Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sciskamy  za wszystko nowe lepsze stokroc

handziu a czy bedzie tydzien poltora , czy jest mozliwosc ze iskierka  bedzie mogla zostac u Mureczkow dluzej?

Posted
3 godziny temu, Nadziejka napisał:

Piekna przepiekna serdunko kakane cudne

slemy fluidy  wszystkiego zdrowenka i najlepsiutkiego dla sunienki Miszenki57mininatalmagiagifs.gif

handziu te wszystkie wplaty sa od cudnych ciotek z bazareczku

18 zł  - nadziejka z bazarku

5 zł - Xibabla

3 zł - Gabi79

10 zł - Elf i Mango

5 zł - anecik

wiem :) juz wpisałam w opis :) Dziękuję :)

Posted

Pojechała moja kochana Miszeńka. Ciężko to przeżywam do tej pory. Bardzo było mi żal się z nią żegnać :( Ale wiem, że tak trzeba było... Mam kilka ostatnich zdjęć, resztę przesyłać będzie Murka.

2hn58p4.jpg

2qw22s0.jpg

jry2hy.jpg

• Upvote 1
Posted

Serducko kokane pojechalo Kocham Cię

najlepszego niuniu cudna najlepsiutkiego obys byla zdrowsza i juz tylko radosna szczesliwa

trzymamy sciskamy calunki czas

Posted

ja nie janiol ...jeno schorowany gonzalesik stara filharmonija ......hihi ...handziu ale ja nie wazna

pisz kokana czy niunia bedzie mogla ostac dluzej u cudnych Mureczkow?

Posted

ja wiem, ze Ty jestes gonazalesik :)

U Mureczków będzie mogła zostać, ale najpierw musi na operację pojechać biedulka moja. A potem chciałabym jej domek znaleźć, ale czy to się uda, to się okaże...

Posted

Matko Ziemio nasza jedyna

daj sile i zdrowko daj zycia wiecej

dla tej cudnej istotki

handziu ja jeszcze jakis pieniazeczek wplace jeno niewiem kiedy alle postaram

to bedzie od naszej skarbenki Pipuni ktora nam w listopadzie ...umieralal na rekach ...ech ... i swiat sie skonczyl wtedy ...wsycko sie skonczylo ....ale na chwile jeno na kilka dni sie skonczylo ...boc dalysmy rade odzylysmy po wielu cierpieniach

mam nadzieje ze jeszcze damy rade dalej i dalej ku zyciu

pozdrawiam sciskam ,boc przecie ta ioperacja o ludu moj ludu

sciskamy z nasza pipunia slemy fluidy dobruskie dla iskiereczki

• Upvote 2
Posted

Dzwoniłam do Murki, sunia ma się dobrze :)

Kasia potem wejdzie i coś tam napisze troszkę :)

Wpłynęło 30 zł od bakusiowej z bazarku Nadziejki i od Poker 10 zł :) dzięki serdeczne !!!

• Upvote 1
Posted

Jeszcze wrzucę fotki z pakowania:)

2cce2ea5d0f94b4bgen.jpg

7a03034d136982f8gen.jpg

Suńka jest przesympatyczna. Bardzo ładnie jechała samochodem, jak ją wyprowadziłam już na miejscu to od razu zrobiła siku i koopę. 

Dzisiaj - jakie było moje zdziwienie - sama z wybiegu wróciła do swojego boksu. Jest bardzo złakniona człowieka, pędzi na byle klepnięcie w nogę czy cmoknięcie.

Cudowna suńka. Na razie jest sama w boksie i na wybieg też wychodzi sama, bo handzia mówiła, że powarkuje na inne psy. Jak się troszkę zadomowi to będzie próbowali zapoznawać ją z innymi psami, jestem dobrej myśli. Na pewno ma tendencję do bronienia przed innymi psami miski, bo w boksie jak sobie rozsypała karmę (może na dnie miski jest lepsza??) i inne psy przechodziły obok to warczała ostrzegawczo.

Za transport wyszło Miszki 25 zł.

Całość trasy (hotel - Lublin - Zamość - hotel) to 122 zł i podzieliłam dla Kejli, która jechała do Lublina 72 zł, a dla Miszki i terrieki 50 zł.

• Upvote 2
Posted

Zagladam sciskam calunki czas

jak dobrze ze juz u Mureczkow

polecialo troszenke  pieniazeczkow dla Miszenki od Pipini mojej

z badan nam dzis ostaly,to sie dzielimy z iskiereczka 0heart.gif

Posted
2 godziny temu, Murka napisał:

Jeszcze wrzucę fotki z pakowania:)

2cce2ea5d0f94b4bgen.jpg

7a03034d136982f8gen.jpg

Suńka jest przesympatyczna. Bardzo ładnie jechała samochodem, jak ją wyprowadziłam już na miejscu to od razu zrobiła siku i koopę. 

Dzisiaj - jakie było moje zdziwienie - sama z wybiegu wróciła do swojego boksu. Jest bardzo złakniona człowieka, pędzi na byle klepnięcie w nogę czy cmoknięcie.

Cudowna suńka. Na razie jest sama w boksie i na wybieg też wychodzi sama, bo handzia mówiła, że powarkuje na inne psy. Jak się troszkę zadomowi to będzie próbowali zapoznawać ją z innymi psami, jestem dobrej myśli. Na pewno ma tendencję do bronienia przed innymi psami miski, bo w boksie jak sobie rozsypała karmę (może na dnie miski jest lepsza??) i inne psy przechodziły obok to warczała ostrzegawczo.

Za transport wyszło Miszki 25 zł.

Całość trasy (hotel - Lublin - Zamość - hotel) to 122 zł i podzieliłam dla Kejli, która jechała do Lublina 72 zł, a dla Miszki i terrieki 50 zł.

Bardzo dziękuję za nowe wieści, czekam na nie od rana :) Moja kochana Miszeńka :)

• Upvote 1
Posted

Spokojnej nocy Miszenko

niechaj sie wszystko najlepsze najcudowniejsze wysni

handziu jeszcze zapomnialam wpisac widisz serce

ze te kwote za przejazd transport iskiereczki, biore na siebie te 25 zl , tylko wplace za kilka dni napewno

• Upvote 1
Posted

Zagladam  laluniu z pozdrowieniem ogromnym ogromnym1110.gif

badz silna laluniu

handziu przesylam dobre fluidy

nie przejmuj ciociu bardzo swiatem zlym otaczajaym, wszak teraz kazdy kazdego jest gotow  poniewierac ....tak podly swiat tak podli ludzie

wszedzie wszedzie

bardzo zle dzieje  boc tylko nienawisci ..zawisci , podlosci ....a szkoda dnia kazdego

szkoda kazdej chwiklki przeciez , wielu wielu tego nie ceni nie widzi i nawet nie stara sie zrozumiec ..ech .

Posted

Kolejne serce przybieglo na bazarus  cegielenka od

naszej kotunkowej 1111.gif Maruda666  cegielka zycia 10 zl

witaj Kasiu witaj

spokojnej nocki wszystkim naszym i nie naszym lapenkom

spokojnego dobruskiego zycia