Jump to content
Dogomania

Uwolniona zza schroniskowych krat - ktoś adoptował Karinke. Będzie inna bida.

Recommended Posts

Posted

Karinkę ktoś adoptował ze schroniska zanim zdążyła do mnie pojechać. W zamian pojedzie inna bidusia. Wątek zamknę gdy będą zdjęcia nowej

tymczasowiczki,

Kolejna bida z Zamościa. Mam nadzieję że szybko znajdzie domek. A że jest taka sama jak moje psiaki MIMRONKI czyli Mimi (adoptowana od Poker) i Roni (wzięty ze schroniska w Łowiczu) to nie mogłam się oprzeć.

Tym sposobem mała znalazła u mnie dom tymczasowy i w niedzielę 28.02.2016 roku musi pokonać drogę z Zamościa w okolice Pyrzowic.

Wiemy że ma 2 latka, siedzi w boksie zewnętrznym i jest wysterylizowana. I więcej nic...

Aha...        Havanka nadała jej imię Karinka. Myślę że będę jej mówić Inka, Inusia  :)

Zdjęcia zza schroniskowych krat

P1200170.JPG.c06580576d420f763895a498c1d

P1200172.JPG.b56e518c821b471fd3dd54afce1

P1200173.JPG.ca768e96d413247d2979946beb9

P1200174.JPG.310ca8913d83911448838b682fb

Cudo prawda?

Posted

Zapisuję się u ślicznego czupiradełka.

Anecik - kocham, kocham, kocham http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Potrzebne pomysły na transport, bo ja na razie nie mam nic nawet do Krakowa :(

Posted
35 minut temu, anecik napisał:

Poszukujemy Dobrych Dusz, które wspomogą finansowo Karinkę w transporcie z Zamościa do Pyrzowic.

Będzie bazarek km, może uda się uzbierać

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Zapisuję się u ślicznego czupiradełka.

Anecik - kocham, kocham, kocham http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Potrzebne pomysły na transport, bo ja na razie nie mam nic nawet do Krakowa :(

Godzinę temu, b-b napisał:

Jestem i zabieram się za kilometrowy bazarek dla dziewczyny :)

Godzinę temu, Havanka napisał:

Anetko, bardzo się cieszę, ze Karinka pojedzie do Ciebie. Jej szanse na dom teraz będą bardzo duże !

Godzinę temu, Gabi79 napisał:

Melduję się u cudnej Ineczki!!!

32 minut temu, Gusiaczek napisał:

Jestem i ja, dobry wieczór :)

Witajcie Dziewczyny u Karinki - Ineczki :)

30 minut temu, b-b napisał:

Kilometrowy bazarek dla Karinki :)

Dzięki serdeczne Bogdusiu :) Biegnę

Posted

Melduję się i ja.

Ktoś pisał ,ze kudlataja szuka transportu do Katowic dla psa i kota.Może by tak połączyć siły? koszty sie rozłożą na 3 stworzenia.

Posted

I ja jestem u Kariny.Byłam także na bazarku wspomóc malunią.Teraz będziemy odliczać dni do wolności Karinki.Jak ja się cieszę,że anecik zdecydowała się pomóc okruszkowi.

Posted
18 minut temu, elik napisał:

Niesamowite :)

Psiaki ze schroniska w Zamościu idą, jak świeże bułeczki :)

Witaj elik :)

17 minut temu, Poker napisał:

Melduję się i ja.

Ktoś pisał ,ze kudlataja szuka transportu do Katowic dla psa i kota.Może by tak połączyć siły? koszty sie rozłożą na 3 stworzenia.

Witaj Pokerku.

Tam chodzi chyba o psa, kota i królika. Myśleli że jest jakiś bus wynajęty - a to zwykła osobówka. Pisałam tam na wątku. na razie Tola jeszcze czegoś szuka, żeby chociaż troszkę oddalić się od Zamościa.

10 minut temu, Anula napisał:

I ja jestem u Kariny.Byłam także na bazarku wspomóc malunią.Teraz będziemy odliczać dni do wolności Karinki.Jak ja się cieszę,że anecik zdecydowała się pomóc okruszkowi.

Witaj Anulko. Dziękuję za wsparcie. Aż żal tam jechać po jednego psiaka. Nie chce ktoś w pobliżu jakiegoś tymczsika z Zamościa :)

Posted
8 minut temu, anecik napisał:

Witaj elik :)

Witaj Pokerku.

Tam chodzi chyba o psa, kota i królika. Myśleli że jest jakiś bus wynajęty - a to zwykła osobówka. Pisałam tam na wątku. na razie Tola jeszcze czegoś szuka, żeby chociaż troszkę oddalić się od Zamościa.

Witaj Anulko. Dziękuję za wsparcie. Aż żal tam jechać po jednego psiaka. Nie chce ktoś w pobliżu jakiegoś tymczsika z Zamościa :)

No my na razie mamy Effi i Rambi u szafirki a więc nie możemy sobie pozwolić na pomoc trzeciemu psu.Pewnie,że fajnie by było z transportem bo tylko by trzeba było dojechać do Pyrzyc,Katowic.

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

No my na razie mamy Effi i Rambi u szafirki a więc nie możemy sobie pozwolić na pomoc trzeciemu psu.Pewnie,że fajnie by było z transportem bo tylko by trzeba było dojechać do Pyrzyc,Katowic.

Nie, nie ja myślałam Anulu o jakimś BDT tu w pobliżu mnie.

Pyrzowice czyli Lotnisko w Pyrzowicach :) Pyrzyce to gdzie indziej

6 minut temu, Bogusik napisał:

Tu sobie zapiszę wątek Karinki i idę zaglądnąć na bazarek kilometrowy....:)

Witaj Bogusiu serdecznie :)

Posted
6 minut temu, Anula napisał:

No tak Pyrzyce są u góry,pokiełbasiło się mi.

Kołbaskowo też gdzie indziej :D  :D   :D