_ogonek_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 O! mam :-) [malopolskie] Goldek (tylko w weekendy w obrębie Krakowa) [malopolskie] black_sheep [malopolskie] aisaK [malopolskie] Nanami [malopolskie] t_kasiek (mogę pomóc w miare mozliwości, ale bardzo przezywam kazda wizyte w schronisku) [malopolskie] weszka [malopolskie] JagnaP [malopolskie] Soshka (mogę psrtykać czwartek-niedziela) [malopolskie] pietrobus [malopolskie] Patia [malopolskie] kiwi (moge zrobić całkiem fajne foty) [malopolskie] liryka [malopolskie] salibinka (na terenie Krakowa służę EOSem :)) [malopolskie] Drako [malopolskie] jagienka42 [malopolskie] Anashar (Canon EOS 400D (foto) + Sony DCR DVD109E (film)) [malopolskie] Yorija [malopolskie] malade (Nikon D40) [malopolskie] asior [malopolskie] magmac [malopolskie] Patkant Możecie popatrzu\yć... Quote
PaulinaB Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Witam:) Przesyłam pare zdjec psiaków, niestety tyle wyszło, trudno było je uchwycić bo psiaki uwielbiają biegac po ogrodzie i za nic sobie mają pozowanie do zdjec;) Amik, ten czarny psiak uwielbia sie bawic gumowym kurczakiem:loveu: Poza tym wszystkie chuligany:loveu: robią sie coraz bardziej przyjazne, chetnie jedzą z reki, są strasznym łakomczuchami, powolutku ale do przodu:cool3: Quote
_ogonek_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 hopka ślicznotki :loveu: piękne zdjęcia i tak :D Quote
Frotka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Foksia zrobiła psom nowe, piękne zdjęcia. Wyślę Ci mailem, bo nie mogę ich załadować. Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Proszę bardzo :-) To chyba tu miałam te zdjęcia wkleić, prawda? :oops: Quote
irenaka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 W końcu znalazłam wątek. Frotko! Śledzę Cię;) Mam zdjęcia psiaków z soboty, może się przydadzą. Quote
Frotka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Foksiu, Irenko - bardzo, bardzo dziękuję! :Rose::Rose::Rose: Quote
_ogonek_ Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Frotko, wrzć może parę zdjęć do pierwszego postu, dobrze? (tam gdzie mi wysłałaś na maila tylko 2 były?) Quote
irenaka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jeżeli potrzebujecie jakieś zdjęcie w dużej rozdzielczości, to podaję mail do mnie: irenaka7@wp.pl Quote
kometa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 FROTKO-pisalam do Ciebie pw ale masz zaladowana skrzynke.. jesli tamta sprawa jest aktualna to odezwij sie prosze na madziorek23@poczta.onet.pl pozdrawiam Quote
Frotka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Ciągle aktualne. Wysłałam Ci po raz drugi zdjęcia. Widocznie poprzednie nie doszły. Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Mało osób na wątku... Przydałyby si.ę banerki, przecież zdjęcia już ładne są... Quote
Frotka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 AdaK napisał(a):Mało osób na wątku... Przydałyby si.ę banerki, przecież zdjęcia już ładne są... Bannerki i ogłoszenia :help1: Quote
Recommended Posts