mar....ka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 no moja też, do tego 14 letnia dziewica z mocznicą :( Quote
angineuuka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 19 minut temu, majoka napisał: no moja też, do tego 14 letnia dziewica z mocznicą :( Przeczytalam z moszna :P Moja jedna suka umrze jako dzieciata. :P Quote
Paulina94 Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Mówi się, że psy wyczuwają czy człowiek jest dobry czy zły ;) Mój poprzedni pies zawsze przyjaźnie nastawiony do wszystkich ludzi warknął na mojego byłego jak się pierwszy raz spotkaliśmy :P A na Mateusza (mojego obecnego chłopa) nie :P Przez to, że kiedyś miałam tylko 12-godzinne zmiany w pracy i bywałam w pracy maksymalnie 2 dni pod rząd to teraz jak mam zmiany od 6 do 12 godzin i trafiło mi się teraz 5 dni pod rząd to jakoś tak mi dziwnie :D Ale już jeden za mną :D Nie chciałabym wrócić do takiego trybu pracy - 5 dni do pracy i wolne weekendy :P Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Paulina ja teraz też bym już tak nie chciała :P początkowo bałam się tych 12godz i dodatkowo te weekendy (w które tak bardzo nie chciałam pracowac) ale teraz po miesiącu takiej pracy jestem bardzo zadowolona :D nie muszę bardzo wcześnie zrywać się z łóżka. Praca mega spokojna (No nie raz zdarzy się "kulturalny inaczej" klient) same plusy :P Quote
Paulina94 Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 No wiadomo, klienci są różni :P Ty na stoisku z torebkami to pewnie masz różne "paniusie" :D ? Ja w poprzedniej pracy miałam klienta, który chciał kupić buty. Akurat mieliśmy rabat na nieprzecenione i mówię mu, że na te buty dostanie jeszcze rabat, na to on "A ten rabat to za ładną twarz?" :D Odpowiedziałam "Nie, ja i ładnym i brzydkim daję rabaty" :D A tutaj z takich ciekawszych przypadków to przychodzę sobie do pracy na popołudnie, akurat dwóch kolegów było od rana w pracy, stoją oboje przy kasie, już skasowali klientowi zakupy, ja podchodzę, a klient "O! Pani jest takich gabarytów jak moja żona! Może pani to przymierzyć?" :D Mówił, że szukał jakiejś pani co tu pracuje, ale nie znalazł biedny :D Zresztą u mnie w pracy jest właśnie więcej chłopaków (czterech), a dziewczyny tylko dwie :P Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 No ja torebki i portfele :P takie paniusie o dziwo rzadko się zdarzają a jak się zdarzają to są całkiem spoko :P a to Ty w jakim sklepie pracujesz ze tam faceci sprzedają :P Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: No ja torebki i portfele :P takie paniusie o dziwo rzadko się zdarzają a jak się zdarzają to są całkiem spoko :P a to Ty w jakim sklepie pracujesz ze tam faceci sprzedają :P hehe już myślisz się przenieść :P??? masz ładnego ochroniarza o ile pamiętam :P Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 18 minut temu, majoka napisał: hehe już myślisz się przenieść :P??? masz ładnego ochroniarza o ile pamiętam :P Nie nie ja mam tutaj bardzo dobrze :D nie chce nic zmieniać. Szefa też mam bardzo przystojnego :P tylko jego bardzo rzadko widuje.. a ochroniarza tego ładnego tez nie widziałam ostatnio :( xd 1 Quote
Paulina94 Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 44 minut temu, Ania :) napisał: No ja torebki i portfele :P takie paniusie o dziwo rzadko się zdarzają a jak się zdarzają to są całkiem spoko :P a to Ty w jakim sklepie pracujesz ze tam faceci sprzedają :P W sportowym :P Quote
Paulina94 Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 44 minut temu, Ania :) napisał: No ja torebki i portfele :P takie paniusie o dziwo rzadko się zdarzają a jak się zdarzają to są całkiem spoko :P a to Ty w jakim sklepie pracujesz ze tam faceci sprzedają :P W sportowym :P Quote
Paulina94 Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Hej hej :) Wy też tak czekacie na wiosnę jak ja :P ? Tak bym chciała już słoneczko, ciepły wiatr, zamienić zimowe ubrania na te lżejsze wiosenne :) A tu za oknem pada śnieg... 1 Quote
Ania :) Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 To tak jak u nas :) ponoć ostatni tydzień zimy i wiosna od 8 marca :D oby oby... 1 Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 U mnie słoneczko już 3 dzień :) Jednak nadal zimno, bo w nocy przymrozki, a w dzień +5'c i straszny wiatr :( Jednak cieszę się, że przestało w końcu padać :) 1 Quote
Paulina94 Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Ania, no oby :P do 8 marca jeszcze można poczekać :D Magda, fajnie masz, że słońce zagląda :P Z Edim powoli udaje się wychodzić na dłuższe spacery, w końcu można wyjść poza osiedle :) Jeszcze będą z niego ludzie :D Quote
*Magda* Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Długo się słońcem nie nacieszyłam :/ Dziś rano jeszcze było słońce, a teraz pada :( Quote
jolkablaszczyk Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 u mnie też dzis dopadywało śniegu, deszczu i wszystkiego po trochu... wszystko to było smagane porywistym wiatrem.... zawierucha na całego... Quote
Paulina94 Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 U mnie śniegu już prawie nie ma :P Dzisiaj w tramwaju nadawali komunikaty jak nie dać się grypie i jak nie zarażać innych :D 1 Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 O 1.03.2016o20:22, magdabroy napisał: Nie ma takiego słowa "dopaduje" O 1.03.2016o20:22, magdabroy napisał: Nie ma takiego słowa "dopaduje" a ja lubię tworzyć neologizmy i co mi zrobisz (mam ich duży zapas). Nawet gdybym była głupia, to nie jestem na tyle ślepa, by nie widzieć słowa na czerwono podkreślonego (pamięć już nie ta, ale jeszcze widzę!) Quote
*Magda* Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jeszcze troszkę i okulary też będą potrzebne :P Quote
mar....ka Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Jeszcze troszkę i okulary też będą potrzebne :P ty też nie młodniejesz :P Quote
Recommended Posts