Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

No chyba :)

No kto by wariatuńcia trzymał tak długo. Mimronki doprowadza do depresji :D

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

To odżyła pannica :)

Po prostu chyba mi psiaka podmienili. Ale takich chudych rudych to dużo nie ma.

Posted

Dzień dobry Hopciu :) i wszystkim zaglądającym.

Klarują się wizyty. Poprosiłam mila-ada i chyba będą w sobotę. Obie Panie czekają. Nie chcę nic sugerować więc nic na razie nie napiszę :) Domek fajny i bardzo fajny - wizyta pomoże w wyborze.

Posted
7 minut temu, anecik napisał:

Jutro jedna wizyta o 14.00. Proszę o zaciskanie kciuków :)

Obiadu nie zrobię ale kciuki będą zaciśnięte!

Posted
29 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

I co z Hopciowym domkiem? Wiadomo coś? Deklaracja za marzec wpłacona. 

Pierwsza wizyta o 14.00 dziś a druga chyba dopiero w środę. W poniedziałek szafirka ma umawiać sterylkę i zobaczymy co wyjdzie z wizyt,

Posted

Mila-ada już po wizycie.

Kazała pakować Hopsię po sterylce do swojego domu. Zwierzolubne małżeństwo 53 - latków z równie zwierzolubnymi dorosłymi dziećmi. Teraz tylko ustalenie sterylki, bazarek na nią i heja do domu :)

Oczywiście druga wizyta w środę się odbędzie ale te malunie dzieci jakoś mi nie pasują do Hopci. Ona ma być jedyna - a tam pewnie byłaby duża konkurencja :)

Pani Magdo i Panie Jacku - nie martwcie się już. Mówiłam że znajdę Hopsi najlepszy domek i znajdę :)

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

Mila-ada już po wizycie.

Kazała pakować Hopsię po sterylce do swojego domu. Zwierzolubne małżeństwo 53 - latków z równie zwierzolubnymi dorosłymi dziećmi. Teraz tylko ustalenie sterylki, bazarek na nią i heja do domu :)

Oczywiście druga wizyta w środę się odbędzie ale te malunie dzieci jakoś mi nie pasują do Hopci. Ona ma być jedyna - a tam pewnie byłaby duża konkurencja :)

Pani Magdo i Panie Jacku - nie martwcie się już. Mówiłam że znajdę Hopsi najlepszy domek i znajdę :)

Anecik, a coś więcej o wybranym domku? Gdzie zamieszka Hopcia; w bloku? Czy w pobliżu są tereny do spacerów? Sorry, ale jestem bardzo ciekawa.

Też wybrałabym dom z dorosłymi dziećmi.

Posted

Ale się cieszę!

Ja tez stawiałam na ten domek z dorosłymi dziećmi.

Hopcia to ewidentnie typ jedynaczki - dom bez dzieci i innych zwierzaków. !

Z Czekoladką, która w schronie czeka na wyjazd  będzie podobniek,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig