Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kicia to Pani Domu, wszystkich wita i żegna:

a tu Simba wygląda na zaspaną i jakby miała jakąś obrączkę na nosku - takie fajne pręgi(pod koniec była już zmęczona harcami, trochę podjadła kocich przysmaków, no i nawet odwiedziłą kuwetę - więc baaardzo się zmęczyła...)

Posted

Kamila Sisi już nie ma teraz to jest Simba! Kaja babo kiedyś ty wytrzaskała tyle fotek?? Ja swoje wkleję może wieczorkiem i może będzie filmik jak mi się uda go wrzucić na you toube. Teraz zmykam do roboty :pissed::nerwy::placz:

Posted

balbinka79 napisał(a):
Kaja napisz czy udało CI się wyłapać maluchy na hali??

niestety mamuśki z maluchami jeszcze nie było, a chętnej pani zaproponuję, że albo na nie zaczeka, albo weżmie dwa od Grażyny

Posted

O !!!! Jaka lawina fotowa :loveu: Ale szczesliwe kotecki :multi:. A jak widze Simbę to mam omamy, moja Koko czy co :diabloti:

balbinkowa Simba ..... :cool3:

A tu moje KOKOctwo (czystości szyby prosze nie komentować :evil_lol:) :loveu:

Gdyby nie to, że znam pochodzenie Koko (zywiecczanka) to obstawiałabym rodzenstwo :evil_lol:.

Posted

Na oko prawie w jednym wieku :cool3:.

Skoro mnie Balbinka pochwaliła, to i ja dorzucę boks w czystej postaci :diabloti:
Rózia jeszcze z niezarosniętym posterylkowym brzusiu :eviltong:. Zuza strzela lewego sierpowego.

A wleze tam do Ciebie i Ci wklupię :evil_lol: Zuza górą, Koko dołem.

Posted

Zuza to chyba broni tego najwyższego na "świecie" miejsca w domu? :diabloti:

Tak jak balbinkowa Lalunia - nie da tam wejść innemu kotu, a one i tak próbują :evil_lol:

Posted

Coś w tym jest :cool3: Ona najwyższa półke drapakowa uwielbia. Często tam spi, poleguje, bawi się. Reszta niżej. Ale generalnie jest równouprawnienie. ciężko jednoznacznie wskazać jedną kocią szefową. Tzn. nie uwzgledniając suni, bo jej żadna nie podskoczy a futro jej myją. To cos znaczy :evil_lol:.

Posted

Trzymajcie kciuki za te dwa maluchy od mamuśki sąsiada - musimy je dzisiaj złapać, bo każdy dzień są narażone na niebezpieczeństwa, a fajny dom na nie czeka - w Tychach :mad:

Posted

za kazdym razem jak ogladam zdjecia Simby strasznie sie wzruszam....
jak trafilam przez przypadek na watek i zobaczylam zdjecia jej miedzy jakimis deskami na hali serce mi zamarlo i nie moglam przestac o niej myslec...dalam sobie nawet zdjecie na desktop swojego komputera by sie mobilizowac i robic ogloszenia....
a teraz prosze...krolowa lezy sobie na kanapie....kochana przez wspanialych ludzi....bezpieczna.....
po prostu cudownie!!

Posted

Kamilo, zgadzam się bez dwóch zdań :loveu:. Simba jest szczęściarą :loveu:.

A teraz mocno trzymamy za łapanie maleńtasków :bigok::bigok::bigok:. Co to za domek Kaju, fiorumowy ? :cool3:

Posted

No to teraz mogę kręcić figle i wklejać ha ha :multi:
ten film nie pokazuje nawet kropeleńki tego co się działo, ale kręciłam telefonem więc mało było miejsca na filmik, ale teraz w ruch zapodam kamerkę.
Chcecie filmiki??:cool3::evil_lol:

Posted

balbinka79 napisał(a):
No to teraz mogę kręcić figle i wklejać ha ha :multi:
ten film nie pokazuje nawet kropeleńki tego co się działo, ale kręciłam telefonem więc mało było miejsca na filmik, ale teraz w ruch zapodam kamerkę.
Chcecie filmiki??:cool3::evil_lol:

Kcemy! :diabloti:

Na foto 1 to Kicia, a foto 2 to Simba :loveu:
A ona już się daje głaskać przy jedzeniu? :crazyeye::p

Posted

psiama napisał(a):
Kamilo, zgadzam się bez dwóch zdań :loveu:. Simba jest szczęściarą :loveu:.

A teraz mocno trzymamy za łapanie maleńtasków :bigok::bigok::bigok:. Co to za domek Kaju, fiorumowy ? :cool3:

domek nie forumowy, z ogłoszenia, ale w Tychach. Dwie siostry mieszkające w Anglii chcą samotnej mamie podarować 2 kociaki. Jej pręgowany 14 letni kocur niedawno odszedł. Sami chcą dwa, ja nie namawiałam. Mają 2 koty u siebie w Anglii i lepiej się chowają. W sprawę zaangażowany jest też kuzyn, ma odebrać kociaki gdyby siostry juz były za granicą. Taka historyja, ale ja złapać nie daje rady :shake:

Posted

No to Kicia z Simbą niebawem zaczna Wam sie kiełbasić w oczach :diabloti:

Balbinka, dawaj filma, ale takiego z akcją prosimy :evil_lol:.

Bardzo edukacyjne podejście - głaskanie w czasie jedzenia :thumbs: