Anecik Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Co tam szafirko u Hopci? Dobranoc mała kochana kruszynko Quote
szafirka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Hopcia ma się bardzo dobrze, to typowy poduszkowy psiaczek, taka księżniczka :) Uwielbia wszystkich ludzi, moją córkę też, Najważniejsza dla niej jest bliskość człowieka. Quote
Anecik Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 2 godziny temu, szafirka napisał: Hopcia ma się bardzo dobrze, to typowy poduszkowy psiaczek, taka księżniczka :) Uwielbia wszystkich ludzi, moją córkę też, Najważniejsza dla niej jest bliskość człowieka. No przecież mówiłam że Hopcia to taka sama jak moja Mimi. Dlatego nie mogę jej odżałować :( Ale może tak miało być. trzech psów na stale w domu - nie mam zgody. Quote
b-b Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 6 godzin temu, anecik napisał: No przecież mówiłam że Hopcia to taka sama jak moja Mimi. Dlatego nie mogę jej odżałować :( Ale może tak miało być. trzech psów na stale w domu - nie mam zgody. U mnie to samo. Znajdzie dziewczyna swój domek. Ty o to zadbasz :) Quote
Anecik Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Dziękuję szafirko. Moja malunia Hopcia. Cudna :) Quote
Tola Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Oby Hopcia szybko znalazła zakochany w niej domek, dosyć już tych zmian. Ona tak bardzo potrzebuje swojego człowieka! Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Już jestem Hopciu u Ciebie. Od wczoraj mamy ciężkie chwile. Za TM odszedł Lucek - tan którego obszczekiwałaś :) Nie możemy dojść do siebie. Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Miałam fajny telefon z Wrocławia . Szukam do wizyty Wrocław Stare Miasto ul. Grabiszyńsk 18 rejon Placu Legionów Quote
Havanka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 1 godzinę temu, anecik napisał: 1 godzinę temu, anecik napisał: Już jestem Hopciu u Ciebie. Od wczoraj mamy ciężkie chwile. Za TM odszedł Lucek - tan którego obszczekiwałaś :) Nie możemy dojść do siebie. Anetko, bardzo mi przykro. Jestem pewna, że Lucuś miał wspaniałe życie w Waszym domu, że był kochany i przytulany. Ta świadomość bardzo pomaga w przeżywaniu rozstania. A one są nieuniknione. Przytulam mocno. 20 minut temu, anecik napisał: Miałam fajny telefon z Wrocławia . Szukam do wizyty Wrocław Stare Miasto ul. Grabiszyńsk 18 rejon Placu Le. Już jestem Hopciu u Ciebie. Od wczoraj mamy ciężkie chwile. Za TM odszedł Lucek - tan którego obszczekiwałaś :) Nie możemy dojść do siebie. Miałam Ci napisać, ze mimo wszystko zmieniłam ogłoszenia na Wrocław i wykupiłam odświeżenia na 7 dni. Odezwała się pani z pytaniem, czy Calineczka może byc z małymi dziećmi. Odpowiedziałam, że szukamy raczej domu bez małych dzieci. Sunia jest mała i boję się, zeby nie była traktowana jak żywa zabawka. Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 2 minuty temu, Havanka napisał: Miałam Ci napisać, ze mimo wszystko zmieniłam ogłoszenia na Wrocław i wykupiłam odświeżenia na 7 dni. Odezwała się pani z pytaniem, czy Calineczka może byc z małymi dziećmi. Odpowiedziałam, że szukamy raczej domu bez małych dzieci. Sunia jest mała i boję się, zeby nie była traktowana jak żywa zabawka. Myślisz że to ta sama Pani? Jakby miała być traktowana jak żywa zabawka to oczywiście nie, ale jak żywa przytulanka to chyba by Hopci odpowiadało :) Brzmiała dość rozsądnie, wizytę i tak chciałabym przeprowadzić. Jeśli nie dla Hopci to dla jakiegoś psiaka może to być wymarzony domek. Quote
Havanka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Nie wiem, czy to ta sama pani, bo nie napisała gdzie mieszka. Po nieudanej adopcji Rambiego, do domu z dziećmi, wolałabym nie ryzykować. Tym bardziej, ze sunia jest mała i może sobie nie poradzić z nachalnością dzieci. Ale oczywiście, dom warto sprawdzić. Quote
Anecik Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Dobranoc mała kochana kruszynko Znajdę Ci najlepszy dom na świecie obiecuję. Quote
Anecik Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Dziewczyny z Wrocławia bardzo proszę o pomoc. Mam już 2 domki do sprawdzenia dla Hopci. Nie pozwólmy jej czekać. Quote
b-b Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Będzie trudno ...Nasz Poker się pochorowała i teraz musi wrócić do sił przed operacją. mila-ada jest z Wrocławia Quote
Anecik Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 28 minut temu, b-b napisał: Będzie trudno ...Nasz Poker się pochorowała i teraz musi wrócić do sił przed operacją. mila-ada jest z Wrocławia Pisałam do niej. Dziękuję Quote
b-b Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Pisałam do niej. Dziękuję A nasza anica ? Co prawda ma jutro też być na PA ale może i tu by mogła?:) Quote
szafirka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Dzięki temu, że jadąc po Hopcię i Gabrysia do anecik, wieźliśmy też Rambiego do DS, koszty transportu są mniejsze. Za podróż razem z opłaceniem bramek na A4 wyszło 174 zł. Po podzieleniu na 2 psiaki, transport wyniósł 87 zł. Quote
Tola Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 O 8.03.2016o19:08, anecik napisał: Już jestem Hopciu u Ciebie. Od wczoraj mamy ciężkie chwile. Za TM odszedł Lucek - tan którego obszczekiwałaś :) Nie możemy dojść do siebie. Współczuję i przytulam. Trzymam kciuki za najlepszy domek dla Hopci! Dziewczyny, a co ze sterylką, nowy dom będzie czekał? Quote
Tola Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 3 godziny temu, b-b napisał: Będzie trudno ...Nasz Poker się pochorowała i teraz musi wrócić do sił przed operacją. mila-ada jest z Wrocławia Ojej, to życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Wracaj do nas Poker jak najszybciej! Quote
Anecik Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 2 godziny temu, szafirka napisał: Dzięki temu, że jadąc po Hopcię i Gabrysia do anecik, wieźliśmy też Rambiego do DS, koszty transportu są mniejsze. Za podróż razem z opłaceniem bramek na A4 wyszło 174 zł. Po podzieleniu na 2 psiaki, transport wyniósł 87 zł. Haniu zapomniałam Ci powiedzieć że ja zapłacę za dwa psiaki. Mam troszkę pieniążków z bazarku kilometrowego, b-b też robiła bazarek kilometrowy a brakującą resztę podzielimy sobie na dwa psiaki z Gabi i się rozliczymy . Tzn informacja dla Ciebie jest tylko ta że ja zapłacę 187 zł 28 minut temu, Tola napisał: Współczuję i przytulam. Trzymam kciuki za najlepszy domek dla Hopci! Dziewczyny, a co ze sterylką, nowy dom będzie czekał? Jeden domek poczeka, drugi zrobiłby sam. Ale jak na razie to musimy oba sprawdzić. Piszę pw do Dziewczyn ale jakoś bez skutku. Quote
Tola Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Nie wydawaj anecik suczki bez sterylizacji, proszę. Quote
Anecik Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: Nie wydawaj anecik suczki bez sterylizacji, proszę. Ok. A co z Morelką? Quote
Recommended Posts