Anecik Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Karinkę ktoś adoptował ze schroniska zanim zdążyła do mnie pojechać. W zamian pojedzie inna bidusia. Wątek zamknę gdy będą zdjęcia nowej tymczasowiczki, Kolejna bida z Zamościa. Mam nadzieję że szybko znajdzie domek. A że jest taka sama jak moje psiaki MIMRONKI czyli Mimi (adoptowana od Poker) i Roni (wzięty ze schroniska w Łowiczu) to nie mogłam się oprzeć. Tym sposobem mała znalazła u mnie dom tymczasowy i w niedzielę 28.02.2016 roku musi pokonać drogę z Zamościa w okolice Pyrzowic. Wiemy że ma 2 latka, siedzi w boksie zewnętrznym i jest wysterylizowana. I więcej nic... Aha... Havanka nadała jej imię Karinka. Myślę że będę jej mówić Inka, Inusia :) Zdjęcia zza schroniskowych krat Cudo prawda? Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Jeszcze kilka zdjęć ze schroniska. Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Ewentualne rozliczenia i pomoc dla Karinki 62 zł - pozostałość po Bossskim Franiu Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Poszukujemy Dobrych Dusz, które wspomogą finansowo Karinkę w transporcie z Zamościa do Pyrzowic. Quote
Tola Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Zapisuję się u ślicznego czupiradełka. Anecik - kocham, kocham, kocham Potrzebne pomysły na transport, bo ja na razie nie mam nic nawet do Krakowa :( Quote
Tola Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 35 minut temu, anecik napisał: Poszukujemy Dobrych Dusz, które wspomogą finansowo Karinkę w transporcie z Zamościa do Pyrzowic. Będzie bazarek km, może uda się uzbierać Quote
b-b Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Jestem i zabieram się za kilometrowy bazarek dla dziewczyny :) 1 Quote
Havanka Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Anetko, bardzo się cieszę, ze Karinka pojedzie do Ciebie. Jej szanse na dom teraz będą bardzo duże ! Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 2 godziny temu, Tola napisał: Zapisuję się u ślicznego czupiradełka. Anecik - kocham, kocham, kocham Potrzebne pomysły na transport, bo ja na razie nie mam nic nawet do Krakowa :( Godzinę temu, b-b napisał: Jestem i zabieram się za kilometrowy bazarek dla dziewczyny :) Godzinę temu, Havanka napisał: Anetko, bardzo się cieszę, ze Karinka pojedzie do Ciebie. Jej szanse na dom teraz będą bardzo duże ! Godzinę temu, Gabi79 napisał: Melduję się u cudnej Ineczki!!! 32 minut temu, Gusiaczek napisał: Jestem i ja, dobry wieczór :) Witajcie Dziewczyny u Karinki - Ineczki :) 30 minut temu, b-b napisał: Kilometrowy bazarek dla Karinki :) Dzięki serdeczne Bogdusiu :) Biegnę Quote
elik Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Niesamowite :) Psiaki ze schroniska w Zamościu idą, jak świeże bułeczki :) Quote
Poker Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Melduję się i ja. Ktoś pisał ,ze kudlataja szuka transportu do Katowic dla psa i kota.Może by tak połączyć siły? koszty sie rozłożą na 3 stworzenia. Quote
Anula Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 I ja jestem u Kariny.Byłam także na bazarku wspomóc malunią.Teraz będziemy odliczać dni do wolności Karinki.Jak ja się cieszę,że anecik zdecydowała się pomóc okruszkowi. Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 18 minut temu, elik napisał: Niesamowite :) Psiaki ze schroniska w Zamościu idą, jak świeże bułeczki :) Witaj elik :) 17 minut temu, Poker napisał: Melduję się i ja. Ktoś pisał ,ze kudlataja szuka transportu do Katowic dla psa i kota.Może by tak połączyć siły? koszty sie rozłożą na 3 stworzenia. Witaj Pokerku. Tam chodzi chyba o psa, kota i królika. Myśleli że jest jakiś bus wynajęty - a to zwykła osobówka. Pisałam tam na wątku. na razie Tola jeszcze czegoś szuka, żeby chociaż troszkę oddalić się od Zamościa. 10 minut temu, Anula napisał: I ja jestem u Kariny.Byłam także na bazarku wspomóc malunią.Teraz będziemy odliczać dni do wolności Karinki.Jak ja się cieszę,że anecik zdecydowała się pomóc okruszkowi. Witaj Anulko. Dziękuję za wsparcie. Aż żal tam jechać po jednego psiaka. Nie chce ktoś w pobliżu jakiegoś tymczsika z Zamościa :) Quote
Tola Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 58 minut temu, anecik napisał: Tolu - pełna skrzyneczka Już pusta :) Quote
Anula Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 8 minut temu, anecik napisał: Witaj elik :) Witaj Pokerku. Tam chodzi chyba o psa, kota i królika. Myśleli że jest jakiś bus wynajęty - a to zwykła osobówka. Pisałam tam na wątku. na razie Tola jeszcze czegoś szuka, żeby chociaż troszkę oddalić się od Zamościa. Witaj Anulko. Dziękuję za wsparcie. Aż żal tam jechać po jednego psiaka. Nie chce ktoś w pobliżu jakiegoś tymczsika z Zamościa :) No my na razie mamy Effi i Rambi u szafirki a więc nie możemy sobie pozwolić na pomoc trzeciemu psu.Pewnie,że fajnie by było z transportem bo tylko by trzeba było dojechać do Pyrzyc,Katowic. Quote
Bogusik Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Tu sobie zapiszę wątek Karinki i idę zaglądnąć na bazarek kilometrowy....:) Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 5 minut temu, Anula napisał: No my na razie mamy Effi i Rambi u szafirki a więc nie możemy sobie pozwolić na pomoc trzeciemu psu.Pewnie,że fajnie by było z transportem bo tylko by trzeba było dojechać do Pyrzyc,Katowic. Nie, nie ja myślałam Anulu o jakimś BDT tu w pobliżu mnie. Pyrzowice czyli Lotnisko w Pyrzowicach :) Pyrzyce to gdzie indziej 6 minut temu, Bogusik napisał: Tu sobie zapiszę wątek Karinki i idę zaglądnąć na bazarek kilometrowy....:) Witaj Bogusiu serdecznie :) Quote
Anula Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 No tak Pyrzyce są u góry,pokiełbasiło się mi. Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 6 minut temu, Anula napisał: No tak Pyrzyce są u góry,pokiełbasiło się mi. Kołbaskowo też gdzie indziej :D :D :D Quote
Xibalba Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Zaglądam wieczorkiem :) Ale się małej poszczęściło :) Quote
Anecik Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 28 minut temu, Xibalba napisał: Zaglądam wieczorkiem :) Ale się małej poszczęściło :) Witaj Xibalba :) Quote
Recommended Posts