Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Paulina94 napisał:

Mój Mateusz pojechał do swoich rodziców, a ja robię sobie dzisiaj "Beauty Day" :D

Mam w planach długą, relaksującą kąpiel, peeling twarzy, maseczkę, olejowanie włosów, manicure, pedicure i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy - wszystko w domowym zaciszu ;)

A potem trochę poćwiczę :P

o olejowanie się prosi, olej kokosowy zresztą stoi i się kurzy, od środy zaczęłam skalpel Chodakowskiej (jakoś się zawzięłam, bo trochę mnie nudzi jej gadanie i już kiedyś próbowałam to ugryźć i nic nie wyszło). Rozbiłam w środę, czwartek i piątek (teraz mam 2 dni wolnego, bo nie lubię ćwiczyć przy domownikach)

Posted
14 minut temu, Paulina94 napisał:

Ja używam oleju z pestek winogron ;)

A co do ćwiczeń to też wolę ćwiczyć jak jestem sama w domu :P

mam wrażenie , że moim włosom lepiej "robi" zwykły rzepak niż kokos. Z pestek winogron nie próbowałam.

• Upvote 1
Posted
O 13.03.2016o22:07, majoka napisał:

mam wrażenie , że moim włosom lepiej "robi" zwykły rzepak niż kokos. Z pestek winogron nie próbowałam.

Moim też kokos za bardzo nie służył :P A z tego z pestek winogron jestem zadowolona ;)

Posted
O 18.03.2016o19:54, Paulina94 napisał:

Hej :)

Pochwalę się Wam- dostałam awans :) Od kwietnia będę starszym sprzedawcą :P

mam nadzieję, że awans wiąże się z podwyżką :)

Posted

Dzięki :)

Tak, tak, wiąże się z podwyżką :P W końcu starszy sprzedawca to już osoba funkcyjna - taki zastępca zastępcy kierownika :D

Zdjęcia tak jak powiedziałam będą w przyszłym tygodniu, bo cały weekend mam pracujący i nie mam kiedy robić zdjęć :P