Rybc!a Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie. Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny… Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś. Co można więcej powiedzieć o Eliocie.. Jest przesympatycznym, kochanym podrostkiem w wieku około 8-9 miesięcy.. Sięga do kolana, jest jednak drobny, waży około 11 kilogramów. Może jeszcze trochę urosnąć. Będzie wspaniałym towarzyszem zabaw, przyjacielem dzieci. Zgadza się z innymi psami, myślę, że zaakceptuje koty. Nie pozwólmy, by najpiękniejsze chwile swojego życia spędził za kratkami.. Kontakt: Rybc!a GG 5722414 email rybcia122@tlen.pl GSM 691364660 Quote
gops Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 moze wrzucic na watek wyzlow w potrzebie na dogo? o ile taki jest bo niewiem ;) Quote
Dorothy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 sama psia milosc i oddanie bije z tych oczu. Bedzie fantastycznym przyjacielem:-) Quote
Dorothy Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 mało że smutas, to chudziuśki okropnie...:-( Quote
Rybc!a Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Eliot zamieszkał w nowym boksie z 3 nowych kolegów- zgadzają się ze sobą :) Quote
Ati Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 eh, ty zatroskany pyszczulku, kiedy szczescie usmiechnie sie do ciebie Quote
Vitka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Eliott bardzo potrzebuje domu, jest taki smutny... :-( Quote
Valeur248 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ehh.. i dalej cisza na wątku pięknego biedaka :-( Quote
kordonia Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Na wątku głównym czytałam,z e Eliott w domu :) Quote
Recommended Posts