Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, magdabroy napisał:

W przeciwieństwie do Ciebie, moja pamięć ma się bardzo dobrze :P A na wzrok też nie muszę narzekać, bo piję dużo soku z marchewki :P

o to masz ładna karnację :P

Posted
4 minuty temu, magdabroy napisał:

Nie piję aż tyle żeby być pomarańczowa :P Choć swego czasu wypijałam 0.7l soku każdego dnia i na dłoniach i stopach było to bardzo widać :/

kiedyś w liceum pielęgniara powiedziała, że to sposób na ładną karnację. Moja koleżanka z klasy piła 1 małego kubusia dziennie i po miechu już widać było różnicę- nie była pomarańczowa ( jak mój Łukasz- kiedy przesadziłam z soczkami (swoją droga podobno za dużo witaminy a obciąża wątrobę)- ale ładnie oliwkowa

Posted
12 minut temu, magdabroy napisał:

Zacząć pić przed latem i nie trzeba się opalać-polecam ;)

na razie zaczęłam pić pomidorowy (zawsze mnie od niego cofało, a teraz nawet idzie)

Posted

hej :)

Ja samego pomidorowego soku nie lubię, ale ogólnie warzywne tak :P

Dzisiaj mam dzień wolny to trochę potrenuję z Edim ;)

W następnym tygodniu koleżanka ma być w Poznaniu, a ja akurat będę cały dzień w pracy :/

Posted

Ooo, teraz widzę, że Wy z Poznania. :) To całkiem niedaleko nas, bo my z Leszna. Do tego co jakiś czas bywamy w Poznaniu, więc może będzie okazja, żeby się spotkać. Chociaż z naszą przyrodnią siostrą, która też mieszka w Poznaniu planujemy się spotkać już od dawna i jeszcze nic z tego nie wyszło. :P

Posted

Dioranne, hehe no tak to jest z tymi spotkaniami czasem :P To daj znać jak będziesz w Poznaniu, może akurat uda się spotkać ;)

Ania, w sobotę mam wolne, więc możemy się umówić na jakiś spacer ;) A w jakiej dzielnicy mieszka Twój brat ;) ?

Zdjęcia będą jutro :P

Posted

Piątkowo (bliżej pętli) . Niestety jedziemy bez psow bo brat mieszka z naszym wujkiem (rok starszym ode mnie xd) i on niestety nie zgadza się by z psami do nich przyjeżdżać. Ale może kiedyś się uda i jak on gdzieś wyjedzie to przemyce psy :p 

Posted

Taki młody wujek i nie zgadza się na psy w domu :P ? No szkoda, że będziesz bez nich ;)

Piątkowo jest daleko ode mnie i bez bezpośredniego połączenia :P Ale jakoś sobie poradzimy :P Mogę przyjechać tam sama (bo Edi w tramwaju zejdzie na zawał), możesz przyjechać Ty w moje rejony i wtedy przejdziemy się z psem, albo możemy się spotkać w ogóle gdzieś indziej i pójść gdzieś np na kawę ;)

Pan Spaniel we własnej osobie :)

CAM00197a.thumb.jpg.4bf313c584b2add5a84aCAM00184a.thumb.jpg.cd3105fee7fab3b506aeCAM00188a.jpg.51ec83fa705c5b72779a810a03CAM00175a.jpg.d0c96e457289ccc9d3f9c22874

• Upvote 1
Posted

No niestety on nie przepada za psami :p jak jest u nas to też psy do niego nie mogą podchodzić :p  szanuję to , nie każdy musi psy kochać ;)

czesto nie jestem w poznaniu ale jak kiedys bede jechac to dam znać ;) bo teraz to jedziemy "na chwilę" wpadamy i wypadamy :)

EDI jest fajowy :D rozczulajace ma te kropki na pysku :) 

• Upvote 1
Posted

Ok, to daj znać innym razem jak będziesz na dłużej ;)

Edi najbardziej mnie rozczula jak przyjdzie i położy łepek na kolanach <3 To takie słodkie :P

• Upvote 1
Posted

Mój Mateusz pojechał do swoich rodziców, a ja robię sobie dzisiaj "Beauty Day" :D

Mam w planach długą, relaksującą kąpiel, peeling twarzy, maseczkę, olejowanie włosów, manicure, pedicure i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy - wszystko w domowym zaciszu ;)

A potem trochę poćwiczę :P