Paulina94 Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 15 godzin temu, Maghda napisał: Mieszkam w Krakowie, a otoczona jestem łąkami :) mam wokół piękne tereny do łażenia z psem, pełne bażantów i saren. Także każdy znajdzie w tym mieście coś dla siebie :) Tak samo jak w Poznaniu ;) Jadę dzisiaj na shopping, muszę sobie kupić kurtkę zimową, bo już mi zimno w mojej parce :P Quote
Ania :) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 W temacie dzieci, to mam podobnie :P Cudze "na chwilę" ok, lubię i jest spoko, ale nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy mieć swojego :P Udanych zakupów :P Quote
Oscar Patric Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Jeżeli chodzi o dzieci co raz częściej bym chciała,może to wina wieku,bo dojrzałam?!Jeszcze 10/6 lat temu byłam całkowitą przeciwniczką posiadania dziecka,dla mnie mogłoby ich w tedy nie być.Teraz co raz częściej jak patrzę na małą dziewczynkę,myślę"fajnie by taką mieć",dać coś z siebie komuś,być wzorem dla kogoś.Myślałam że pies mi wystarczy,ale jak życie pokazuje jestem w błędzie. Quote
Ania :) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 43 minut temu, Oscar Patric napisał: Jeżeli chodzi o dzieci co raz częściej bym chciała,może to wina wieku,bo dojrzałam?!Jeszcze 10/6 lat temu byłam całkowitą przeciwniczką posiadania dziecka,dla mnie mogłoby ich w tedy nie być.Teraz co raz częściej jak patrzę na małą dziewczynkę,myślę"fajnie by taką mieć",dać coś z siebie komuś,być wzorem dla kogoś.Myślałam że pies mi wystarczy,ale jak życie pokazuje jestem w błędzie. Ja jestem właśnie teraz na etapie - psy mi wystarczają , z nimi jest dużo pracy a co dopiero jakby jeszcze dziecko teraz doszło - nie chce teraz ale nie wykluczam , ze za parę lat mi się to nie zmieni :) Quote
Tyśka) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 To ja w takim razie szybko "dojrzałam" (idąc tym rozumowaniem), bo kocham dzieci i ilekroć widzę jakiegoś brządaca (większego/mniejszego) to się totalnie rozczulam :) Quote
Paulina94 Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Tyśka, a ile masz lat? Nie kupiłam sobie kurtki :( Była jedna ładna w New Look, ale za mała, a większa już dużo za duża. Quote
Tyśka) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 No właśnie "problem" w tym, że ja 19stka jestem. Współczuję nieudanych zakupów. Ja bardzo nie lubię chodzić na ciuchowe zakupy i jak wracam z niczym, to jestem wściekła, że zmarnowałam czas :p Quote
Patikujek Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ja mam 28 i dalej jestem na etapie "pies mi wystarczy" , lubię dzieci i się czasem rozczulam, ale własnego nie wyobrażam sobie mieć. Godzinę temu, Paulina94 napisał: Nie kupiłam sobie kurtki :( Była jedna ładna w New Look, ale za mała, a większa już dużo za duża. Ja dzisiaj też na zakupach byłam. Miały być tylko najpotrzebniejsze rzeczy, ale jakoś tak buty kupiłam :P Quote
*Magda* Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Tyś, spokojnie ;) Byłam w Twoim wieku jak zaczęłam "truć" Bogdanowi o dziecku :D Szkoda tylko, że minęło kolejne 10 lat, zanim się zdecydował :D Quote
Tyśka) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ależ ja jestem spokojna :D Nie szaleję przecież. Jednak u mnie etap "nienawidzę dzieci, nie chcę i nie planuję" minął szybko - kiedy tylko przejęłam drużynę harcerską... w 2013r. Nagle włączył mi się instynkt macierzyński i tak mam do teraz ;) Stąd zresztą zrodził się pomysł wybór, gdzie chcę pracować. Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: Ja jestem właśnie teraz na etapie - psy mi wystarczają , z nimi jest dużo pracy a co dopiero jakby jeszcze dziecko teraz doszło - nie chce teraz ale nie wykluczam , ze za parę lat mi się to nie zmieni :) Ja myślałam że mi się to nigdy nie zmieni(człek głupi był) bo teraz co raz bardziej chce i jakoś tak będę musiała się wziąść do spełnienia,Mike chętny hihi Quote
mar....ka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 O 4.11.2016 o 20:43, Chesti napisał: Hahaha :D Mój TŻ jest z wykształcenia informatykiem. Co jeszcze nas łączy Mariola? Bo już trochę tego było nie? :P Damian skończył inżynierię komputerową heheheh , no a teraz jak już rozmawiałyśmy na pw ten węgiel heheh Quote
mar....ka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 a co do dzieci, zawsze wiedziałam że chcę mieć dziecko, jak byłam mała, to mówiłam "iż chcę mieć dziecko, ale bez męża" buhahaha Quote
Paulina94 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Ja jak miałam 19 lat to chciałam mieć dziecko, a potem mi przeszło :D Ciągle za mną chodzi chęć zrobienia sobie tatuażu :P Już dzisiaj nawet patrzyłam wzory ;D Który ładniejszy? Quote
Patikujek Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Mi się drugi bardziej podoba. Ja na swój zdecydowałam się w styczniu :) Quote
Ania :) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Zrób zrób :D ja już myślę nad drugim :p Z tych dwóch celowalabym w pierwszy , ten drugi zbyt oklepany - ogólnie nie lubię tatuaży z nieskonczonoscia bo dużo ludzi je ma :P choć jest ładny ale... :P Quote
Paulina94 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 No właśnie też jestem raczej za pierwszym, chociaż drugi też jest ładny :P Popatrzę jeszcze, może jeszcze coś mi wpadnie w oko :D A Ty masz pomysł na drugi :P ? Quote
Ania :) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Pewien pomysł jest ale znowu związany z psami :p a nie wiem czy nie za dużo by było tych psich :P więc szukam jakiejś alternatywy. na pewno też jakiś nie duży :) Quote
Chesti Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 7 godzin temu, mar....ka napisał: Damian skończył inżynierię komputerową heheheh , no a teraz jak już rozmawiałyśmy na pw ten węgiel heheh Strach pomyśleć co jeszcze ;P Ja chciałam mieć dziecko odkąd poznałam TŻta ;) Mam, kocham nad życie... ale więcej nie planuję. Córka, pies, kot - w sumie to mam trójeczkę ;) Tatoo <3 <3 <3 Ten pierwszy ładniejszy. Też bym sobie jakiś kolejny machnęła ech. Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 ja mam dużo pomysłów.. i na tym się konczy. Nie umiem sie w sobie zebrać zeby iść :P za to planuje zrobić znowu kolczyk, o tamten przy chorobie musiałam wyciągnąć i zarosła dziurka :p Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 12 godzin temu, Ania :) napisał: Zrób zrób :D ja już myślę nad drugim :p Z tych dwóch celowalabym w pierwszy , ten drugi zbyt oklepany - ogólnie nie lubię tatuaży z nieskonczonoscia bo dużo ludzi je ma :P choć jest ładny ale... :P Ktoś mi kiedyś powiedział, że jak się zrobi pierwszy tatuaż, to myśli się nad kolejnym itd. Z tego co widzę po sobie i innych, to się to sprawdza :D Zrobiłam jeden, myślałam już o drugim. Trochę trwało zanim ten drugi zrobiłam, ale już myślę o trzecim :D Nieskończoność strasznie oklepana :/ 11 godzin temu, Chesti napisał: Ja chciałam mieć dziecko odkąd poznałam TŻta ;) Mam, kocham nad życie... ale więcej nie planuję. Córka, pies, kot - w sumie to mam trójeczkę ;) Jakby doliczyć TŻta, to masz czwórkę :D Quote
Ania :) Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Ktoś mi kiedyś powiedział, że jak się zrobi pierwszy tatuaż, to myśli się nad kolejnym itd. Z tego co widzę po sobie i innych, to się to sprawdza :D Zrobiłam jeden, myślałam już o drugim. Trochę trwało zanim ten drugi zrobiłam, ale już myślę o trzecim :D Też tak słyszałam i wiedziałam , ze u mnie tak będzie :P Quote
Maghda Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Trochę zmienię temat :) Paulina, czy sierść Ediego jest uciążliwa w pielęgnacji? Sypie się z niego bardzo, czy nie jest tak źle? Quote
Recommended Posts