Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 godzin temu, Maghda napisał:

Mieszkam w Krakowie, a otoczona jestem łąkami :) mam wokół piękne tereny do łażenia z psem, pełne bażantów i saren. Także każdy znajdzie w tym mieście coś dla siebie :)

Tak samo jak w Poznaniu ;)

Jadę dzisiaj na shopping, muszę sobie kupić kurtkę zimową, bo już mi zimno w mojej parce :P

Posted

W temacie dzieci, to mam podobnie :P Cudze "na chwilę" ok, lubię i jest spoko, ale nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy mieć swojego :P 

Udanych zakupów :P

Posted

Jeżeli chodzi o dzieci co raz częściej bym chciała,może to wina wieku,bo dojrzałam?!Jeszcze 10/6 lat temu byłam całkowitą przeciwniczką posiadania dziecka,dla mnie mogłoby ich w tedy nie być.Teraz co raz częściej jak patrzę na małą dziewczynkę,myślę"fajnie by taką mieć",dać coś z siebie komuś,być wzorem dla kogoś.Myślałam że pies mi wystarczy,ale jak życie pokazuje jestem w błędzie.

Posted
43 minut temu, Oscar Patric napisał:

Jeżeli chodzi o dzieci co raz częściej bym chciała,może to wina wieku,bo dojrzałam?!Jeszcze 10/6 lat temu byłam całkowitą przeciwniczką posiadania dziecka,dla mnie mogłoby ich w tedy nie być.Teraz co raz częściej jak patrzę na małą dziewczynkę,myślę"fajnie by taką mieć",dać coś z siebie komuś,być wzorem dla kogoś.Myślałam że pies mi wystarczy,ale jak życie pokazuje jestem w błędzie.

Ja jestem właśnie teraz na etapie - psy mi wystarczają , z nimi jest dużo pracy a co dopiero jakby jeszcze dziecko teraz doszło - nie chce teraz ale nie wykluczam , ze za parę lat mi się to nie zmieni :) 

Posted

To ja w takim razie szybko "dojrzałam" (idąc tym rozumowaniem), bo kocham dzieci i ilekroć widzę jakiegoś brządaca (większego/mniejszego) to się totalnie rozczulam :)

Posted

No właśnie "problem" w tym, że ja 19stka jestem.

Współczuję nieudanych zakupów. Ja bardzo nie lubię chodzić na ciuchowe zakupy i jak wracam z niczym, to jestem wściekła, że zmarnowałam czas :p

Posted

Ja mam 28 i dalej jestem na etapie "pies mi wystarczy" , lubię dzieci i się czasem rozczulam, ale własnego nie wyobrażam sobie mieć.

Godzinę temu, Paulina94 napisał:

Nie kupiłam sobie kurtki :( Była jedna ładna w New Look, ale za mała, a większa już dużo za duża.

Ja dzisiaj też na zakupach byłam. Miały być tylko najpotrzebniejsze rzeczy, ale jakoś tak buty kupiłam :P

Posted

Ależ ja jestem spokojna :D Nie szaleję przecież.
Jednak u mnie etap "nienawidzę dzieci, nie chcę i nie planuję" minął szybko - kiedy tylko przejęłam drużynę harcerską... w 2013r. Nagle włączył  mi się instynkt macierzyński i tak mam do teraz ;) Stąd zresztą zrodził się pomysł wybór, gdzie chcę pracować.

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

Ja jestem właśnie teraz na etapie - psy mi wystarczają , z nimi jest dużo pracy a co dopiero jakby jeszcze dziecko teraz doszło - nie chce teraz ale nie wykluczam , ze za parę lat mi się to nie zmieni :) 

Ja myślałam że mi się to nigdy nie zmieni(człek głupi był) bo teraz co raz bardziej chce i jakoś tak będę musiała się wziąść do spełnienia,Mike chętny hihi

Posted
O 4.11.2016 o 20:43, Chesti napisał:

Hahaha :D Mój TŻ jest z wykształcenia informatykiem. 

Co jeszcze nas łączy Mariola? Bo już trochę tego było nie? :P

Damian skończył inżynierię komputerową heheheh , no a teraz jak już rozmawiałyśmy na pw  ten węgiel heheh

Posted

Ja jak miałam 19 lat to chciałam mieć dziecko, a potem mi przeszło :D

Ciągle za mną chodzi chęć zrobienia sobie tatuażu :P Już dzisiaj nawet patrzyłam wzory ;D

Który ładniejszy?

14962915_1160372784040759_155083953_n.png.jpeg

14962411_1160372687374102_2105513004_n.png.jpeg

Posted

Zrób zrób :D ja już myślę nad drugim :p 

Z tych dwóch celowalabym w pierwszy , ten drugi zbyt oklepany - ogólnie nie lubię tatuaży z nieskonczonoscia bo dużo ludzi je ma :P choć jest ładny ale... :P 

Posted

No właśnie też jestem raczej za pierwszym, chociaż drugi też jest ładny :P Popatrzę jeszcze, może jeszcze coś mi wpadnie w oko :D

A Ty masz pomysł na drugi :P ?

Posted

Pewien pomysł jest ale znowu związany z psami :p a nie wiem czy nie za dużo by było tych psich :P więc szukam jakiejś alternatywy. na pewno też jakiś nie duży :) 

Posted
7 godzin temu, mar....ka napisał:

Damian skończył inżynierię komputerową heheheh , no a teraz jak już rozmawiałyśmy na pw  ten węgiel heheh

Strach pomyśleć co jeszcze ;P

Ja chciałam mieć dziecko odkąd poznałam TŻta ;) Mam, kocham nad życie... ale więcej nie planuję. Córka, pies, kot - w sumie to mam trójeczkę ;)

Tatoo <3 <3 <3 Ten pierwszy ładniejszy.

Też bym sobie jakiś kolejny machnęła ech.

Posted

ja mam dużo pomysłów.. i na tym się konczy. Nie umiem sie w sobie zebrać zeby iść :P

za to planuje zrobić znowu kolczyk, o tamten przy chorobie musiałam wyciągnąć i zarosła dziurka :p

Posted
12 godzin temu, Ania :) napisał:

Zrób zrób :D ja już myślę nad drugim :p 

Z tych dwóch celowalabym w pierwszy , ten drugi zbyt oklepany - ogólnie nie lubię tatuaży z nieskonczonoscia bo dużo ludzi je ma :P choć jest ładny ale... :P 

Ktoś mi kiedyś powiedział, że jak się zrobi pierwszy tatuaż, to myśli się nad kolejnym itd. Z tego co widzę po sobie i innych, to się to sprawdza :D Zrobiłam jeden, myślałam już o drugim. Trochę trwało zanim ten drugi zrobiłam, ale już myślę o trzecim :D

Nieskończoność strasznie oklepana :/

11 godzin temu, Chesti napisał:

Ja chciałam mieć dziecko odkąd poznałam TŻta ;) Mam, kocham nad życie... ale więcej nie planuję. Córka, pies, kot - w sumie to mam trójeczkę ;)

Jakby doliczyć TŻta, to masz czwórkę :D

Posted
2 godziny temu, *Magda* napisał:

Ktoś mi kiedyś powiedział, że jak się zrobi pierwszy tatuaż, to myśli się nad kolejnym itd. Z tego co widzę po sobie i innych, to się to sprawdza :D Zrobiłam jeden, myślałam już o drugim. Trochę trwało zanim ten drugi zrobiłam, ale już myślę o trzecim :D

Też tak słyszałam i wiedziałam , ze u mnie tak będzie :P