Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam na tej konsultacji :P Odradził mi napis pod obojczykiem, bo tam skóra jest cieniutka, do tego mam jasną karnację, słabo by się goiło, no i taki napis by był ładny przez kilka lat, a potem lipa. Także przeszliśmy do drugiego pomysłu, czyli jaskółki :P Będzie na przedramieniu :P Czas oczekiwania na tatuaż to nawet 8-9 miesięcy, ale że ten mój to będzie max. 2 h to udało się zapisać wcześniej, po godzinach :) No i idę 5 stycznia :D

Posted

Mój tatoo wcale taki maleńki nie jest,  ale sama robienie to było nawet nie pół godz.

A co do jasnej karnacji to też jesteem biała i tatuażysta powiedział,  że to właśnie dobrze bo lepiej się kolor zachowuje na jasnej skórze. 

Posted

Szybko zleci :P

Wydaje mi się, że te 2 godziny to za całość - łącznie z wybieraniem wzoru, przygotowaniem, a nie samo dziaranie :P

Trochę się boję, ale nie mogę się doczekać :D

Posted
12 godzin temu, Paulina94 napisał:

Szybko zleci :P

Wydaje mi się, że te 2 godziny to za całość - łącznie z wybieraniem wzoru, przygotowaniem, a nie samo dziaranie :P

Trochę się boję, ale nie mogę się doczekać :D

U mnie było tak, że wcześniej już po konsultacjach wzór miał gotowy tylko wielkość dopasował i moment...

Ja też się przed bałam,ale poszło bez problemu i potem też goiło się jak na psie :)

Posted

Hej ;)

Obczajam sobie właśnie mój grafik na grudzień - podobno miał być straszny i większość osób miała być niezadowolona, a moim zdaniem jest całkiem spoko :D

Posted
2 godziny temu, Paulina94 napisał:

Hej ;)

Obczajam sobie właśnie mój grafik na grudzień - podobno miał być straszny i większość osób miała być niezadowolona, a moim zdaniem jest całkiem spoko :D

a to fajnie :)