Daga_i_Oskar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='sota36']Kasiu - a po czemu - mala Cie Madzia wyciac?Lepiej Darka - naburmuszonego! Ale mimo, ze ma taka mine, to on jest fajny facet i dobry czlowiek!!! Tak wiec - nie bojta sie go!!!!! Ja Darusia miałam okazje ppoznac i naprawde jest fajny :cool3: i nawet podwiozl mnie do domku :lol: wiec nie mam co narzekac na takiego dobrego chłopa :multi: Jolus jutro wybierasz się na "pola" Może bysmy sie spotkaly na godzinke? Quote
Alka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 sota36 napisał(a):Kasiu - a po czemu - mala Cie Madzia wyciac?Lepiej Darka - naburmuszonego! Ale mimo, ze ma taka mine, to on jest fajny facet i dobry czlowiek!!! Tak wiec - nie bojta sie go!!!!! a po co kogoś wycinać :mad: przecież fajna rodzinna fota :loveu: jaką ma mieć minę Darek jak baby nagadać się nie mogą:evil_lol: Pozdrowienia dla Darka!:loveu: Joluś ,żeby nie było dla Ciebie i Gutka buziaki!:buzi::buzi: Quote
sota36 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 My 'pola" odwiedzamy co dzien!!!! Przeciez chyba widac czerwony leb i kupe futra!Wystarczy jeden sms. Quote
DużyCP Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 sota36 napisał(a):My 'pola" odwiedzamy co dzien!!!! Przeciez chyba widac czerwony leb i kupe futra!Wystarczy jeden sms. znaczy sie rudy Gutek i Jola w futrze!! Quote
sota36 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 DużyCP napisał(a):znaczy sie rudy Gutek i Jola w futrze!! ej nie DCP - nie! Czerwona Jola i rudy gutek na plecach Joli! Quote
zuzolandia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jolus ;) przegladałam galerie Gutka ... rany duzooooo tegoooo ;) i po prostu powaliło mnie na klawiature hehe..... Ten kudłaty jest po prostu przecudowny, gdzies Ty go znalazła co ? albo to On znalazł Ciebie heheeh ...w koncu mialam okazje zobaczyc psiurka w pełnej okazałosci , bo na briardzim forum fociszy malenko...a tu........ odjechana kolekcja hehee...... Pozdrawiamy a moja Zuzia przesyła Gutkowi szczekające buziaczki :eviltong: Quote
sota36 Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Wiesz, to chyba mysmy sie wspolnie znalezli - on nas, my go po odejsciu Atosa . To byla jakas magia, jakis czar chyba. Dostalam Gutka w prezencie, by wrocicic do normalnosci wlasnie po odejsciu Tonia (Atosa). Marzylam o briardzie, wiedzialam jaki go kupic,nie moglm sobie ze wzgledu naStaruszka pozwolic na drugiego psa, ale kiedy stalo sie to najgorsze - zostala pustka w glowie. Maz praktycznie zmusil mnie do pokochania mlodego. Chcialam zawsze innego psa od Atosa i mam - i wygladem i charkterem - dlugo by opowiadac. Moze kiedys sie spotkamy i bedziesz miec ciepliwosc, to opowiem Ci o nim i o tym moim " glabie", jak Gutka nazywam, dla przekory. A faktycznie galeria robi sie duza, ale sa na dogo wieksze! mam nadzieje, ze i Ty Zuzi zdecydujesz sie na zalozenie takowej - to fajna sprawa! Jedno obiecuje - bedziemy czestymi goscmi! Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 sota36 napisał(a):Kasiu - a po czemu - mala Cie Madzia wyciac?Lepiej Darka - naburmuszonego! Ale mimo, ze ma taka mine, to on jest fajny facet i dobry czlowiek!!! Tak wiec - nie bojta sie go!!!!! Alka napisał(a):a po co kogoś wycinać :mad: przecież fajna rodzinna fota :loveu: jaką ma mieć minę Darek jak baby nagadać się nie mogą:evil_lol: Pozdrowienia dla Darka!:loveu: Joluś ,żeby nie było dla Ciebie i Gutka buziaki!:buzi::buzi::pzdadzam się z Alką ....bo jedną gadającą Jolantę to darek ma na codzień ale jak do tego doszła gadająca Madzia :evil_lol:to już za wiele dla faceta ;) Wiesz żeby nie było ...to od nas też pozdrów Wiaderka :p DużyCP napisał(a):znaczy sie rudy Gutek i Jola w futrze!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sota36 napisał(a):ej nie DCP - nie! Czerwona Jola i rudy gutek na plecach Joli!:cool3:biedny Gutek narazony na takie niewygody ;) Quote
zuzolandia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Taaa strata przyjaciela to ogromna tragedia ale ciesze sie ze Gutek wypełnił pustke po Atosie .... i Cie uszczesliwia, bo na fotach wygladacie na bajkowo szczesliwych :lol:..... zajrzalam takze na budujaca sie stronke.... szybciej szybciej :lol: no a pamietnik !!!!!! powinnas go wrzucic na briardzie....ale byłoby czytania....:lol:........ ech Jolus normalnie Ci zazdroszcze ..pozytywnie oczywiscie :lol: Co do słuchania.... w sumie najlepiej własnie to mi w zyciu wychodzi hehe... wiec trzymam za słowo.... No cóz jesli opanuje tutaj te wszystkie kliki klaki to pewnie załoze mojej kudłatej galerie:lol: ...musze tylko troche nad tym popracowac i mizdrzyc sie do kompka zeby przypadkiem nie zamierzal sie zawiesic , bo ON tak lubi ...:evil_lol: A Gutek i tak jest PIEKNYYYY !.. i basta ... Quote
sota36 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Z pamietnika psa.... Zeby nie padalo, zeby nie padalo... Boziu kochany spraw, zeby nie padalo. Czemu? Bo mam randke! No, bieganie raczej, niz randke. Wreszcie ktos w mojej wadze chodzi ! Nie trzeba bedzie uwazac, zeby nie zdeptac, choc ja i tak nie uwazam - tratuje wszystkich i wszystko! Ona jest - chyba fajna - nie znam jej, ale Mója mowi, ze tak, to jej wierze. Ma na imie Zuzia! A wlasciwie Diuna Anabri - baaaardzo egzotycznie, nie? Mieszka dwa miasta stad i dzis po poludniu mamy sie spotkac na szalenstwach na lakach! Jestem wypachniony, jeszcze Jola mnie szczota przeleci - to dla niej! Dla Zuzi, zebym nie wygladal jak jakis "burok", jak Mója o mnie mowi. Trzymajcie kciuki - zeby nie padalo, nie padalo!!!!!!! Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 :razz:Nio cio Ty Gutek cos ty wymyślił z tym deszczem :shake:przecie pogoda jak drut ;)Nie może padać bo dziś mam obiecany psacer a jutro pańciostwo jadą na jakąś wystawe piesy poogladać a ja na wyzerkę do dziadostwa :p OZZY;) Quote
Teklunia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gociu, jaka znowu Zuzia? A co z Gajką??? Tak co tydzień inną będziesz bałamucił? :mad: ;) Quote
panienkabubu Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 no no Gutek tak Gaje zdradzac ;) fotki fotki fotki!!!;) Quote
sota36 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Z pamietnika psa... Juz po wszystkim. Zuzia to fajna kobitka, ma taki uroczy rzad bialych slicznych zabkow i slodki usmiech! Czekalem na nia i czekalem - czas umilalem sobie na dzialce - zbieralem sily! Potem ja zobaczylem... Oto my w calej okazalosc - - odwraca ode mnie glowe, ze niby taka nieustepliwa - phi.... Ale powiem jedno - z niej moze byc fajna kolezanka, jak tylko sie blizej poznamy! Dzieki kobito za wspolne bieganie i ... polecam sie na przyszlosc.... Quote
zuzolandia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gutosławie dziekuje za spotkanie , sorki za moja heksowatosc, ale w gruncie rzeczy to jestem spoko kobitka ( choc moja pancia jest zdruzgotana , nie rozumiem dlaczego :evil_lol: ) Quote
Teklunia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='sota36'] ale z nich piękna para!!! cóż za dzieci by z tego były ;) Quote
zuzolandia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dobranoc Guciu ;-) Ide sobie posnic ...moze o Tobie ..... Ech nie ma jak na wyrku u moich ludzików ....... Quote
sota36 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Teklunia napisał(a):ale z nich piękna para!!! cóż za dzieci by z tego były ;) - Tekluniu zero dzieci - Gutek nie jest hodowlany i idzie do kastracji.... Quote
sota36 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Z pamietnika psa... Jesien to, kurcze czy nie - bo wzielo mnie dzis na "glupawki". DCP mowi, ze te glupawki sa najlepciejsze - chyba ma racje , bo fajnie mi bylo! Sami zobaczcie. Wietrzylem tez sobie co-nie-co... A Darek mnie tak fajnie po sadelku smyral.... Quote
sota36 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Cd z pamietnika psa ... a pyska mi sie smiala i smiala... No i na koniec nasza 4. miesieczna panna Dyzia... Quote
Teklunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 sota36 napisał(a):- Tekluniu zero dzieci - Gutek nie jest hodowlany i idzie do kastracji....wiem wiem, żartuje tylko, że BY były :) Quote
sota36 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Teklunia napisał(a):wiem wiem, żartuje tylko, że BY były :) ano chyba mowisz prawde! By se byly! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 zdrada :obrazic::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jola widze nie proznujecie ze spotkaniami brairdomaniaków :lol: Quote
Recommended Posts