Havanka Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 25 minut temu, malagos napisał: O, już sie cieszę, bo Havanka ma cudne rączki i serce do ogłoszeń :) Szkoda tylko Malagosiu, ze tak trudno znaleźć dom Amisi. Quote
Anecik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Hopcia wita i melduje że jak tamte biegną na dwór to ona i tak zostaje z Panią. I w nocy też się załapała na kanapę choć było trudno, bo taki tam ścisk i warczą te Mimrony jak ktoś chce wejść. Tylko tej chudej rudej pozwalają bez warczenia. Ale nie dam się :) A jak ja szybko biegam, to mnie tylko Mimi potrafi dogonić - jakby zechciała się ruszyć. 1 Quote
Nadziejka Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Witam smokunie cudne smokunie z pozdrowieniem i przytulankami Quote
Anecik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Dostałam dziś sms od Pana Jacka, który podczytuje wątek Hopci i wraz z żoną zaoferowali ręcznie wykonane z drewna magnesy na lodówkę na bazarek. Są Artystami - Malarzami. Na pewno bęą cudne. Oczywiście bardzo chętnie przyjmę :D Dziękuję bardzo Pani Magdo i Panie Jacku. 1 Quote
Tola Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Bardzo się cieszę, ze pan Jacek i pani Magda właczą się do pomocy malutkiej, to bardzo wrażliwi ludzie, tak bardzo przezywali rozstanie z Hopcią. Quote
Bogusik Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Śliczna zimowa Hopcia :) A u nas już od tygodnia żonkile pięknie kwitną,a to przecież był luty....Trochę więc tej wiosenki dla Was kochane dziewczyny przesyłam :) Quote
Anecik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Dziękujemy Bogusiku za troszkę wiosny :) Quote
Anecik Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 27 minut temu, Gabryjella napisał: Tak sobie czytam i zastanawiam się, czy Hopcia nie była jedynaczką jakiejś starszej osoby, którą niestety przeżyła, a rodzina, jak to nie raz już bywało, pozbyła się kłopotu. W tym swoim nieszczęściu jest mała i śliczna, oby cudny domek się szybko znalazł. Bardzo możliwe. Na pewno była kanapowcem prowadzanym na smyczy, bardzo przytulaną jedynaczką. Zachowuje czystość w domu, pięknie robi stójki jak o coś prosi - ktoś ją tego nauczył. Nie ma czipa ale u weta była bardzo grzeczna, nie bała się nic a nic. A że Pan Jacek zadbał o to żeby nie miała robali i kleszczy to wet tylko podciął pazurki i dziewczynka czeka na dom. Quote
Havanka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Anecik, czy suni ktoś zrobił ogłoszenia? Jeżeli nie, to nie ma na co czekać. Piękne zdjęcia ma, tekst też już jest, tylko nie mam numeru tel. do kontaktu. jeżeli chcesz, mogę malutką trochę ogłosić. Quote
Anecik Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Nie robiłam na razie ogłoszeń bo chciałam to zrobić jak pojadą maluchy. Zaraz napiszę więcej ale ponieważ z malunią Mecią - Morelką jest trochę kiepsko postanowiłam że do hoteliku pojedzie Hopcia. Nie chcę narażać Morelki na długą podróż - wymioty, biegunka robią swoje, jest bardzo apatyczna i osłabiona. Uznałam że postaram się zapewnić jej równie dobrą opiekę jak Hania a u mnie jest jednak zdecydowanie mniej psiaków do "obróbki" :) Oczywiście wszystko ustaliłam z Tolą, szafirką i Panem Jackiem. Zaraz podam tą informację na wątkach i przepiszę deklaracje - prawie wszyscy zadeklarowali swą pomoc obojętnie czy dla Morelki czy dla Hopci. I jeszcze wpisałam Hopcie na wątek Oczywiście bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy Havanko, tylko może poczekajmy do soboty żeby Hopcia była już u szafirki. Dziękuję bardzo. Quote
Anecik Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Hopcia szaleje z Gabrysiem, jakoś się skumplowali wyjątkowo. Spała całą noc przy moim boku nawet się nie ruszyła. Ma apetyt, jest pełna energii, musimy jej szybciutko znaleźć wspaniały domek. Tu ekipa zamojska jeszcze w poniedziałek rano plus moje Mimronki oczywiście 1 Quote
Anecik Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Hopcia Kochana już w hoteliku. Jechała spokojnie, zresztą jak miała jechać jak to pies ideał. Wyjątkowo mokre pożegnanie :( Quote
b-b Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Tylko kilka dni z Wami a już serce pokochało i po niej płakało. Nie zrozumiem nigdy potworów wyrzucających swoje psiaki. 2 Quote
Havanka Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Na dobry początek pobytu u Szafirki, Calineczka ma już OLX na Zieloną Górę. Kontakt do Hani. http://olx.pl/oferta/calineczka-prawie-kieszonkowa-suczka-szuka-czlowieka-na-wlasnos-CID103-IDelyIN.html Quote
Anecik Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Dzięki Havanko. Ja wczoraj miałam urwanie głowy, wyjazd do Hani, Mecia do weta. telefony, telefony......Dziś jestem w pracy i tylko tak z doskoku przy kompie i właśnie miałam Cię Havanko prosić żebyś jutro zrobiła Hopeńce ogłoszenia. A tu już są :) Bardzo, bardzo dziękuję. Co prawda dziś Hania mówiła żeby w ogłoszeniach była mój telefon ale chyba nie będzie miała nic przeciwko. Piszę na pw z dziewczyną z dogo o Hopci ale tak niezobowiązująco. Hopcia już się zadomowiła u Hani, troszkę powarkiwała na początku na resztę bo wszystkie psiaki chciały ją poznać ale już jest bardzo dobrze. Bardzo się do niej przywiązałam. Moja kochana maleńka. Powodzenia okruszku. Quote
Havanka Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: Dzięki Havanko. Ja wczoraj miałam urwanie głowy, wyjazd do Hani, Mecia do weta. telefony, telefony......Dziś jestem w pracy i tylko tak z doskoku przy kompie i właśnie miałam Cię Havanko prosić żebyś jutro zrobiła Hopeńce ogłoszenia. A tu już są :) Bardzo, bardzo dziękuję. Co prawda dziś Hania mówiła żeby w ogłoszeniach była mój telefon ale chyba nie będzie miała nic przeciwko. Piszę na pw z dziewczyną z dogo o Hopci ale tak niezobowiązująco. Hopcia już się zadomowiła u Hani, troszkę powarkiwała na początku na resztę bo wszystkie psiaki chciały ją poznać ale już jest bardzo dobrze. Bardzo się do niej przywiązałam. Moja kochana maleńka. Powodzenia okruszku. Nie mam Twojego Anetko numeru telefonu, dlatego podałam kontakt do Hani. Dziś wieczorem zrobię resztę ogłoszeń. Quote
Tola Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Od wczoraj mam problem z pisaniem postów, nie otwiera mi się nowe okno, nie udaje mi się cytować - czy ktos ma podobnie? Na zamojski od paru minut nie próbuje wstawić wstawić zdjęć psa - bez powodzenia. Hopcia jest śliczna,mądra - na pewno szybciutko znajdzie domek. Trzymam kciuki! Quote
Anecik Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Rozmawiałam z Hanią i wiem że Hopcia już się zaaklimatyzowała. Będziemy powoli umawiać sterylkę i hop do domciu Hopcia. Quote
Recommended Posts