Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pochodzę zw wschodniej części Polski, więc granica ukraińska nie jest dla mnie aż takim zadupiem :D No i tam jest blisko w góry, a ze Szczecina nad morze - a ja za morzem nie przepadam :P No chyba, że poza sezonem :)

Trochę Ediego, bo w końcu to jego galeria :P

20160822_125008.jpg20160822_125327.jpg20160822_125511.jpg20160822_125640.jpg20160822_125728.jpg20160822_125750.jpg20160822_125759.jpg20160822_125941.jpg

Posted

Byłam teraz kilka dni w domu rodzinnym, w środę wróciłam ;)

Moja rodzina ma małą suczkę - Sonię. Taka z niej pieszczocha, ciągle pcha się na kolana :P Przesłodka jest. Aż pomyślałam sobie, że może kiedyś i u nas zamieszka taka mała kruszynka, która będzie chętnie spędzała czas u Pańci na kolanach :D Zobaczymy kiedyś, jak na razie uważam, że 2 zwierzaki w bloku mi wystarczą :P

To Sonia

20160831_084333.jpg

I moje dwa słodziaki

20160814_091327.jpg

• Upvote 1
Posted

Ona często ma minę w stylu "Weź się odczep" :D Ale kochaniutka jest :) Zawsze byłam zdecydowanie psiarą. Kilka lat temu (jeszcze w domu rodzinnym) zamieszkał z nami kot Maciek - mega pieszczoch, bardzo łagodny, nigdy nikogo nie podrapał, absolutne zaprzeczenie tego że koty są wredne i fałszywe. Jakiś czas później, już po wyprowadzce, do Maćka dołączyła jeszcze Lucy, już nie taka pieszczocha jak Maciek, ale też przesłodka, kochana, łagodna. No i rozbudziły te kotełki we mnie miłość także do kotów ;)

Posted

Hej, w końcu mam chwilę więc wpadam i do was :) piękny ten twój psiur.  Kiedy jeszcze rozważałam różne rasy, spaniel też był na liście :)

A mam takie pytanko jeszcze ( jeżeli jest info w wątku wybacz, ale całego na razie nie prsekopalam)  w jakim wieku był Od gdy do ciebie trafił? Bo na tych pierwszych zdjęciach na dość sporego wygląda już,  chyba że to tylko tak wygląda :).

Posted
46 minut temu, Tyś napisał:

Aniu, no widzisz - a ja nie wyobrażam sobie domów bez kotów;)

Mieszkałam przez 3 lata liceum z kotem i choć kotka nie była jakoś bardzo wkurzajaca (troche na początku , ale nauczyła się mnie omijać szerokim łukiem xd) to jednak ich nie polubiłam :p wiadomo krzywdy bym nigdy nie zrobiła , ale to nie moje klimaty :)

Posted

Lubię koty,może kiedyś zjawi się w domciu,myślałam nad Ragdollem ale ostatnio Egipski Mau mnie zauroczył,małe cudo choć jego cena też hu hu,a dzisiaj do pracy kupiłam sobie kubek z kotem.Taka nowo/stara miłość :)

• Upvote 1
Posted
O 6.09.2016 o 16:33, Patikujek napisał:

Hej, w końcu mam chwilę więc wpadam i do was :) piękny ten twój psiur.  Kiedy jeszcze rozważałam różne rasy, spaniel też był na liście :)

A mam takie pytanko jeszcze ( jeżeli jest info w wątku wybacz, ale całego na razie nie prsekopalam)  w jakim wieku był Od gdy do ciebie trafił? Bo na tych pierwszych zdjęciach na dość sporego wygląda już,  chyba że to tylko tak wygląda :).

Hej :) Edi jak do nas trafił miał 8 miesięcy, prawie 9.

6 godzin temu, Oscar Patric napisał:

Lubię koty,może kiedyś zjawi się w domciu,myślałam nad Ragdollem ale ostatnio Egipski Mau mnie zauroczył,małe cudo choć jego cena też hu hu,a dzisiaj do pracy kupiłam sobie kubek z kotem.Taka nowo/stara miłość :)

Ja też myślałam nad ragdollem jak wybierałam rasę :P Na liście był jeszcze brytyjski, rosyjski niebieski, angora turecka, no i maine coon :)

Posted

Miałam main coon'a.W mojej galerii są jeszcze jego foty gdzieś na samym końcu. Polecam wszystkim tą rasę (jeżeli nie przeraża cię kupa sierści wszędzie), ale radzę badać serce..

Posted

Przy MCO nie tylko serce, ale i stawy. Dysplazja u małych kociąt, nawet z chwalonych hodowli to nie rzadkość :(

Ja mam norweską z odzysku ;). Ale wiem, że dla mnie dachowce albo syberyjskie :) Moja druga paskuda ma w sobie jakiś tam mix sybka.