Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja bethovena oglądałam z moją siostrzenicą jak byłyśmy smarkate... miałyśmy nagrane to na kasecie VHS i ja zawsze przychodziłam do niej i oglądałyśmy... Moja siostra a jej mama lubiała bernardyny i sami mieli te psy wielokrotnie wiec głowny bohater byl szczególnie bliski ich sercu i memu przy okazji tez :) 

Posted

Mi też bernardyny się podobają :) Ale na 4 piętrze w bloku bez windy wolę mieć lżejsze psy :D

Jadę dzisiaj w końcu rozejrzeć się za prezentami na święta :P

Posted
7 godzin temu, Paulina94 napisał:

Mi też bernardyny się podobają :) Ale na 4 piętrze w bloku bez windy wolę mieć lżejsze psy :D

Jadę dzisiaj w końcu rozejrzeć się za prezentami na święta :P

Bernardyn też mi się podoba,ale za krótko żyją :(

Posted

Prezenty już kupione :) Kupiłam prezent nawet... sobie :D Znalazłam świetną książkę dla siostry i uznałam, że też muszę taką mieć :D

Edi pozdrawia :)

20161209_142300.jpg

20161209_142306.jpg

Posted

Jak byłam dzieckiem to zawsze się cieszyłam ze świąt, a teraz nie mogę się doczekać aż się skończą :P Zwłaszcza, że trochę się boję jak Edi zniesie taką długą podróż, a potem jak dogada się z psem rodziców...

Posted
Dnia 17.12.2016 o 21:26, Paulina94 napisał:

Prezenty już kupione :) Kupiłam prezent nawet... sobie :D Znalazłam świetną książkę dla siostry i uznałam, że też muszę taką mieć :D

I bardzo dobrze, należy Ci się :) Ja również kupiłam sobie prezent, wysłałam na adres rodziców i poprosiłam, aby zapakowali mi pod choinkę :))) (Oczywiście dla rodziców też coś mam wyjątkowego). Uważam, że warto w ten sposób "nagrodzić" siebie za rok ciężkiej pracy.

A Edi jak zwykle cudowny!!!

Posted
Dnia 19.12.2016 o 09:12, Paulina94 napisał:

Jak byłam dzieckiem to zawsze się cieszyłam ze świąt, a teraz nie mogę się doczekać aż się skończą :P Zwłaszcza, że trochę się boję jak Edi zniesie taką długą podróż, a potem jak dogada się z psem rodziców...

A przeważnie jak reaguje na inne psiska?

Posted
Dnia 19.12.2016 o 15:03, mar....ka napisał:

a jaką książkę kupiłaś ????

Bobbi Brown "Perfekcyjny makijaż" :P

7 godzin temu, Patikujek napisał:

A przeważnie jak reaguje na inne psiska?

Ucieka :(