna impra i prezenta:)))) ps. nie pamieam, jak fotki wstawic, co by sie popierdulka pokfalic... Quote
Alicja Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 nie no Gutek ...dawaj foty .... Ozzy ma a tutaj cisza Quote
stokrotka.af Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Jouluś no wreszcie, teraz także tutaj pochwal się małym cudeńkiem :) Quote
sota36 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Wpadam po miesiacach:) Kurcze nie pamietam jak wstawiac fotki:(Buziaczki, ze zescie o nas nie zapomnieli!!! Quote
Katerinas Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No kochana... masz meeegggaaa zaległości. ;) I banerek trzeba zmienieć ;) I proszę tu nie ściemniać, że się nie pamięta jak foty zmniejszyć ;) Dawaj piękne foty :) Quote
nuleczka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 A ja nie mam fb i nic nie wiem co się dzieje z futrami. Buuu czekam i czekam co tam u Was? Quote
stokrotka.af Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='sota36']Wpadam po miesiacach:) Kurcze nie pamietam jak wstawiac fotki:(Buziaczki, ze zescie o nas nie zapomnieli!!![/QUOTE] no Joluś przełożymy przez kolanko i klapsika damy jak nic ;) Quote
Doginka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='sota36']Wpadam po miesiacach:) Kurcze nie pamietam jak wstawiac fotki:(Buziaczki, ze zescie o nas nie zapomnieli!!! Ja po prostu klikam na fotce, która jest np. na Picassa Web Albums prawym klawiszem myszy, pokazują się polecenia, klikam kopiuj zdjęcie, a następnie na Dogomanii w oknie odpowiedzi klikam wklej i już;-) Quote
brazowa1 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 jak miło popatrzeć na zadbanego i kochanego psiaka Quote
natija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 widze,ze tez zniklas i sie rzadko pojawiacie :(( Quote
Recommended Posts