AmartAmi Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Bydgoszcz 13-14.II.2016 (CWC) (Walentynkowa) sędzia: Tatiana Romanovskaya ( BLR ) PSY kl. szczeniąt DD'S OUT OF THIN AIR Dan Danilo - wo2 EIMACZO Czeibo - wo1, NSzwR kl. młodzieży APOLO MACZA-KU - V1, Zw.Mł. kl. pośrednia KILIAN Przechodzka Preria - bdb2 Jazgar Karol - V1, CWC, NDPwR, BOS kl. championów Dr. Wolf BACK IN A FLASH (Litwa) - nb LAND OF PROMISE Apocaplipto - V1, CWC Suki kl. młodszych szczeniąt Culture Heroes IRA - wo, NBwR kl. szczeniąt Amartami BORN TO BE BEAUTY - nb EMMA Czeibo - wo1 kl. młodzieży ABBA z Arkadyjskiej Zagrody Anety - V1, Zw.Mł., NJwR kl. pośrednia AISHA Kamionkowa Dolina - V2 Culture Heroes HERA - V3 Lord Of Odare's Inheritance YVES (Niemcy) - nb Luna z Olexovho Dvora - bdb PANAMA Volturnus (Dania) - V4 Woorlock ORCHIDEA - V1, CWC, NDSwR, BOB, BOG 2 kl. otwarta DEMOLKA Amakita - V1, CWC kl. championów AIGIDA Tavo Svajone - nb do uzupełnienia... pozdr Quote
kira Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Woorlock ORCHIDEA - BOG 2 W klasie pośredniej wystawiana była jeszcze Luna z Olexovho Dvora Pozdrawiam : Quote
kira Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 O 21.02.2016o14:50, AmartAmi napisał: Bydgoszcz 13-14.II.2016 (CWC) (Walentynkowa) sędzia: Tatiana Romanovskaya ( BLR ) PSY kl. szczeniąt DD'S OUT OF THIN AIR Dan Danilo - wo2, EIMACZO Czeibo - wo1, NSzwR kl. młodzieży APOLO MACZA-KU - ZwMł kl. pośrednia KILIAN Przechodzka Preria - V2 Jazgar Karol - V1, CWC, NDPwR, BOS kl. championów Dr. Wolf BACK IN A FLASH (Litwa) - nb LAND OF PROMISE Apocaplipto - V1, CWC Suki kl. młodszych szczeniąt Culture Heroes IRA - kl. szczeniąt Amartami BORN TO BE BEAUTY - nb EMMA Czeibo - wo1 kl. młodzieży ABBA z Arkadyjskiej Zagrody Anety - ZwMł , NJwR kl. pośrednia AISHA Kamionkowa Dolina - V2 Culture Heroes HERA - V3 Lord Of Odare's Inheritance YVES (Niemcy) - nb Luna z Olexovho Dvora - PANAMA Volturnus - V4 Woorlock ORCHIDEA - V1, CWC, NDSwR, BOB, BOG 2 kl. otwarta DEMOLKA Amakita - V1, CWC kl. championów AIGIDA Tavo Svajone - nb do uzupełnienia... pozdr Tyle wiem i tyle zapamiętałem :) Quote
akitabuldog Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 A czy przypadkiem w sukach w kl.pośredniej Culture Heroes HERA nie była 3 a Panama Volturnus 4 z bdb? Quote
fidel888 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Dla Twojej wiadomości akitabuldog jak już to Panama V4 z oceną doskonałą Quote
akitabuldog Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ja tam nie potrzebuję tego wiedzieć ale dobrze by było uzupełniać oceny :) ktoś wpisał że 3 miejsce-nie poprawiliście a tak jak wpisałam bdb przynajmniej ktoś się odezwał ;) Quote
Recommended Posts