Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Ania :) napisał:

Ja w ikei byłam kiedyś tylko raz :p i to przypadkiem i chwilę :p teraz mamy zamiar trochę czasu tam spędzić :p 

I wyczyścić sobie portfel :D

Posted
15 godzin temu, Tyś napisał:

Ikea to dobre miejsce... by zbankrutować :)
Tak samo zresztą, jak mam słąbość do pierdółek i durnostójek z Pepco :D

Ja mam tak jak idę na zakupy do wielkiej galerii katowickiej,od razu wszystko muszę i praktycznie bez kasy jestem he

Posted

Czytałam na onecie, że wreszcie od 2017 roku ma ruszyć sprzedaż internetowa Ikea. Bardzo dobrze, bo najbliższą mam we Wrocławiu (150 km). Coś mnie trafia, jak za stolik kawowy z Ikei muszę na allegro płacić z 3 razy drożej. Fakt faktem iż większość mebli jest jakościowo słaba, ale gadżety do ozdabiania są super (głupie osłonki na doniczki najładniejsze moim zdaniem są w ikei, choć na rynku tego jest masę).

Posted
O 15.08.2016 o 17:41, majoka napisał:

a w jakiej dzielnicy będziesz mieszkać?

Chyba ostatecznie będą Krzyki, ale nie jestem pewna (tyle mieszkan mój brat ostatnio oglądał, że nie wiem gdzie ostatecznie)

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Chyba ostatecznie będą Krzyki, ale nie jestem pewna (tyle mieszkan mój brat ostatnio oglądał, że nie wiem gdzie ostatecznie)

A to Twój brat tam już mieszka?

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

no właśnie chciałam Ci powiedzieć, abyś wybrała Krzyki (najbliżej Ikea hehehe).

Posted
O 16.08.2016 o 20:18, *Magda* napisał:

A to Twój brat tam już mieszka?

I tak, i nie. We Wrocku od 3lat.
Ale nie jest na tej stancji. Na wakacjach waletuje u znajomych, od września dopiero mamy podpisaną umowę ;)

O 16.08.2016 o 20:45, majoka napisał:

no właśnie chciałam Ci powiedzieć, abyś wybrała Krzyki (najbliżej Ikea hehehe).

No widzisz, chciałaś Krzyki - masz Krzyki :D

Posted
Teraz, Tyś napisał:

I tak, i nie. We Wrocku od 3lat.
Na wakacjach waletuje u znajomych, od września mamy zaklepaną stancję.

To rozumiem, że będziesz mieszkać z bratem, tak?

Posted

Wrocław jest cudowny, bo ma niezwykły klimat. Choć piękny nie jest wszędzie - Stary Rynek jest cudowny, ale już np. obrzeża miasta nie zachwycają. No i np. chodniki mają tragiczne, już w moim zadupiu sa lepsze :D Ale Wrocław lubię, przynajmniej na razie - zobaczymy, jak będzie po 5latach mieszkania tam ;)

Kochany, a ta grzyweczka śmiechowa :D

Posted

Dzięki :)

Weekend mam teraz pracujący, a od poniedziałku 2 tygodnie urlopu :D Skoczę sobie na kilka dni do rodzinnego domu, spotkam się z koleżanką, z którą kumplowałam się w liceum- ostatnio widziałyśmy się prawie 1,5 roku temu :P

Posted

Kraków jest piękny :) Byłam tam tylko raz, ale podoba mi się to miasto :) Zresztą ja w ogóle lubię duże miasta, jedynie do Szczecina mnie nie ciągnie - takie zadupie Polski, wszędzie daleko :D