Anecik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Takie zdjęcie mi się znalazło na poczcie. Lola z Malwiną - młodą pańcią. I znalazł się też przelew od Malwiny na 50 zł na psiaki. Wrzucam dla Czekoladki bo mam DUŻE plany :) A w zasadzie małe :D Quote
Ryss Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 27 minut temu, anecik napisał: Takie zdjęcie mi się znalazło na poczcie. Lola z Malwiną - młodą pańcią. E tam, co z tego, że obie uśmiechnięte, gdy jedna ruda a druga łaciata. Nie dało się znaleźć pańci podpasowanej do Loli? Niby nic, ale zawsze to przyjemniej popatrzeć nie tylko na uśmiechniętego psa, ale będącego także w typie panci/pancia. By od razu można było rzec: jaki pan, taki pies. O, jak tu: Quote
Havanka Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Takie zdjęcie mi się znalazło na poczcie. Lola z Malwiną - młodą pańcią. I znalazł się też przelew od Malwiny na 50 zł na psiaki. Wrzucam dla Czekoladki bo mam DUŻE plany :) A w zasadzie małe :D Ale się super trafiło suni !!!Szczęście wypisane na obu twarzach ! Quote
Anecik Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 6 minut temu, Havanka napisał: Ale się super trafiło suni !!!Szczęście wypisane na obu twarzach ! Tak miało być :) Quote
Tola Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 O 14.04.2016o14:19, Havanka napisał: Ale się super trafiło suni !!!Szczęście wypisane na obu twarzach ! Obie roześmiane, szczęśliwe :) A jaka Hopcia dumna! Quote
Poker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 31 minut temu, Tola napisał: Obie roześmiane, szczęśliwe :) A jaka Hopcia dumna! I brewki ma w kolorze włosów pańci. Quote
Recommended Posts