bou Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Wariant 1: - Przepraszamy za usterki,będą trwać do xxxx. Wariant 2: - Czasem działa,czasem nie działa,w końcu może zadziała (strona) Wariant 3: - Dokladamy wszelkich starań,żeby... Wariant 4: - Cisza.Kompletna.Tracą na niej psy,ktorym to portal jest dedykowany, tracą uzytkownicy,traci wizerunek strony,tak ma być! (!) Podpis.(Administratora) =========================================================== Szacunek dla userów? Jaki szacunek? A wystarczyłoby kilka słow ze strony administracji. Za wielki to trud i zbędna uprzejmość? (Tak to wygląda - dla mnie,a piszę wyłącznie w swoim imieniu). 2 Quote
Miawko Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Patrz, a ja myślałam, że to u mnie problem z siecią :( Quote
bou Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 51 minut temu, Miawko napisał: Patrz, a ja myślałam, że to u mnie problem z siecią :( Chyba rybacką :)) Quote
Beatrx Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 O 11.02.2016o16:46, Miawko napisał: Patrz, a ja myślałam, że to u mnie problem z siecią :( ja czasem mam wrażenie, że dogo tylko u mnie nie działa, bo potem się loguję i pokazują się posty z datą/godziną, kiedy dogo było niedostępne dla mnie. Quote
Furie Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 A to tu w ogóle są jeszcze jacyś administratorzy, bo ja myślałam, że wymarli niczym dinozaury ;) No, bywa, że mi też Dogo nie działa. Quote
Recommended Posts