kaja555 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 psiama napisał(a):Wieści zarabiste :loveu: Skoro nawet Grazyne tu przywiało :diabloti:. A ja powiem tak, 'ja wiedziałem, że tak będzie, aha, aha !" :diabloti: A jak się odezwie ktos z ogłoszeń to ja bym Rózie kopalnianą proponowała, Kasiu, co ? Ona taka spokojna, piękna, zabawowa, towarzyska (wiem bo taka sama mam u siebie :cool3:). Z resztą, na pewno jakis kotecek się znajdzie, choćby na Bacha :cool3:. jasne, Grażyna ma dwa pręguski małe, a Rózia koplaniania też by mogła pójść, kotka jest wycofana, ale bardzo łągodna i z czasem na pewno byłaby taka jak jej siostra Quote
kaja555 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 jutro rano wyjeżdżam na wiochę :roll: i niestety nie będę mieć dostępu do internetu, a taka jestem ciekawa dlaszych relacji no i zdjęć! :razz: A w przyszłym tygodniu zobaczę na własne oczy, jak się całe stado balbinkowe dogaduje :razz: U mnie trochę karmy i puszki zostawione. Zamówiona karma nie doszła, o zgrozo kurier będzie tutaj pół godziny po moim wyjeżdzie, a ja czekać nie mogę, bo jadę busem. Odbiore paczkę dopiero w poniedziałek. No to koty zależą teraz od p. Adama, ale wiem że sobie poradzą przez te kilka dni. Jadę z czystym sumieniem, bo je zostawiałam już nie raz, ale nie musze już martwić się o Sisi :p Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Balbinka masz szlaban na branie kotów na DT :evil_lol: Niedługo mini-schron u Was będzie,bo żadnego nie będziecie chcieli wydać :evil_lol: Grażyna :mad: Nic mi dziś nie powiedziałaś o tym :mad: Quote
grazyna9915 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kaja555 napisał(a):jak narkotyk, Grazynie się nawet imienia mylą :eviltong:, nie Bethoven, a były-Dyzio, teraz Toffik :diabloti: Wiekowa już jestem, więc trzeba mi czasem coś wybaczyć.:eviltong: psiama napisał(a):Wieści zarabiste :loveu: Skoro nawet Grazyne tu przywiało :diabloti:. Jak jestem na dogo, to najczęściej pali mi się grunt pod nogami i zakładam nowy wątek. :oops: psiama napisał(a):A jak się odezwie ktos z ogłoszeń to ja bym Rózie kopalnianą proponowała, Kasiu, co ? Ona taka spokojna, piękna, zabawowa, towarzyska (wiem bo taka sama mam u siebie :cool3:). Z resztą, na pewno jakis kotecek się znajdzie, choćby na Bacha :cool3:. Na Bacha, kotów do koloru do wyboru. ZAPRASZAM!:loveu: magda222 napisał(a):Balbinka masz szlaban na branie kotów na DT :evil_lol: Niedługo mini-schron u Was będzie,bo żadnego nie będziecie chcieli wydać :evil_lol: Grażyna :mad: Nic mi dziś nie powiedziałaś o tym :mad: Jeszcze mnie biją!:placz: A co słychać u bandy z os. "A"??? Quote
psiama Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pewnie, że sobie kopalniaki poradza, bo mają Twoje Kaju zastępstwo - pana Adama. Poza tym one są bardzo samodzielne i już ciepło na hali :p. Czekamy na nowe foto ekipy z Sisi na czele :cool3:. A ie teraz szczęsliwych kotecków na Bacha sobie dooooopcie grzeje ? :cool3: Quote
balbinka79 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Helo Hello! Uwaga nowe fotki wklejamy! U nas dziś pełna sielanka, zaczęło się o 6:50 rano, miałam szaloną pobudkę myślałam że pozamykam pierniki po pokojach ale jak zobaczyłam że oni czyli: Sisi Kicia i Toffik się gonią i bawią to sobie siadłam na poranną dawkę humoru. Tak dobrze się wam zdaje mamy pojednanie w domku i wszystko zaczyna stawać na głowie szaleństw! :multi::razz::crazyeye: Szybko poszło prawda?? Dziś nawet Sisi nie ucieka tak przed nami i podchodzi do ręki, na śniadanie leci już do kuchni, także czas przenieść miski. Quote
balbinka79 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No to jedziemy! Mój mąż postanowił wyjąć już zimową kurtkę, ale zostawił do prania na ziemi, zobaczcie kto w niej zamieszkał Wczorajsza wieczorna "czajana": Za firanką jest Sisi i Toffiś to dzisiejsza "czajana" bez fuczenia! Kto zgadnie gdzie która panna siedzi?? :cool3: Toffikowo-Siskowy buziol na zgodę! Quote
grazyna9915 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A jednak Toffik to dżentelmen. HURRRA!!! Balbinka masz chyba jakieś dobre bioprądy, że to tak szybko poszło. Psiama, koty z Bacha zapraszają na liczenie. :lol: Quote
psiama Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='grazyna9915']A jednak Toffik to dżentelmen. HURRRA!!! Balbinka masz chyba jakieś dobre bioprądy, że to tak szybko poszło. Cudnie !!! To foto jest magiczne ... :cool3: [quote name='grazyna9915'] Psiama, koty z Bacha zapraszają na liczenie. :lol: Z całym rynsztunkiem (obecnie ogony cztery) ? :diabloti: Quote
Kamila_s Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 wiedzialam,ze predzej czy pozniej nastapni pokoj na froncie:evil_lol:;) ale magiczne zdjecia!!:loveu::loveu: a ten bialasek w kurtce jest mega!!:loveu::loveu: tak strasznie sie ciesze,ze Sisi sie tak ladnie zadomawia,ale to wszystko oczywiscie dzieki Tobie balbinko i Twojemu mezowi!!!:loveu::multi::multi: Quote
kaja555 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 ale piękne zdjęcia:loveu: ale ja chcę więcej!:multi: i zupełnie nie mam pojęcia która to Sisi a która Kicia!:p Quote
kaja555 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 u mnie koty już dostały jeść, chociaż była tylko Mamuśka od sąsiada. Coś tam malują na hali i poprzesuwali kilka szaf i sobie guza nabiłam starając sie dojść do misek. Ale miski w tym samym miejscu. Suche i mokre czeka na głodomory z pól... Quote
psiama Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kaja555 napisał(a):u mnie koty już dostały jeść, chociaż była tylko Mamuśka od sąsiada. Coś tam malują na hali i poprzesuwali kilka szaf i sobie guza nabiłam starając sie dojść do misek. Ale miski w tym samym miejscu. Suche i mokre czeka na głodomory z pól... Ostrożnie ! Dobrze, że kotom ciepło na hali i nakarmione do syta :loveu: Ciekawe jak tam Sisątko :cool3: Tylko patrzec jak sie panienka kobitką stanie :diabloti:. Quote
kaja555 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Balbinka w robocie :cool3:, ale może wieczorkiem coś nowego wklei... no a ja się wstępnie umówiłam na "wizytę poadopcyjną" Sisi :p na piątek, więc sobie zrobię własną fotorelacyję :loveu: Podobno gonitwom nie ma końca i Sisi rozbawiła całe towarzystwo, panna ma ADHD. Quote
kaja555 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 skoro nie ma żadnych :angryy: nowych zdjęć Sisi, to ja coś muszę wkleić, a nie będą to dobre wieści :shake: Dzisiaj pierwszy raz widziałąm te dwa małe kociaki od sąsiada. Przyszły z mamuśką na śniadanie. Jeden pręgus, jeden czarny - mają ok. 2 miesięcy. Stara była zniesmaczona i ledwo co zjadła. Siedziała z boku i syczała. Jedyna dobra wiadomość, to że to już musi być ostatni miot tego roku i w zimie zrobi się pożądek. Quote
kaja555 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Mamuśka: i maluchy, robiłam zdjecia ciemnej dziurze, bo wiedziałam że tam są: zabawa: Quote
kaja555 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 kociaki są bardzo płochliwe, nie wiem czy uda mi się jakiegoś złapać wątpię też, czy uda się znależć domek, ale allegro zrobiłam: Kociaki, koty: Uratuj kociaka! TYCHY/KATOWICE! (790002725) - Aukcje internetowe Allegro a nóż widelec może choć jeden, a drugiego trzeba będzie ciachnąć, tak samo jak rodzeńśtwo Sisi Quote
psiama Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 fajne maleńtaski, takie z 2-3 m-ce :razz:. Rany, zaczynam się juz gubić w tych maleńtasach :huh: ... . Najwazniejsze - ciachnąć mamy, bo inaczej rozmnożą się jeszcze bardziej ... Quote
kaja555 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 to są te 2 małe, o których wcześniej pisałam, że p. Adam je widział. Są więc te 2 małe, chyba braciszek Sisi 5 mies. czyli 3 maluchy u sąsiada 2 mamuśki (Mamuśka i Rózia) i chyba kocur czarno biały a u mnie 5 dorosłych. --------------------------------------------------------------- = 11 kotów (o których wiem) Quote
Kamila_s Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kaja..przez weekend zrobie ogloszenia dla maluchow;) moze udalo by sie zrobic ciut lepsze..nie ze te sa brzydkie:eviltong:;) bo nie widac dobrze tego czarnulka...moze uda Ci sie zlapac jej jakos w pozie widocznej...wtedy sukces na znalezienie domku bylby wiekszy;);) ja w ogloszeniach pomoge!!!;);) czekamy tez na wiesci od balbinki i szczesciary Sisi:loveu::loveu::loveu: Quote
kaja555 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 spoko, już mam kilka lepszych, a codziennie będę mieć aparat, więc będzie duuużo zdjęć ;) Pręgowanego malucha miałąm juz na rękach, jest KOTKĄ :cool1: Quote
Recommended Posts