Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie.

Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny…

Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś.

Co można więcej powiedzieć o Eliocie.. Jest przesympatycznym, kochanym podrostkiem w wieku około 8-9 miesięcy.. Sięga do kolana, jest jednak drobny, waży około 11 kilogramów. Może jeszcze trochę urosnąć. Będzie wspaniałym towarzyszem zabaw, przyjacielem dzieci. Zgadza się z innymi psami, myślę, że zaakceptuje koty.
Nie pozwólmy, by najpiękniejsze chwile swojego życia spędził za kratkami..

Kontakt:
Rybc!a
GG 5722414
email rybcia122@tlen.pl
GSM 691364660

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...