Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zbieramy:

[FONT=Times New Roman]- karma dla psów i kotów (puszki, sucha karma, miski)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- karma dla zwierząt gospodarskich (koni, krów, świń) - prosimy o [/FONT]
[FONT=Times New Roman] kontakt, gdzie można dostać[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- kołdry, koce, pościel, ręczniki, woda butelkowana dla ludzi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- środki czystości, rękawice gumowe, worki na śmieci[/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']na chwile obecna czekam ma pozwolenie z city pointu i kauflandu na zorganizowanie akcji :)

nie wiem, czy uda mi się w Tesco, mają porozumienie z Caritasem i CK i nie chcą innych organizacji, zobaczymy.

Rozmawiałam z Bieruniem, nie chcą już jedzenia, bo wysyłają dalej.
Na tą chwilę:

[FONT=Times New Roman]- kołdry, koce, pościel, ręczniki, buty gumowe dla ludzi (powyżej [/FONT]
[FONT=Times New Roman] rozmiaru 40, kilka mniejszych rozmiarów)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- środki czystości, rękawice gumowe, worki na śmieci[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- karma dla psów i kotów (puszki, sucha karma, miski)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]- karma dla zwierząt gospodarskich (koni, krów, świń) - prosimy o [/FONT]
[FONT=Times New Roman] kontakt, gdzie można dostać siano, zboże, mieszanki[/FONT]

Posted

Czy ktoś ma dojście do siana i paszy dla zwierząt gospodarczych?
Potrzebna dla powodzian z Bierunia, tam są duże gospodarstwa, ponad 50szt. bydła, 400 świń, konie

zwierzęta uratowano, ale silosy z paszą pływają...

Posted

Dzisiaj nie widziałam żadnego kota

ale za to, jeden z pracowników przyjechał z kotką w aucie, która się w trakcie dnia okociła
nie wiedział, że jechał z kotem pod siedzeniem

kotka to trikolorka, ma 5 kociąt - 2 rude, 2 czarne, jeden czarno-biały

w ciągu dnia zrobię im zdjęcia

na jednego jest chętny w rodzinie, pozostałe 4 trzeba suzkać domów

po odchowaniu kotka będzie wysterylizowana, ja postaram się załatwić darmową sterylkę, a pan ma kotkę na nią zawieżć

to prości ludzie, ale dobrzy dla zwierząt

Posted

ale widze, ze glodna to nie bedzie przez najblizsze 5 lat - niezle wyekwipowana :)
adobrze, ze ten pan zgodzil sie na sterylke kici
a ci ludzie co mlotkiem koty zabijaja - nie mozna im tych kotek jakos podprowadzic? zlapac do klatki lapki i cichcem wysterylizowac?
przeciez jełopy sie nawet nie zorientuja...

Posted

[quote name='kakadu']ale widze, ze glodna to nie bedzie przez najblizsze 5 lat - niezle wyekwipowana :)
adobrze, ze ten pan zgodzil sie na sterylke kici
a ci ludzie co mlotkiem koty zabijaja - nie mozna im tych kotek jakos podprowadzic? zlapac do klatki lapki i cichcem wysterylizowac?
przeciez jełopy sie nawet nie zorientuja...
ja im już kotkę czarną podprowadziłam - Rózia już jest wysterylizowana i w DT czeka na nowy dom