Paulina94 Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Ja pochodzę zw wschodniej części Polski, więc granica ukraińska nie jest dla mnie aż takim zadupiem :D No i tam jest blisko w góry, a ze Szczecina nad morze - a ja za morzem nie przepadam :P No chyba, że poza sezonem :) Trochę Ediego, bo w końcu to jego galeria :P Quote
Tyśka) Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 O proszę, a skąd pochodzisz? :D Ja wywodzę się z Roztocza Środkowego. Te oczka, jak się im oprzeć <3 <3 <3 Quote
Paulina94 Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 No to ja trochę "wyżej" :D Węgrów - 80 km na wschód od Warszawy :P Quote
Paulina94 Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Byłam teraz kilka dni w domu rodzinnym, w środę wróciłam ;) Moja rodzina ma małą suczkę - Sonię. Taka z niej pieszczocha, ciągle pcha się na kolana :P Przesłodka jest. Aż pomyślałam sobie, że może kiedyś i u nas zamieszka taka mała kruszynka, która będzie chętnie spędzała czas u Pańci na kolanach :D Zobaczymy kiedyś, jak na razie uważam, że 2 zwierzaki w bloku mi wystarczą :P To Sonia I moje dwa słodziaki 1 Quote
Ania :) Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 No to koniec urlopowania , czas do pracy :p Sonia słodka :D ja w ogole zapomniałam , ze Ty masz jeszcze kota :p Quote
Paulina94 Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 No niestety, koniec urlopowania :P W poniedziałek wracam do pracy, ale pocieszam się tym, że we wtorek mam wolne :D Quote
Oscar Patric Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 O 3.09.2016 o 08:32, Paulina94 napisał: I moje dwa słodziaki cukiereczki :) Quote
Tyśka) Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Ten Twój duet bardzo pasuje do siebie :) Quote
jolkablaszczyk Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Kot ma minę coś w stylu" Gdzie z tym aparatem o tej godzinie, ja ani nie poczesany ani nic.. " :) Quote
Paulina94 Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 Ona często ma minę w stylu "Weź się odczep" :D Ale kochaniutka jest :) Zawsze byłam zdecydowanie psiarą. Kilka lat temu (jeszcze w domu rodzinnym) zamieszkał z nami kot Maciek - mega pieszczoch, bardzo łagodny, nigdy nikogo nie podrapał, absolutne zaprzeczenie tego że koty są wredne i fałszywe. Jakiś czas później, już po wyprowadzce, do Maćka dołączyła jeszcze Lucy, już nie taka pieszczocha jak Maciek, ale też przesłodka, kochana, łagodna. No i rozbudziły te kotełki we mnie miłość także do kotów ;) Quote
Paulina94 Posted September 5, 2016 Author Posted September 5, 2016 A masz jakieś negatywne doświadczenia z kotami :P ? Quote
Ania :) Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Nie , raczej nie :p Tak po prostu nie lubię :p niektóre sa ładne i w ogole , tam pogłaskać moge , ale mieć nigdy bym nie chciała :p Quote
Patikujek Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Hej, w końcu mam chwilę więc wpadam i do was :) piękny ten twój psiur. Kiedy jeszcze rozważałam różne rasy, spaniel też był na liście :) A mam takie pytanko jeszcze ( jeżeli jest info w wątku wybacz, ale całego na razie nie prsekopalam) w jakim wieku był Od gdy do ciebie trafił? Bo na tych pierwszych zdjęciach na dość sporego wygląda już, chyba że to tylko tak wygląda :). Quote
Tyśka) Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Aniu, no widzisz - a ja nie wyobrażam sobie domów bez kotów;) Quote
Ania :) Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 46 minut temu, Tyś napisał: Aniu, no widzisz - a ja nie wyobrażam sobie domów bez kotów;) Mieszkałam przez 3 lata liceum z kotem i choć kotka nie była jakoś bardzo wkurzajaca (troche na początku , ale nauczyła się mnie omijać szerokim łukiem xd) to jednak ich nie polubiłam :p wiadomo krzywdy bym nigdy nie zrobiła , ale to nie moje klimaty :) Quote
jolkablaszczyk Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ja tam kota moge mieć. umiem sie zaprzyjaźniać i nawiązać więź. fajne futrzaki. No i fotogeniczne z reguły są bardzo :) Quote
Oscar Patric Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Lubię koty,może kiedyś zjawi się w domciu,myślałam nad Ragdollem ale ostatnio Egipski Mau mnie zauroczył,małe cudo choć jego cena też hu hu,a dzisiaj do pracy kupiłam sobie kubek z kotem.Taka nowo/stara miłość :) 1 Quote
Paulina94 Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 O 6.09.2016 o 16:33, Patikujek napisał: Hej, w końcu mam chwilę więc wpadam i do was :) piękny ten twój psiur. Kiedy jeszcze rozważałam różne rasy, spaniel też był na liście :) A mam takie pytanko jeszcze ( jeżeli jest info w wątku wybacz, ale całego na razie nie prsekopalam) w jakim wieku był Od gdy do ciebie trafił? Bo na tych pierwszych zdjęciach na dość sporego wygląda już, chyba że to tylko tak wygląda :). Hej :) Edi jak do nas trafił miał 8 miesięcy, prawie 9. 6 godzin temu, Oscar Patric napisał: Lubię koty,może kiedyś zjawi się w domciu,myślałam nad Ragdollem ale ostatnio Egipski Mau mnie zauroczył,małe cudo choć jego cena też hu hu,a dzisiaj do pracy kupiłam sobie kubek z kotem.Taka nowo/stara miłość :) Ja też myślałam nad ragdollem jak wybierałam rasę :P Na liście był jeszcze brytyjski, rosyjski niebieski, angora turecka, no i maine coon :) Quote
Patikujek Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Miałam main coon'a.W mojej galerii są jeszcze jego foty gdzieś na samym końcu. Polecam wszystkim tą rasę (jeżeli nie przeraża cię kupa sierści wszędzie), ale radzę badać serce.. Quote
Tyśka) Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Przy MCO nie tylko serce, ale i stawy. Dysplazja u małych kociąt, nawet z chwalonych hodowli to nie rzadkość :( Ja mam norweską z odzysku ;). Ale wiem, że dla mnie dachowce albo syberyjskie :) Moja druga paskuda ma w sobie jakiś tam mix sybka. Quote
Patikujek Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 o reszcie już nie wspominałam, ale z sercem to akurat na własnym przykładzie mówię. jednak charakter cuuudowny :) Quote
Recommended Posts