szafirka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Psiaki odpoczywają po podróży i po zwiedzaniu ogrodu. Rambi zachowuje się typowo jak spaniel, czyli wszędzie go pełno, ale obecnie zasnął w fotelu :) Jego sierść nie jest skołtuniona, więc zapewne wystarczy tylko kąpiel. Quote
szafirka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Zachowuje się jak typowo domowy pies, więc musiał mieszkać w domu jeszcze nie tak dawno. Quote
Havanka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Odnoszę wrażenie, ze psiaczki wcale nie są zestresowane. Odważnie poznają nowe miejsca. Może dlatego, że są razem? Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 No cóż - facet. Zasnął w fotelu :) :) :) Quote
halszka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Wspaniale,że psiaki już bezpieczne :) Quote
Anula Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 43 minut temu, szafirka napisał: Zachowuje się jak typowo domowy pies, więc musiał mieszkać w domu jeszcze nie tak dawno. Zapewne mieszkał w domu,był znaleziony w Zamościu na ulicy.Haniu a jak jego uszy,czy trzeba obcinać sierść na uszach? Quote
szafirka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Wg mnie nie, ale jeszcze obejrzę dokładnie. On wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach ze schronu. Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 56 minut temu, anecik napisał: No cóż - facet. Zasnął w fotelu :) :) :) Hi, hi!!! Ale się cieszę, że psiaczki już u Hani!!! Quote
Bogusik Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Cudownie,że Rambi wrócił do domowych warunków :) Tak bardzo się cieszę,że mogliśmy mu pomóc! :) Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Cudowny widok, nie mogę się napatrzeć - ale doborowa ferajna Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Rozmawiałam z szafirką, zostala jeszcze karma po Abi i Daszce - jak sie skończy da znać - TZ zamówi kolejna porcję dla całej ferajny. Quote
Anula Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 29 minut temu, Tola napisał: Rozmawiałam z szafirką, zostala jeszcze karma po Abi i Daszce - jak sie skończy da znać - TZ zamówi kolejna porcję dla całej ferajny. Dziękuję Tola za informację bo miałam właśnie zapytać ile karmy mniej więcej zostało po Abi i Daszce.To o karmę jak na razie nie musimy się martwić.Ja też oglądam zdjęcia kilkakrotnie psiaków.Jeżeli chodzi o spaniele to wiem,że mają problemy z uszami,taka ich uroda jest.O uszy trzeba dbać. Nie wiem ale chyba trzeba wszystkie psiaki odrobaczyć i odpchlić chyba. A dla szczeniorków dwóch to raczej potrzebna dla nich jest inna karma, dla juniorów. Poszła opłata za Hotelik,za luty - 116,62zł po odliczeniu,po Abi za styczeń. Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Szukam nowego bazarku - chyba b- b - nie wiecie na którym wątku jest link? Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 13 minut temu, Tola napisał: Szukam nowego bazarku - chyba b- b - nie wiecie na którym wątku jest link? Tego szukasz? Quote
Tola Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 9 minut temu, anecik napisał: Tego szukasz? Tak! Dziękuję! Quote
dorcia2 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 przenoszę na Rambusia deklarację 20zł po Abi od marca cieszę się bardzo, że następny psiaczek na wolność się wydostał przy waszej pomocy domek z pewnością szybciutko się znajdzie Quote
Bogusik Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 3 godziny temu, dorcia2 napisał: przenoszę na Rambusia deklarację 20zł po Abi od marca cieszę się bardzo, że następny psiaczek na wolność się wydostał przy waszej pomocy domek z pewnością szybciutko się znajdzie Jolu bardzo dziękujemy za przeniesienie deklaracji :) Jesteś kochana! :) Quote
Bogusik Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Witamy się z zaśnieżonego Marl :) Czekamy na wieści z wizyty u weta... Quote
szafirka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Rambi jest bardzo grzeczny jak na spanielka, nie szczeka nadmiernie, bez problemu zostaje sam, nie niszczy. Musiał odstąpić Effi fotel - takie było jej zarządzenie, ale gentleman się z tym pogodził, śpi na sofie teraz. Na środę jestem umówiona do weta, aby sprawdził dokładnie jego uszy. Quote
szafirka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Dzisiaj dostał tabletkę na odrobaczenie, wzięłam też kropelki na pchły i kleszcze. Quote
Anula Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 16 minut temu, szafirka napisał: Rambi jest bardzo grzeczny jak na spanielka, nie szczeka nadmiernie, bez problemu zostaje sam, nie niszczy. Musiał odstąpić Effi fotel - takie było jej zarządzenie, ale gentleman się z tym pogodził, śpi na sofie teraz. Na środę jestem umówiona do weta, aby sprawdził dokładnie jego uszy. Tak Haniu,niech oglądnie go dokładnie.Jeżeli nic mu nie będzie dolegać to zaszczep go zaraz na wirusówki.Czy będziesz go kąpać,jeżeli tak to podaj krople na pchły przynajmniej po dwóch dniach od kąpieli.Czy Rambi je suchą karmę? Quote
Recommended Posts