Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, sharka napisał:

tak myslę, że skoro stare zdjęcia "nie działają" to warto podmienić :)

a z innej beczki - mam 85 zł dla Snikersa z bazarku, dołożę piątaka dla równego rachunku i prześlę 90 zł do Murki, dobrze Dora1020?

Dobrze Sharka:) Bardzo dziekuje:)

Posted
11 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Snikers to teraz bogaty chłopak. Z bazarku bedzie 992 zł plus spadek po Brysiu. :) :) :) 

Tak,to finansowy szczesciarz:) sporo kaski:)

oby tylko domek sie znalazl

bardzo dziekuje:)  ciesze sie,ze Snikers zabezpieczony finansowo:)

Posted

Tyś czy jesteś w stanie przeklejać rozliczenie Snikersa do pierwszego posta? albo chociaż podać tam informację że rozliczenia znajduje się na którejś stronie :)  starej daty jestem i zwykle jak szykuję bazarek to parzę na pierwsze posty, który psiak ma najsłabszą sytuację... no taka maruda ze mnie ;) 

Posted
1 godzinę temu, sharka napisał:

Tyś czy jesteś w stanie przeklejać rozliczenie Snikersa do pierwszego posta? albo chociaż podać tam informację że rozliczenia znajduje się na którejś stronie :)  starej daty jestem i zwykle jak szykuję bazarek to parzę na pierwsze posty, który psiak ma najsłabszą sytuację... no taka maruda ze mnie ;) 

Jaka maruda, słuszna uwaga. Zazwyczaj staram się wklejać rozliczenia, ale tym razem mi to umknęło. Dziękuję :)

• Upvote 1
Posted

Snikersik miał dziś spotkanie z naszymi kotkami (inicjatywa mar.gajko, która chce zaproponować Snikersa koleżance swojej koleżanki - ona ma kota).

Snikers bardzo ładnie się zachowywał przy kotkach, tylko wkurzał się kiedy kotek na jego ogon polował lub dawał mu łapą w pysk:)

Posted

Widać ze Snikers to fajny psiak i wcale sie nie interesował kotami. Chciał tylko głaski i całuski. :) 

Murko potwierdź prosze na wątku Brysia ze dostałaś spadek po Brysiu dla Snikersa. 

Posted

Mówiłam, że podobieństwo uderzające do mojego - identyko :D. Pewnie teraz Snikers jest łysy :D.

Ciocie, co powiecie na to, by stworzyć Snikersowi wydarzenie? Bryś ma dom, Piracik powoli się pakuje (a tfu, na psa urok, by nie zapeszyc!), więc mam odrobinę czasu, by poprowadzić na fejsbuku wydarzenie.

Posted
4 minuty temu, Ingrid44 napisał:

Tysiu, jak możesz to zrób wydarzenie. Więcej osób go dojrzy. 

Bardzo Ci dziękuję za głos :). Nie chcę sama podejmować decyzji - i tak wystarczająco się rządzę.

Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 20 maj wynosił -318,90 zł

Wpłaty:

+15 zł mdk8

+90 zł skarka (bazarek)

+480,94 zł elik (pozostałość po Brysiu)

Razem: +267,04 zł

Koszty:

-360 zł hotelowanie

-6 zł Fiprex

Razem: - 366 zł

+267,04 zł - 366 zł = -98,96 zł

Stan konta na 19 czerwiec wynosi -98,96 zł.

Posted
7 godzin temu, Tyś napisał:

Bardzo Ci dziękuję za głos :). Nie chcę sama podejmować decyzji - i tak wystarczająco się rządzę.

Bardzo nas tu mało wiec dobrze ze sie "rządzisz".

Posted
O 18.06.2016 o 22:11, Murka napisał:

Do obowiązkowego wglądu dla każdego zainteresowanego Snikersem;)

8676d26f070823d8gen.jpg

Chciałam zaznaczyć, że to było czesanie wstępne, dwa dni później wyczesałam drugie tyle i jeszcze nie koniec:)

Snikersik wspaniale znosi tego typu zabiegi, tylko wciąż chce, żeby go czesać po brzuchu:)

• Upvote 1
Posted
O 27.06.2016 o 03:23, Ingrid44 napisał:

Dora lub Tys prosze dajcie znac gdzie wyslac pieniazki na wyroznienia ogloszen Snikeresa .

Ja zrobie mu wyroznione na te ogloszenia,ktore juz sa.

Nie moge na razie tylko wstawic nowych zdjec,bo nie mam internetu w domu

na razie korzystam z komputera w pracy,a zdjecia mam na pulpicie.