JamniczaRodzina. Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :-o Całe szczęście ,że nic złego nie przytrafiło jej się podczas wędrówki.Dzielna psinka.Ciekawe jak Cię Oleńko powita. Quote
Rybc!a Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 olenka_f napisał(a):już wiem muszę zapłacić 150zł Faga jest zaczipowana w schronisku i zaszczepiona i w ogóle przeciez pobyt też kosztuje Acha, no to super. Cieszę się przeogromnie . :multi: Puść sms, jak już Turystka będzie z Wami. Quote
olenka_f Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a):Ola zapytaj, ile będziesz musiala zapłacić za wykupienie suni (pewnie pytałaś, ale piszę na wszelki wypadek, bo ostatnio ktoś płakał, bo nie mial pieniedzy przy sobie i miał psa zostawić do następnego dnia...) No i adresatka musi być na 100%:) Mielismy ostatnio psa, który zgubił się podczas wypadku samochodowego. Tez byl z innego miasta. Ale pies mial czipa. Wariowal ze szczęścia kiedy schronisko zadzwoniło po właściciela i ten odebrał pieska:) już wiem muszę zapłacić 150zł Faga jest zaczipowana w schronisku i zaszczepiona i w ogóle przeciez pobyt też kosztuje Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 bardzo fajnie Oleńko:buzi: no to teraz szcześciu nie stoi nic na przeszkodzie kiedy będziesz??? nie chcialabym bysmy się wyminęły Quote
olenka_f Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Rybc!a napisał(a):Strasznie się cieszę- Oleńko, ' zaadoptuj ' ją normalnie, wtedy opłata adopcyjna będzie wynosić 30zł :) Zresztą, dziewczyny w schronisku już na pewno będą wiedziały co zrobić :) Mnie dziś niestety nie będzie, bo zaraz idę do szkoły i siedzę do 15. Ale się cieszę, o kurczę, o kurczę :) Nasza maleńka.. Turystka.. Już dzisiaj po Ciebie przyjadą, słońce :* Już dzwoniłam i taką cenę mi podali (150zł) nie będe im ściemniać że Figa to nie moj pies bo i tak nie uwierzą:evil_lol: ale jej wleje strasznie mocno Quote
olenka_f Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a):bardzo fajnie Oleńko:buzi: no to teraz szcześciu nie stoi nic na przeszkodzie kiedy będziesz??? nie chcialabym bysmy się wyminęły jadę z Gdańska ok 12 i jadę z Tatą moim samochodem Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 olenka_f napisał(a):Już dzwoniłam i taką cenę mi podali (150zł) nie będe im ściemniać że Figa to nie moj pies bo i tak nie uwierzą:evil_lol: ale jej wleje strasznie mocno wiesz:cool1:pytam kiedy będziesz, bo ja tu widzę innego kandydata do lania:evil_lol::eviltong: Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 NO :) to i czip z głowy. Ciegle nie moge uwierzyc :lol: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jednak nie zobaczę radości i szczęscia:lol:. Pada deszcz, a nie będę psiakow moczyc spacerkami. ale zróbcie zdjecia:loveu: Quote
gops Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: dobrze ze jest dogomania ;) Quote
ponka1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ona powinna nazywać się Szczęściara, oby już nigdy na nocnych spacerkach nie "biegała" sobie luzem. Swoją drogą jak zaginie jakiś pies, to teren poszukiwań trzeba powiększyć do kilkuset kilometrów /mam na myśli telefony do schronów/, no i do końca mieć nadzieję, że pies się znajdzie /dopóki nie ma zwłok, pies żyje !/. Bardzo, bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
Vitka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie wierzę!!!!! :-o Ale SZCZĘŚCIE!!! :multi::multi::multi: Turystko nie gub się już więcej! :roll: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 hahahahah Brązowa co Ty masz za avatarek ahahahahha Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Charly napisał(a):hahahahah Brązowa co Ty masz za avatarek ahahahahha Charly :mad::mad::mad: w czym latające swinie sa lepsze od mojej facjaty? ha?:diabloti: Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 nic mi o tym nie wiadomo:eviltong: w kazdym razie-udana :) Quote
Recommended Posts