Frotka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bannerek świetny. Zaraz sobie wkleję. Quote
Asior Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Frotka, nie dawaj entera między adresem www.ktoz.blox.pl, bo teraz masz za wysoki podpis i Ci usuną.. Quote
_ogonek_ Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Asior'] na razie na szybko taki.... podlinkowany nie widze go..... :crazyeye: Quote
Asior Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='AdaK']nie widze go..... :crazyeye: jak to nie widzisz?? Quote
_ogonek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dziś już widzę :-o, no i hopka do podpisu :lol:. Quote
_ogonek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asior napisał(a):jak Cię mod dorwie :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to będę miała śliczny obrazek :roll: Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 eeeno, było mówić, to bym Ci taki sam zrobiła :diabloti: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Frotko ,jestem co tydzien u psiakow .Alma i Ares jedza mi juz zreki .Asia i Amik sie jeszcze boja , potrzebowlam bym obrozek dla Amika i Aresa ,a dla dziewczynek Szeleczek bo po Irysku w nastepnej kolejnosci chciala bym je zabierac do kundla ale bez tych akcesoriow nie da rady.:shake: Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Frotko ,jestem co tydzien u psiakow .Alma i Ares jedza mi juz zreki .Asia i Amik sie jeszcze boja , potrzebowlam bym obrozek dla Amika i Aresa ,a dla dziewczynek Szeleczek bo po Irysku w nastepnej kolejnosci chciala bym je zabierac do kundla ale bez tych akcesoriow nie da rady.:shake: A to chodzi o przenośnię czy dosłownie? :eviltong: No to ludzie: Szelki potrzebne! Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 AdaK napisał(a):A to chodzi o przenośnię czy dosłownie? :eviltong: No to ludzie: Szelki potrzebne! Doslownie ,potrzebuje szelek dla dziewczynek:loveu: A Ares ostatnio ukradl nam woreczek z karma ,a potem zakopal i jak Asia sie zblizyla to tylko raz warkna ,a ona czołgając sie odeszla ,:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Doslownie ,potrzebuje szelek dla dziewczynek:loveu: A Ares ostatnio ukradl nam woreczek z karma ,a potem zakopal i jak Asia sie zblizyla to tylko raz warkna ,a ona czołgając sie odeszla ,:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ja mam w domu szelki, ale jakiej wielkosci są te szuczki?? Bo to na sunie wielkości Yoko (tej od willaski) Quote
zulugula Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Czy sunie mieszkały wcześniej w domku, czy na zewnątrz? W zasadzie to interesuje mnie, czy będą się odpowiednio zachowywały po zamknięciu w mieszkaniu: czystość, brak hałasu i niszczenia. Czy były sprawdzane na koty? Jakiej są wielkośći? Quote
Frotka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Są nieduże, do kolana. Szczegółowe informacje poda Ci Foksia albo PaulinaB. Ja mogę powiedzieć jak to wyglądało kiedy mieszkały z właścicielką. Mieszkały wtedy w domu ale w bardzo specyficznych warunkach, u osoby z tendencją do zbierania przedmiotów. Skakały po wszystkich sprzętach - stole, krzesłach, łózkach, piecu. Zdarzało im się brudzić w domu. Żyły w stadzie a stado zwykle bywa hałaśliwe, bo jeden szczekający pies dopinguje drugiego. Osoba która chce adopctowac te psy powinna uzbroić się w cierpliwość. Z tego samego terenu mamy malutkie psy (do 30 cm w kłębie) z klatek na króliki, które są krócej w hotelu ale są pewniejsze pod względem socjalizacji i umiejętności zachowania się wśród innych zwierząt i ludzi: www.ktoz.blox.pl/2009/03/Psy-z-klatek-na-kroliki.html Quote
Asior Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 FROTUŚ... MUSISZ OCZYSCIĆ SKRZYNKĘ BO DOBIĆ SIĘ DO CIEBIE NIE MOGĘ... Napisz czy wrzuciła byś Brytana i Gonziaka na stronę KTOZ-u.... I czy odebrałaś moje esemesy dot tego psa z garaży..... Quote
zulugula Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: Apel o pomoc dla pieska ze schroniska w Mysłowicach. Mogę zabrać do Wawy. Trzeba jakoś mu pomóc, bo bardzo cierpi, a wet go nie leczy. Psiak drapie oko (zakażenie = TM) rozrywając dalej ranę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-myslowice-pilne-dt-ogl-psy-z-jaworzna-odlowione-przez-sm-110356/index66.html#post12110914 Quote
Frotka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Są ogłoszone na stronie krakowskiego toz i na stronie gazety wyborczej. Ogłaszała je też waldi, która robiła akcję mailingową z rozsyłaniem apeli o adopcję do znajomych. Były też ogłoszenia w prasie i plakaty w lecznicach. Innych ogłoszeń nie było. Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z adopcją jest trudno,bo każdy zapsiony na maxa.Nie zapominamy o sierotach-dziś pójdzie drobna wpłata dla biedulek.Wesołych świat mimo wszystko nasze kochane drobinki. E+W Quote
terra Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W ciągu najbliższych dni postaram się zrobić jakieś ogłoszenia, tylko muszę poczytać dokładnie wątek, bo nie rozróżniam jeszcze psiaków :oops:. Quote
Frotka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dziękujemy! :Rose::Rose::Rose: Na tym wątku jest połówka psów Pani M., bo druga czwórka, mniej zsocjalizowana, siedzi w innym hotelu i na razie nie nadaje się do adopcji. Quote
Recommended Posts