Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No proszę, człowiek wchodzi niczego nie świadomy, a tu takie rewelacje:crazyeye: GRATULUJĘ zdanego prawka za pierwszym podejściem:klacz: Quote
sota36 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA)... Tak dla przypomnienia - zyjemy powolutku, po cichutku... " class="ipsImage" alt=""> pozdrawiamy i buziaki slemy Ciotkom!!!! Quote
Alicja Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='sota36']Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA)... Tak dla przypomnienia - zyjemy powolutku, pocichutku... za cichutko .... Quote
Alicja Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 sota36 napisał(a):Alus...:**** My nadal czekamy , jak już kiedyś złapiesz troszkę wolnego :calus: Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 zakopali sie na tej swojej wsi i ani slychu ani widu hej hej dajcie znac Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Co słychać u Kudłaczy? [/FONT] Quote
eria Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 nie kochają nas już i tyle.... A Ty Jolcia zmotoryzowana może byś na jakiś spacer z futrami do nas wpadła kiedyś ? Quote
eria Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ehhhh :( To trzymam kciuku coby się szybko skończył ten słabszy okres... Quote
Doginka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 I ja się witam i życzę lepszego samopoczucia;-) Quote
zuzolandia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A tak se w biegu przytuptałam zobaczyc co tu słychowac ;-) Buziammm!!!! Quote
Alicja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 zuzolandia napisał(a):A tak se w biegu przytuptałam zobaczyc co tu słychowac ;-) Buziammm!!!! Zuzola tupta a Sota nas olała :( ...obiecała ze przyjedzie i co ...i doopa :obrazic: Quote
sota36 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Nie olala, w zyciu bym na to sobie nie pozwolila. Mam gorrszy czas - ot poprostu...i uciekam... Quote
Tekla64 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 najezdzic sie pewnie nie moze swiezy kierowca moze jednak w koncu zechce do nas zajrzec i poopowiadac co i jak z kudlami i nie tylko Quote
Alicja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 sota36 napisał(a):Nie olala, w zyciu bym na to sobie nie pozwolila. Mam gorrszy czas - ot poprostu...i uciekam... to życzę by czas był milszy Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [FONT=Comic Sans MS]A ja przyszłam zobaczyć fotki całej kudłatej drużyny ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Mam gorrszy czas - ot poprostu...i uciekam... [FONT=Comic Sans MS]Poczekamy ...[/FONT] Quote
stokrotka.af Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dzieńdoberek futrzasta ekipo :evil_lol: przyszłam zaprosić Was kochani na nasz nowy, oficjalny wątek na Kundelkach :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/218068-Rufi-puchate-quot-male%C5%84stwo-quot Quote
sota36 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Zyjemy! G(l)utek- nerki ok, zatrzymane uszkodzenie, wyniki fajne, leczenie odnosi skutek. Buffy- niefajnie po konsutacjach we Wroclawiu- powinna miec ...stymulator serduszka- ma blok p/k 1 i 2 stopnia. W stanie spoczynku- wyszlo w czasie przygotowania do sterylizacji. Tulka- szitsiak - zdrowa jak rydz. fotki- moze dzis- moze jutro - trzeba sie odswiezyc. Quote
Tekla64 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 znaczy ze jest was wiecej???? ze z Gutkiem dobrze to sie bardzo ciesze a czarnej jedzy zycze coby bylo wszytsko jak powinno byc odzywajcie sie bo .... no nic nie wiemy sciskamy Quote
eria Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 sota36 napisał(a):Zyjemy! G(l)utek- nerki ok, zatrzymane uszkodzenie, wyniki fajne, leczenie odnosi skutek. Buffy- niefajnie po konsutacjach we Wroclawiu- powinna miec ...stymulator serduszka- ma blok p/k 1 i 2 stopnia. W stanie spoczynku- wyszlo w czasie przygotowania do sterylizacji. Tulka- szitsiak - zdrowa jak rydz. fotki- moze dzis- moze jutro - trzeba sie odswiezyc. I tak trzymać !!! To odświeżanie mam na myśli ;) A Buffy, hmm , nam pozostaje trzymać kciuki, by jak najdłużej była w dobrej formie bo po zdjęciach nic a nic nie widać by była chora ! Blok da się opanować jakoś lekami? Super, że u Gucia lepiej. Quote
Tekla64 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 gdzie ty zdjecia widzisz???? j tyz bychse poogldala!!! Quote
eria Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Tekla64 napisał(a):gdzie ty zdjecia widzisz???? j tyz bychse poogldala!!! na facebooku Jola wstawia regularnie ;) ale tu napewno też wstawi ,prawda ? :) Quote
Recommended Posts