mar.gajko Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 Kasia również pozdrawia i szczęścia życzy. Tylko tymi hukami strasznie wymęczona. 2 Quote
mar.gajko Posted May 25, 2024 Author Posted May 25, 2024 A w normie. Zaczyna być widać wiek po Kasi. Robiłyśmy badania jakoś 2 m-ce temu, wszystko w normie. Dalej znosi dzielnie Reksia Byliśmu na wiosennym urlopie 2 tygodnie na wsi. Dzielnie przekopała mój mikroskopijny warzywniak. 3 Quote
mar.gajko Posted August 14, 2025 Author Posted August 14, 2025 Kasia już mocno starsza Pani. W tym roku będzie miała/ma 13 lat. Badania krwi w porządku. Echo robimy jesienią. Bierze suplementy na stawy. Caniviton forte i Flexadin. Nic więcej weci nie kazali dawać. Ja już szczęśliwa emerytka i siedzimy na wsi sobie. Reksio szatan nieustająco. Zdrowie bez zmian. 6 1 Quote
Aldrumka Posted August 14, 2025 Posted August 14, 2025 Dnia 15.08.2025 o 00:02, mar.gajko napisał: Kasia już mocno starsza Pani. W tym roku będzie miała/ma 13 lat. Badania krwi w porządku. Echo robimy jesienią. Bierze suplementy na stawy. Caniviton forte i Flexadin. Nic więcej weci nie kazali dawać. Ja już szczęśliwa emerytka i siedzimy na wsi sobie. Reksio szatan nieustająco. Zdrowie bez zmian. Miło czytać dobre wiadomości trzymajcie się zdrowo. Quote
Tola Posted August 15, 2025 Posted August 15, 2025 Zaglądam z bijącym sercem i cieszę się, że u Was wszystko dobrze Oby jak najdłużej. Pozdrawiam ciepło Quote
mar.gajko Posted February 23 Author Posted February 23 U nas w dalszym ciągu bez zmian. Siedzimy na wsi. Śniegi nas zasypały w pewnym momencie. Woda zamarzła. Ale dzielnie daliśmy radę. Kaśka dzielnie sobie radzi. Czasami nawet jeszcze podskakuje i biega. Reksio dalej ją ustawia i warczy. Czyli niby wszystko w normie Reksio miał epizod weterynaryjny, przetoka mu się zrobiła przy odbycie (gruczołek), także jeździliśmy dzielnie do weterynarki. Dobrze, że mam dla Reksia kaganiec, bo bez rąk byłybyśmy obie. To bolesne jest. W maju jedziemy do Krakowa na jakieś trzy tygodnie, będzie obraza znowu i marudzenie. Już się przyzwyczaiły do wolności, wychodzenia "kiedy chcę", a nie na smyczkach po osiedlu tylko. 5 Quote
Tola Posted Tuesday at 07:55 AM Posted Tuesday at 07:55 AM Chętnie zobaczę, jak teraz Kasia wygląda Quote
kiyoshi Posted Tuesday at 09:42 AM Posted Tuesday at 09:42 AM Reksio to miał największego Fuksa w życiu że na Ciebie trafił dziękuję po stokroć 1 Quote
Tola Posted Tuesday at 06:18 PM Posted Tuesday at 06:18 PM Zdjęcia, które podesłała mar.gajko - Kasia i Reksio 2 Quote
mar.gajko Posted Tuesday at 06:18 PM Author Posted Tuesday at 06:18 PM Dnia 24.02.2026 o 08:55, Tola napisał: Chętnie zobaczę, jak teraz Kasia wygląda Mówisz, masz 1 Quote
Tola Posted Tuesday at 06:32 PM Posted Tuesday at 06:32 PM I jeszcze Mariola z Reksiem i Kasią 2 Quote
mar.gajko Posted Tuesday at 06:38 PM Author Posted Tuesday at 06:38 PM Zdjęcie rodzinne robiliśmy kiełbaski na ognisku. I oczywiście zainteresowanie było ogromne Reksia i Kasi. Quote
mar.gajko Posted Tuesday at 08:20 PM Author Posted Tuesday at 08:20 PM Dnia 24.02.2026 o 21:06, Murka napisał: Jaka siwiutka Ona staruszka. Jak ją wzięłam od Ciebie, to kiedyś tam był termin szczepienia, miała już 11 lat, weterynarz ją zaszczepił i mówi, następne za dwa lata, chociaż pewnie to ostatnie już... Teraz mnie to trochę śmieszy, ale wtedy to było mi tak nieswojo, że tak uważa. Quote
Recommended Posts