Jump to content
Dogomania

Dianka ...9 kg psa...w nowym domu..:)))))

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Przepraszam ,ze jeszcze poproszę o zmianę treści ogłoszenia. To ,że pani jest chora to prawda, ale ona jest młodsza od nas.  Będzie niezręcznie jak sunię zechce adoptować osoba faktycznie starsza. Może napisać tylko ,ze ze względu na stan zdrowia i sytuację rodzinną.

Sądziłam,że jest starszą osobą i chorą.Zmieniłam.

http://olx.pl/oferta/diana-mala-czarnulka-szuka-domu-CID103-IDecW6d.html

Posted

Witaj Olenko:-D  ... kiedyś ogłaszałam starszego jamniczka .... w adopcjach starszych psów?! czy jakoś ,tak?..  nie mogę odnaleźć linku, czy może ktoś zna tą Fundację?...

Posted
21 godzin temu, Olena84 napisał:

jamniki niczyje?

... raczej nie!... jamnikowata to ona nie jest!oczko2.gif

17 godzin temu, Anula napisał:

Havanka,ogromne podziękowanie składam Tobie za ogłoszenia.Jesteś Kochana.DZIĘKUJĘ.

i ja również! jesteś nieoceniona Havanko:kwiaty4:

Posted
18 godzin temu, Anula napisał:

Havanka,ogromne podziękowanie składam Tobie za ogłoszenia.Jesteś Kochana.DZIĘKUJĘ.

53 minut temu, anica napisał:

... raczej nie!... jamnikowata to ona nie jest!oczko2.gif

i ja również! jesteś nieoceniona Havanko:kwiaty4:

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Posted

U mnie cisza...a kobieta do mamy znow wczoraj wypisywala, ze nie ma kontaktu z ta pania (o Poker pewnie chodzilo) i kto ogloszenia robi.Ona chyba myslala, ze rzuci haslo "zabrac psa" i ktos zaraz jej dom niwy znajdzir, chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, ze to trudne.

Posted

Ja wysiadłam zdrowotnie i plakatów jeszcze w tym tygodniu nie mam szansy.

Mówiłam kobiecie ,że wyadoptowanie Dianki nie będzie łatwe.

Posted

Są ogłoszenia Havanki na szczęście!  pomyślę czy potrafię coś z tym zrobić?  (w sensie ogłoszenia dodatkowe?)
Dokładnie Tak!  ....  Poker ,żeby mogła pomagać musi teraz, pomóc sobie!

Posted

OLX na Wrocław jest nadal wyróżnione,pilnuję tego.Może jeszcze zrobić OLX na Poznań,tylko w razie czego,kto zawiezie Diankę gdyby była taka potrzeba.

Zapytania też nie miałam ani jednego na mail.Przydały by się może lepsze zdjęcia i podmiana tych,które są.

Posted
O 16.03.2016o10:18, Anula napisał:

Zapłaciłam oprócz wyróżnionego OLX 6,00zł za ukazywanie się ogłoszenia na pierwszej stronie przez 7 dni.Może ktoś wypatrzy Diankę.

http://olx.pl/oferta/diana-mala-czarnulka-szuka-domu-CID103-IDecW6d.html

... i chyba nie udało się! wychodzi mi że dzisiaj mija te 7dni? i ciiiiicho :(

szukałam i znalazłam!  może tutaj też szukać pomocy dla Dianki?  http://www.psiegranemarzenia.pl/informacje.php

Posted

Jak się termin skończy wyróżnienia na 7 dni to wyróżnię dalej.Kontakt jest podany do Poker ale Poker nic nie pisała aby ktoś był zainteresowany Dianą.

Od: dzisiaj 
Do: 17 kwi

351805725_2_94x72_diana-mala-czarnulka-s

Diana-mała czarnulka szuka domu

Za darmo

0

Wyróżnione do 27 mar

Statystyki:
  Wyświetleń: 518
 Tel: 31
 GG: 0
 Obserwuje: 3

Posted

Dziś miałam zwiadowczy telefon z Wrocławia w sprawie Dianki.Pani brzmiała bardzo sensownie. Nie wiem czy coś dobrego wyniknie, bo pani zaczęła poszukiwania od Dianki.

Odczekam kilka dni i zadzwonię do niej.