Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaki odpoczywają po podróży i po zwiedzaniu ogrodu. Rambi zachowuje się typowo jak spaniel, czyli wszędzie go pełno, ale obecnie zasnął w fotelu :) Jego sierść nie jest skołtuniona, więc zapewne wystarczy tylko kąpiel.

20160213_131021.jpg

Posted
43 minut temu, szafirka napisał:

Zachowuje się jak typowo domowy pies, więc musiał mieszkać w domu jeszcze nie tak dawno.

Zapewne mieszkał w domu,był znaleziony w Zamościu na ulicy.Haniu a jak jego uszy,czy trzeba obcinać sierść na uszach?

Posted
29 minut temu, Tola napisał:

Rozmawiałam z szafirką, zostala jeszcze karma po Abi i Daszce - jak sie skończy da znać - TZ zamówi kolejna porcję dla całej ferajny.

Dziękuję Tola za informację bo miałam właśnie zapytać ile karmy mniej więcej zostało po Abi i Daszce.To o karmę jak na razie nie musimy się martwić.Ja też oglądam zdjęcia kilkakrotnie psiaków.Jeżeli chodzi o spaniele to wiem,że mają problemy z uszami,taka ich uroda jest.O uszy trzeba dbać.

Nie wiem ale chyba trzeba wszystkie psiaki odrobaczyć i odpchlić chyba.

A dla szczeniorków dwóch to raczej potrzebna dla nich jest inna karma, dla juniorów.

Poszła opłata za Hotelik,za luty - 116,62zł po odliczeniu,po Abi za styczeń.

Posted

przenoszę na Rambusia deklarację 20zł po Abi  od marca

cieszę się bardzo, że następny psiaczek na wolność się wydostał przy waszej pomocy 

domek z pewnością szybciutko się znajdzie

Posted
3 godziny temu, dorcia2 napisał:

przenoszę na Rambusia deklarację 20zł po Abi  od marca

cieszę się bardzo, że następny psiaczek na wolność się wydostał przy waszej pomocy 

domek z pewnością szybciutko się znajdzie

Jolu bardzo dziękujemy za przeniesienie deklaracji :) Jesteś kochana! :)

Posted

Rambi jest bardzo grzeczny jak na spanielka, nie szczeka nadmiernie, bez problemu zostaje sam, nie niszczy. Musiał odstąpić Effi fotel - takie było jej zarządzenie, ale gentleman się z tym pogodził, śpi na sofie teraz. Na środę jestem umówiona do weta, aby sprawdził dokładnie jego uszy.

Posted
16 minut temu, szafirka napisał:

Rambi jest bardzo grzeczny jak na spanielka, nie szczeka nadmiernie, bez problemu zostaje sam, nie niszczy. Musiał odstąpić Effi fotel - takie było jej zarządzenie, ale gentleman się z tym pogodził, śpi na sofie teraz. Na środę jestem umówiona do weta, aby sprawdził dokładnie jego uszy.

Tak Haniu,niech oglądnie go dokładnie.Jeżeli nic mu nie będzie dolegać to zaszczep go zaraz na wirusówki.Czy będziesz go kąpać,jeżeli tak to podaj krople na pchły przynajmniej po dwóch dniach od kąpieli.Czy Rambi je suchą karmę?