Nadziejka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Sciskamy za wszystko nowe lepsze stokroc handziu a czy bedzie tydzien poltora , czy jest mozliwosc ze iskierka bedzie mogla zostac u Mureczkow dluzej? Quote
handzia Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Piekna przepiekna serdunko kakane cudne slemy fluidy wszystkiego zdrowenka i najlepsiutkiego dla sunienki Miszenki handziu te wszystkie wplaty sa od cudnych ciotek z bazareczku 18 zł - nadziejka z bazarku 5 zł - Xibabla 3 zł - Gabi79 10 zł - Elf i Mango 5 zł - anecik wiem :) juz wpisałam w opis :) Dziękuję :) Quote
handzia Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Pojechała moja kochana Miszeńka. Ciężko to przeżywam do tej pory. Bardzo było mi żal się z nią żegnać :( Ale wiem, że tak trzeba było... Mam kilka ostatnich zdjęć, resztę przesyłać będzie Murka. 1 Quote
Nadziejka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Serducko kokane pojechalo najlepszego niuniu cudna najlepsiutkiego obys byla zdrowsza i juz tylko radosna szczesliwa trzymamy sciskamy calunki czas Quote
handzia Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Dziekuję kochana Nadziejko :) Jesteś aniołem jakimś chyba :) Quote
Nadziejka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 ja nie janiol ...jeno schorowany gonzalesik stara filharmonija ......hihi ...handziu ale ja nie wazna pisz kokana czy niunia bedzie mogla ostac dluzej u cudnych Mureczkow? Quote
handzia Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 ja wiem, ze Ty jestes gonazalesik :) U Mureczków będzie mogła zostać, ale najpierw musi na operację pojechać biedulka moja. A potem chciałabym jej domek znaleźć, ale czy to się uda, to się okaże... Quote
Nadziejka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Matko Ziemio nasza jedyna daj sile i zdrowko daj zycia wiecej dla tej cudnej istotki handziu ja jeszcze jakis pieniazeczek wplace jeno niewiem kiedy alle postaram to bedzie od naszej skarbenki Pipuni ktora nam w listopadzie ...umieralal na rekach ...ech ... i swiat sie skonczyl wtedy ...wsycko sie skonczylo ....ale na chwile jeno na kilka dni sie skonczylo ...boc dalysmy rade odzylysmy po wielu cierpieniach mam nadzieje ze jeszcze damy rade dalej i dalej ku zyciu pozdrawiam sciskam ,boc przecie ta ioperacja o ludu moj ludu sciskamy z nasza pipunia slemy fluidy dobruskie dla iskiereczki 2 Quote
handzia Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Dzwoniłam do Murki, sunia ma się dobrze :) Kasia potem wejdzie i coś tam napisze troszkę :) Wpłynęło 30 zł od bakusiowej z bazarku Nadziejki i od Poker 10 zł :) dzięki serdeczne !!! 1 Quote
handzia Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Mam kolejne wpłaty :) od Radka - 20 zł i od beli51 - 5 zł :) Naprawdę bardzo Wam dziękuję, zawsze można na Was liczyć :) Quote
Murka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Jeszcze wrzucę fotki z pakowania:) Suńka jest przesympatyczna. Bardzo ładnie jechała samochodem, jak ją wyprowadziłam już na miejscu to od razu zrobiła siku i koopę. Dzisiaj - jakie było moje zdziwienie - sama z wybiegu wróciła do swojego boksu. Jest bardzo złakniona człowieka, pędzi na byle klepnięcie w nogę czy cmoknięcie. Cudowna suńka. Na razie jest sama w boksie i na wybieg też wychodzi sama, bo handzia mówiła, że powarkuje na inne psy. Jak się troszkę zadomowi to będzie próbowali zapoznawać ją z innymi psami, jestem dobrej myśli. Na pewno ma tendencję do bronienia przed innymi psami miski, bo w boksie jak sobie rozsypała karmę (może na dnie miski jest lepsza??) i inne psy przechodziły obok to warczała ostrzegawczo. Za transport wyszło Miszki 25 zł. Całość trasy (hotel - Lublin - Zamość - hotel) to 122 zł i podzieliłam dla Kejli, która jechała do Lublina 72 zł, a dla Miszki i terrieki 50 zł. 2 Quote
Nadziejka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Zagladam sciskam calunki czas jak dobrze ze juz u Mureczkow polecialo troszenke pieniazeczkow dla Miszenki od Pipini mojej z badan nam dzis ostaly,to sie dzielimy z iskiereczka Quote
handzia Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 2 godziny temu, Murka napisał: Jeszcze wrzucę fotki z pakowania:) Suńka jest przesympatyczna. Bardzo ładnie jechała samochodem, jak ją wyprowadziłam już na miejscu to od razu zrobiła siku i koopę. Dzisiaj - jakie było moje zdziwienie - sama z wybiegu wróciła do swojego boksu. Jest bardzo złakniona człowieka, pędzi na byle klepnięcie w nogę czy cmoknięcie. Cudowna suńka. Na razie jest sama w boksie i na wybieg też wychodzi sama, bo handzia mówiła, że powarkuje na inne psy. Jak się troszkę zadomowi to będzie próbowali zapoznawać ją z innymi psami, jestem dobrej myśli. Na pewno ma tendencję do bronienia przed innymi psami miski, bo w boksie jak sobie rozsypała karmę (może na dnie miski jest lepsza??) i inne psy przechodziły obok to warczała ostrzegawczo. Za transport wyszło Miszki 25 zł. Całość trasy (hotel - Lublin - Zamość - hotel) to 122 zł i podzieliłam dla Kejli, która jechała do Lublina 72 zł, a dla Miszki i terrieki 50 zł. Bardzo dziękuję za nowe wieści, czekam na nie od rana :) Moja kochana Miszeńka :) 1 Quote
handzia Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Jutro wyślę pieniążki :) Dzięki Kasiu, że zajęłaś się naszymi suniami :) Quote
Nadziejka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Spokojnej nocy Miszenko niechaj sie wszystko najlepsze najcudowniejsze wysni handziu jeszcze zapomnialam wpisac widisz serce ze te kwote za przejazd transport iskiereczki, biore na siebie te 25 zl , tylko wplace za kilka dni napewno 1 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Zagladam laluniu z pozdrowieniem ogromnym ogromnym badz silna laluniu handziu przesylam dobre fluidy nie przejmuj ciociu bardzo swiatem zlym otaczajaym, wszak teraz kazdy kazdego jest gotow poniewierac ....tak podly swiat tak podli ludzie wszedzie wszedzie bardzo zle dzieje boc tylko nienawisci ..zawisci , podlosci ....a szkoda dnia kazdego szkoda kazdej chwiklki przeciez , wielu wielu tego nie ceni nie widzi i nawet nie stara sie zrozumiec ..ech . Quote
Xibalba Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 I ja zaglądam z pozdrowieniami dla suni i opiekunów. Dobrej nocy wszystkim :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Kolejne serce przybieglo na bazarus cegielenka od naszej kotunkowej Maruda666 cegielka zycia 10 zl witaj Kasiu witaj spokojnej nocki wszystkim naszym i nie naszym lapenkom spokojnego dobruskiego zycia Quote
handzia Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Nadziejko wpłynęło 15 zł od Ciebie i od Pipisi. :) Bardzo dziękuję :) Quote
handzia Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Wysłałam 25 zł za transport Miszki do hotelu. Quote
handzia Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Wstawiam paragon za obrożę kiltix, kupiłam ją juz pare dni wcześniej, ale zapomniałam wstawić :( za dużo ostatnio się dzieje. Quote
elficzkowa Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Zaglądam do Księżniczki. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 6 godzin temu, elficzkowa napisał: Zaglądam do Księżniczki. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. i ja zaglądam z nadzieją. 1 Quote
Recommended Posts