Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no żeby fukanie minęło, bo nie będzie spania ;)

chciałam Sisi jakąś fajną obróżkę kupić, ale mi sie dostało od balbinki za ten pomysł przez telefon :diabloti:, kot ma być wolny, no i ma rację :razz:

Posted

kaja555 napisał(a):
no żeby fukanie minęło, bo nie będzie spania ;)

chciałam Sisi jakąś fajną obróżkę kupić, ale mi sie dostało od balbinki za ten pomysł przez telefon :diabloti:, kot ma być wolny, no i ma rację :razz:

Tez się zgadzam :cool3:.
Koty już widze przełamuja lody, zaraz będa ganiac na całego razem :loveu:.

Posted

balbinkoooooooo:multi::multi::loveu::loveu:
Jeusku i juz na kolanach ta Sisunka sie wgramolila:evil_lol:taki mega pieszczoch:loveu::loveu:
powolutku mozemy sie szykowac do robienia od nowa ogloszen z nowymi juz fotkami tak???;)

Posted

Magda tak na drapaku jest troszkę karmy, ale była ona tam tylko do dziś to była taki mały ukłon w stronę Kici która ciągle podgląda małą, a że Sisi dostaje jeszcze jeść osobno i ma miski na dole drapaka to Kicia dostaje osobno troszkę tego samego żeby nie była zazdrosna, a poza tym to karma świetnie zwabiła mała na wyższe półki. Wiecie taki mały sposób na obie panny.:razz:

Posted

balbinka79 napisał(a):
Magda tak na drapaku jest troszkę karmy, ale była ona tam tylko do dziś to była taki mały ukłon w stronę Kici która ciągle podgląda małą, a że Sisi dostaje jeszcze jeść osobno i ma miski na dole drapaka to Kicia dostaje osobno troszkę tego samego żeby nie była zazdrosna, a poza tym to karma świetnie zwabiła mała na wyższe półki. Wiecie taki mały sposób na obie panny.:razz:

Acha.Dzięki za wyjaśnienia.
Myślałam,że masz jakieś swoje sposoby na jakieś tam problemy i chciałam podpytać i zastosować u siebie w razie gdyby co :)

Posted

ale fajne zdjecia! Ja jej jeszcze nie widziałam aż tak rozbawionej :crazyeye:

a sposób z karmą bardzo dobry, w końcu jedzeniem do serca :razz:

no to znowu jakąś fotkę do allegro wybiorę :multi:

Posted

a na kopalni już po śniadanku. Od dzisiaj grzeją już kaloryfery na hali. Koty mają ciepło, tylko gdzieś wybyły. Była tylko Rózia od sąsiada. Pojadła mokrego, wygłąskałam ją i poszła się pogrzać w kaloryfery. Jest bardzo ładna, błyszczy się, tylko trochę za szczupła, ale to po kociakach :shake: W przyszłym tygodniu porobię jej zdjecia i będę myśleć co dalej. Na szczęscie sobie radzi tutaj doskonale, nie to co Sisi ;)

No i ciekawe jak tam minęła kolejna noc w domku tymczasowym... :razz:
Ciekawa jestem, czy Toffik wreszcie trochę wyluzował :cool1:

Posted

Mam nadzieję że siedzicie?? A jak nie to nie padnijcie. Wczoraj późnym wieczorkiem rozmawiałam z Grażyną 555 i gadałyśmy o sobotniej akcji w Realu przygarnij kotka, Powiedziała że mam zabrać Sisi i że na pewno znajdzie się jej jakiś domek, a ja że ona jest jeszcze bardzo wystraszona i że troszkę się boję jej zabrać, bo jak nie znajdzie domku to będzie miała traumę i znowu zamknie się w sobie a reszta znowu ją ofuczy, a nadmienię że dziś jest obrót o 180 stopni :multi:. Powiedziałam o całej akcji mężowi, że Sisi może już w sobotę do nas nie wrócić a on powiedział że nie ma żadnego zabierania Kici!!!!!!!! Mówił że to ja będę mieć problem z oddaniem a tu on nie pozwala jej wydać. Więc ogłaszam wszystkim zainteresowanym że SISi znalazła dom stały!!!!!!!!:multi::crazyeye::evil_lol: Wiedziałam że tak będzie, zauroczyły go oczka i zabawy Sisi, powiedział że nie po to ją oswaja żeby wydać byle komu!

Posted

No pięknie! :multi::razz: Cieszę się niesamowice!!!! Nie wiedziałam że tak wam się Sisi spodoba, bo jest, a może "była" bardzo wystraszona.

:laola::smilecol:

A jakby się trafił jakiś fajny dom z ogłoszenia? :razz:

Posted

[quote name='kaja555']

A jakby się trafił jakiś fajny dom z ogłoszenia? :razz:

To się zaproponuje innego kotka;)
Gdzie Sisi będzie tak dobrze, jak u Balbinki?
Balbinka:loveu:

Posted

looooooooooo matkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
balbinkoooooooo kochamy Cieeeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::multi::multi:
Chryste jakie szczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi:
nie moge w to uwierzyc!!az mi sie lezka zakrecila w oku:placz:
nie umiem wyrazic nawet swojego szczescia.................................:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kamila_s napisał(a):
looooooooooo matkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
balbinkoooooooo kochamy Cieeeeeeeeeeeeee:loveu::loveu::multi::multi:
Chryste jakie szczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi:
nie moge w to uwierzyc!!az mi sie lezka zakrecila w oku:placz:
nie umiem wyrazic nawet swojego szczescia.................................:loveu::loveu::loveu::loveu:

a pomyślcie sobie, jaka ja jestem szczęśliwa! :loveu:Odkąd Sisi u balbinki, to śpię jak niemowle ;), bo wcześniej myślałam, że ja w ciepłym łóżku, a ta mała w smarach i zimnie chodzi, a koty ją biją :placz:

Posted

[quote name='balbinka79']jA AGNIESZKA I MÓJ MĄŻ WOJTEK ZWRACAMY SIĘ Z PROŚBĄ O ZAPRZESTANIE OGŁASZANA SISI JAKO KOTA DO WYDANIA!

Wiedziałam, że tak będzie.:angryy:
Balbinka masz ode mnie w ucho. :mad:
A już mi się marzyło, że nowe DT w Tychach zacznie istnieć... ech :shake:

No dobra niech WAM BĘDZIĘ!!!:loveu:
MOJE GRATULACJE :loveu:, SISI TY SZCZĘŚCIARO :loveu:, BETHOWEN BĄDŹ DŻENTELMENEM! :lol:

HI, HI, HI, a mówiłam, że koty są jak narkotyki??!! :razz:

Posted

Wieści zarabiste :loveu: Skoro nawet Grazyne tu przywiało :diabloti:.
A ja powiem tak, 'ja wiedziałem, że tak będzie, aha, aha !" :diabloti:

A jak się odezwie ktos z ogłoszeń to ja bym Rózie kopalnianą proponowała, Kasiu, co ? Ona taka spokojna, piękna, zabawowa, towarzyska (wiem bo taka sama mam u siebie :cool3:). Z resztą, na pewno jakis kotecek się znajdzie, choćby na Bacha :cool3:.