Ania :) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 No to miałaś faktycznie młyn ale dobrze , ze już jesteś :D A Edi bardziej ofutrzony ? albo mi się wydaje , bo dawno go nie widziałam :) Quote
Paulina94 Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 No było co robić :D Zwłaszcza, ze to nowy sklep i nowa ekipa, spośród 12 pracowników było tylko 4 ogarniętych, którzy już kiedyś pracowali w tej sieci sklepów - ja, dwóch chłopaków z innych galerii w Poznaniu i jeden z Ostrowa :P Musieliśmy nowym wszystko tłumaczyć, jak przyjmować dostawy, jak klipsować, jak układać. Teraz jak sklep jest otwarty to uczymy ich kasować, robić wymiany, reklamacje, do tego jeszcze chłopak z Ostrowa awansował tutaj na starszego sprzedawcę, więc uczyłam go robić dokumenty dzienne, raporty, konwój :P Ale ja akurat lubię szkolić nowych sprzedawców, a starszych sprzedawców jeszcze bardziej :P Co do sierści Ediego to dla mnie wygląda tak samo :D Co jakiś czas go trochę trymuje i przycinam :P Quote
jolkablaszczyk Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 widać, że piesio stęskniony za pańcią.... :) kilka fot Ediego zawsze lepsza niż nic, a u mnie też czasem wieje i świeci pustkami, więc wiesz... :) Quote
*Magda* Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Ale żeście dziewczyny "nasrały" w tej galerii :P Cześć Paulina. Fajnie, że wróciłaś :) Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 14 minut temu, *Magda* napisał: Ale żeście dziewczyny "nasrały" w tej galerii :P Cześć Paulina. Fajnie, że wróciłaś :) to się życie nazywa hehehe wreszcie ruch na dogo Quote
jolkablaszczyk Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 rany - nie nadążam z czytaiem :D no takiego ruchu to chyba dawno na chyba zadnym watku nnie bylo :) Quote
Maghda Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Paulina94, jestem fanką Ediego <3 jest cudny :) alexmultipass, kiedyś chodziłam na zajęcia agility i był w naszej grupie manchester terrier. Nie miałam okazji jakoś bliżej go poznać (był chyba tylko kilka razy, z tego co pamiętam), ale sprawiał wrażenie fajnego psiaka, był bardzo wpatrzony we właścicielkę :) A jak oceniasz wyżły? Jestem zakochana w wyżłach... Quote
alexmultipass Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 17 minut temu, Maghda napisał: alexmultipass, kiedyś chodziłam na zajęcia agility i był w naszej grupie manchester terrier. Nie miałam okazji jakoś bliżej go poznać (był chyba tylko kilka razy, z tego co pamiętam), ale sprawiał wrażenie fajnego psiaka, był bardzo wpatrzony we właścicielkę :) A jak oceniasz wyżły? Jestem zakochana w wyżłach... z zewnątrz to pewnie tak to wygląda.. stety niestety tylko rodzina im w głowie a reszta świata, ludzi obojętna. Wyżły to mądre psiska, poczciwe. Jeśli jesteś w stanie zapewnić takiemu multum rozrywki czy ćwiczeń to będzie pełnia szczęścia, nasza miała energii pod dostatkiem do 10 roku życia - jak szczeniak. więc trzeba było jej poświęcić bardzo dużo czasu.. dla mnie za bardzo wymagające jednak takie rasy, wcześniej miałam sznaucera olbrzyma i marzy mi się teraz kompaktowy i prosty w obyciu psiak:) Quote
Ania :) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 3 godziny temu, Paulina94 napisał: No było co robić :D Zwłaszcza, ze to nowy sklep i nowa ekipa, spośród 12 pracowników było tylko 4 ogarniętych, którzy już kiedyś pracowali w tej sieci sklepów - ja, dwóch chłopaków z innych galerii w Poznaniu i jeden z Ostrowa :P Musieliśmy nowym wszystko tłumaczyć, jak przyjmować dostawy, jak klipsować, jak układać. Teraz jak sklep jest otwarty to uczymy ich kasować, robić wymiany, reklamacje, do tego jeszcze chłopak z Ostrowa awansował tutaj na starszego sprzedawcę, więc uczyłam go robić dokumenty dzienne, raporty, konwój :P Ale ja akurat lubię szkolić nowych sprzedawców, a starszych sprzedawców jeszcze bardziej :P Co do sierści Ediego to dla mnie wygląda tak samo :D Co jakiś czas go trochę trymuje i przycinam :P To teraz do Posnani się przenioslas ? :p jak w czwartek byłam u brata to się go pytałam ile jest galerii w Poznaniu :p naliczyl 11 tych dużych a mówi że jeszcze dużo jest takich malutkich xd Quote
Patikujek Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Poznań pod względem galerii to czyste szaleństwo... Quote
Ania :) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 6 godzin temu, Patikujek napisał: Poznań pod względem galerii to czyste szaleństwo... I one wszystkie się utrzymują :p to jest szaleństwo xd Quote
mar....ka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Jelenia Góra Was goni, tu nic nowego nie powstaje- oprócz galerii :( Wiecznie psiego parku nie mogą skończyć!!! Quote
kropi124 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 No laska, to teraz odpoczywaj i fotki fotki fotki! A Ediego to bym wytarmosiła za te uszka :* Quote
Paulina94 Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 No w Poznaniu jest dużo galerii :P Ale są też i parki, lasy, jeziora :P Każdy znajdzie coś dla siebie :D Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Tyle galerii, wszędzie to samo i zawsze pełno ludzi :D Quote
Ania :) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 I tych innych miejsc zazdroszczę bo i nas nic nie ma :( Quote
Patikujek Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Jak tam u was pogoda ludziska. U mnie tak do 14 było ciemno i brzydko, a potem piękne słoneczko! Zagadnijcie jaką zmianę miałam w pracy... Quote
Paulina94 Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 U mnie też wczoraj przez jakiś czas było słonecznie :P Patikujek, a gdzie Ty pracujesz ;) ? Quote
Patikujek Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Obecnie w domu opieki,ale to faza przejściowa :) Quote
angineuuka Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 u mnie padało wczesniej, ogólnie pochmurno. :P Quote
Tyśka) Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 2 godziny temu, Patikujek napisał: Obecnie w domu opieki,ale to faza przejściowa :) Będę wścibska, ale... docelowo gdzie planujesz? :) Quote
Recommended Posts