Jump to content
Dogomania

*DRAMAT. KASIA WRACA. BRAK NA HOTEL. POMOCY!!!*Duże mają gorzej. Kaśka czyli Katarzyna, ze schronu w Zamościu.

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

A w normie. Zaczyna być widać wiek po Kasi. Robiłyśmy badania jakoś 2 m-ce temu, wszystko w normie. Dalej znosi dzielnie Reksia 🙂 Byliśmu na wiosennym urlopie 2 tygodnie na wsi. Dzielnie przekopała mój mikroskopijny warzywniak.

• Like 3
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Kasia już mocno starsza Pani. W tym roku będzie miała/ma 13 lat. Badania krwi w porządku. Echo robimy jesienią. Bierze suplementy na stawy. Caniviton forte i Flexadin. Nic więcej weci nie kazali dawać. Ja już szczęśliwa 🙂 emerytka i siedzimy na wsi sobie. Reksio szatan nieustająco. Zdrowie bez zmian. 

• Like 6
  • Upvote 1
Posted
Dnia 15.08.2025 o 00:02, mar.gajko napisał:

Kasia już mocno starsza Pani. W tym roku będzie miała/ma 13 lat. Badania krwi w porządku. Echo robimy jesienią. Bierze suplementy na stawy. Caniviton forte i Flexadin. Nic więcej weci nie kazali dawać. Ja już szczęśliwa 🙂 emerytka i siedzimy na wsi sobie. Reksio szatan nieustająco. Zdrowie bez zmian. 

Miło czytać dobre wiadomości trzymajcie się zdrowo.

• 6 months later...
Posted

U nas w dalszym ciągu bez zmian. Siedzimy na wsi. Śniegi nas zasypały w pewnym momencie. Woda zamarzła. Ale dzielnie daliśmy radę. Kaśka dzielnie sobie radzi. Czasami nawet jeszcze podskakuje i biega. Reksio dalej ją ustawia i warczy. Czyli niby wszystko w normie 🙂 

Reksio miał epizod weterynaryjny, przetoka mu się zrobiła przy odbycie (gruczołek), także jeździliśmy dzielnie do weterynarki. Dobrze, że mam dla Reksia kaganiec, bo bez rąk byłybyśmy obie. To bolesne jest. W maju jedziemy do Krakowa na jakieś trzy tygodnie, będzie obraza znowu i marudzenie. Już się przyzwyczaiły do wolności, wychodzenia "kiedy chcę", a nie na smyczkach po osiedlu tylko. 

• Like 5
Posted
Dnia 24.02.2026 o 21:06, Murka napisał:

Jaka siwiutka 🥹

Ona staruszka. 

Jak ją wzięłam od Ciebie, to kiedyś tam był termin szczepienia, miała już 11 lat, weterynarz ją zaszczepił i mówi, następne za dwa lata, chociaż pewnie to ostatnie już... Teraz mnie to trochę śmieszy, ale wtedy to było mi tak nieswojo, że tak uważa.