edwardek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Po długim logowaniu witam wszystkich serdecznie. Tyle tu pięknych lhasa że postanowiłam sie pochwalić moim Edwardem oraz założyć mu galerię. Zdjęcia nie są zbyt "wystawowe" ale postaram sie i takie wkrótce zamieścic jak już zapoznam się dogłębnie z forum. Mam nadzieje iż galeria Edwarda z Lasu będzie sie podobać. :lol: Pozdrawiam. Tu Edward na codziennym spacerze. Nigdy nie miał problemu z pokazaniem ząbków w ringu. Quote
edwardek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 No to jeszcze jedno tym razem z wystawy. Sopot 2008 niestety II lokata- pewnie rogi za długie Quote
Nasza Sfora Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Super coś nowego i fajnego chcemy więcej:loveu::loveu::loveu: :Dog_run: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 pewnie EOLcik vel Edwardzik ma rogatą duszę ;) :diabloti: Quote
bognik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 W końcu się zalogowałaś na dogo - hej! Mam dla Ciebie fotkę z Mufinkiem z walentynkowej wystawy. Poproszę o Twojego maila na priv ;) Przeróbki Edwarda są genialne! Quote
edwardek Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Witam Nefesza - nie chciałam nikogo urazic pomyslałam tylko że troche humoru sie przyda, akurat na tym forum /lhasa apso/, jak znajde to dodam "normalnego" Edwarda. Tylko że te tak bardzo oddają jego :diabloti: charakter. Pozdrawiam P.S. Zdjęcie z ringówką i kotkiem odpada. Quote
nefesza Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale ja sie nie czuje urazona! ;) To tylko moje odczucia jak patrze na te fotki... za to pomysl naprawde nowy i oryginalny jak na lhasa :) A humorku troche na pewno sie na tym forum przyda ;) Quote
Recommended Posts