kaja555 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 magda222 napisał(a):Biedny psiak... A można porozmawiać z kimś z firmy,żeby zabrali psa do weterynarza i zabezpieczyli go przez kleszczami? Czy on tam ciągle siedzi w tym "kojcu" czy jest wypuszczany? w poniedzialek ma być weterynarz u Murzyna. Już mnie tam te ciecie mają dosyć, ale przynajmniej załatwili weta. Pies jest dobrze odkarmiony, nie można powiedziec ze go glodzą, jest wesoły i wypuszczany na teren firmy, jak tylko brama wejściowa jest zamknięta. Ale boję sie, że to nie jest od kleszcza, bo ma też guzy pod ogonem. Żeby go tylko nie uśpili. Quote
kaja555 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 dla fanów Zakapiorka.... tak wyglądał: a teraz wygląda tak.... Quote
kaja555 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Grażyna nam narobiła pięknych zdjęć....! Ho ho... Bengalska: Quote
Isabel Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Piękna ta bengalska - taka oryginalna :loveu: Quote
kaja555 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 no ale na razie nikt nie chce Bengalskiej :( A czarna mamuśka już po sterylizacji aborcyjnej - była konieczna, część płodu była martwa, zaczęło się ropomacicze. Kotka zmarłaby przy porodzie. Quote
balbinka79 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A kuku! Pamiętacie nas?? Jak nie to dla przypomnienia foteczki :-) Lalunia: Kicia: A tak śpimy: Simba, w tle Lalunia i mój mąż, a przed Simbą już Kiciowe łapki zwisające z mojego torsu, trudno się było poruszać ale foteczki wyszły! Dalej widać już Toffika: Quote
balbinka79 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Tu już Simba siedzi na moim mężu hihi: Simbulka: a tu poranna toaleta robiona przez Simbę Laluni: Quote
kaja555 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 fajne zdjęcia - Simba widze całkiem zintegrowana w towarzystwie kocio-ludzkim, fajnie spi :) Quote
JOMA Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 balbinka - śliczne kociaste ! kaja - co słychać u Murzynka ! Quote
kaja555 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='JOMA']balbinka - śliczne kociaste ! kaja - co słychać u Murzynka ! Murzyn ma jutro ostatnią kontrolę lekarza powiatowego. Ma mieć tą ranę opracowaną chirurgicznie, weterynarz jest z Kobióra. I na tym ma się kontrola skończyć. Te zmiany są nowotworowe i powiatowy twierdzi, że jak będzie za bardzo naciskał, to psa uśpią. Mnie właśnie chodziło o tą ranę, bo pies tam ma teren i jedzenie (chudy nie jest), ale na ranę nie leczoną nie dało się patrzeć. Quote
JOMA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dziura z żywym mięsem - pies już cierpi albo będzie całkiem za chwilę - trzymam kciuki aby dało się to jakoś zabezpieczyć sensownie. A przypadki : zrobię wam na złość i uśpię psa to znane są niestety. Quote
kaja555 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 dobrze że była ta interwencja, jak powiatowy się psem interesuje i mieszkańcy osiedla patrzą, to raczej tak szybko go nie uśpią, a przynajmniej wymusiłam na właścicielu wizytę weterynarza, skoro po dobroci się nie dało Quote
psiama Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Biedny Murzynior ... A ja co zajrzę szukam wieści o Mureczce ... Quote
kaja555 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 panu Adamowi się wydawało, że ją widział, ale nie jest pewny, ja niestety myślę, że to była ona wdżwigu :( a na kopalni po staremu, teraz jak jest cieplej to prawie wcale kotów nie widuję, wczoraj widziałam tylko Lovelasa Quote
kaja555 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dzisiaj widziałam Miśkę i Zdzicha, Zdzichu został drugi raz odrobaczony. Nie widziałam ostatnio Kaśki, zapytam p. Adama czy się pojawia. I mam taki beznadziejny filmik z Mamuśką Rózią: [video=youtube;TCJBJcAnlqA]http://www.youtube.com/watch?v=TCJBJcAnlqA[/video] Quote
kaja555 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 już drugi tydzień nie widuję Starej Kaśki, mam nadzieję, że wreszcie się pokaże :( Quote
JOMA Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Cały urok tych wychodząco - wolnożyjących - człowiek się martwi a one na wycieczkę sobie poszły - czasami niestety nie ale bądźmy dobrej myśli. Quote
kaja555 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Kaśka jest, wczoraj się pokazała i wcinała kurczaczka z ręki :) Quote
kaja555 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Piękna mama Rózia, jej allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1031252042 Quote
psiama Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cudo ! :) na dogo juz rzadko zaglądam, bo mam co tygodniowe służbowe wyjazdy do stolycy i czasu na dwa fora juz brak. Ale na miauczaku śledzę losy kopalniaków wiernie :) Quote
Recommended Posts