Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZis worek 20 kg karmy pojechał kurierem do Soni. Smacznego  królewno. Zachary dziekuje Ci za pomoc w załatwieniu dostawy karmy.

Posted

Soniulku ktoś Cię kocha ,  pamięta i wspiera. Pani Elżbieta W. z Białegostoku zasiliła Twoje konto o kwote 100zł. Pięknie dziękujemy Pani Elu.

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Fajnie, że choć wpłaty są na Sonię... Przydałby jej się domek:(

Nie ma ani jednego telefonu w sprawie jej adopcji, choćby nawet najgłupszego.

Posted
18 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Soniu, prześliczna suniu... Myślę o Tobie:)

Dziękujemy ciociu kochana za pamięć i za wszystko co robisz. Poprosiłam Paulę o taką samą sesję zdjęciową dla Soni jaką zrobiła dla Perełki i Śnieżki, wiec czekam z niecierpliwością na te zdjęcia. Zobaczymy czy Sonia będzie chciała z Paulą współpracować w czasie sesji.  

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, doris66 napisał:

Dziękujemy ciociu kochana za pamięć i za wszystko co robisz. Poprosiłam Paulę o taką samą sesję zdjęciową dla Soni jaką zrobiła dla Perełki i Śnieżki, wiec czekam z niecierpliwością na te zdjęcia. Zobaczymy czy Sonia będzie chciała z Paulą współpracować w czasie sesji.  

Mam nadzieję, że tak:) 

Staram się tak ustawic pracę, żeby móc podjechac do suniek w weekend. Pisałam o tym Pauli i dostałam zaproszenie:) Wcześniej muszę upiec stertę ciasteczek, bo ten towar znika tam w chwilę:)

• Upvote 1
Posted

Jak to możliwe że z 400 wejśc na ogłoszenie Soni nie było ani jednego telefonu , Nawet takiego,  ze ktos ją chce do budy na łąńcuch przykuc. Wiadomo, ze i tak nie oddam w takie warunki , ale czasami tacy durni ludzie dzwonią. A u Soni cisza, na fb ludzie piszą. "piekna sunia" i co z tego ....nic. Przeklął kos tę sunię jak nic......to juz lepiej niech mnie przeklnie ten ktos ...........co suka winna? Ja to czasam i cos komus napyskuję, zrobie po swojemu, naprzykrze się ........cóz każdy tak ma,i tak w życiu bywa  ale Sonia jest niewinna i czeka na domek.

A teraz dobre wieści , obrózka kiltix od kleszczy dzis w południe dotarłą do Soni i niunia znów niunia  moze na spacerki wychodzic. I jeszcze lepsze wieści Pani Barbara S. z Czeremchy na Podlasiu zasponsoruje Soni obroże, więc jak tylko kwota wpłynie to dodam do rozliczeń. Dziękujemy Pani Basiu.

Posted
50 minut temu, buniaaga napisał:

U mnie z ogłoszeń Żuczka też cisza :(

Nie wiem jak długo ogłaszasz Żuczka, ja Sonie ogłaszam od roku i ani jedego zapytania o nią.

Posted
2 godziny temu, doris66 napisał:

Nie wiem jak długo ogłaszasz Żuczka, ja Sonie ogłaszam od roku i ani jedego zapytania o nią.

fakt ja zaledwie dwa tygodnie go ogłaszam ale niecierpliwa jestem bo on gotowy do adopcji mógłby już iść na swoje :)

Rzeczywiście Sonia takiej urody, dziwnie że cisza z ogłoszeń :(

• 3 weeks later...